Čtyři kamarádi jezdili rok co rok na týden rybařit na stejné místo.
Letos si ale manželka Jima dupla a že ne, on že nikam nepojede.
Jeho přátelé byli smutní ale nic s ní pohnulo a tak jeli jen ve třech.
Když v pátek večer dorazili na tradiční tábořiště ke svému překvapení uviděli Jima.
"Kde se tu bereš?" a "Jak to že tě žena postila?"ptali se.
"To bylo tak, přijdu domu z práce a tam žena v novém sexi negližé. Vzala mne za ruku, odvedla do ložnice
a tam všude svíčky, tlumená hudba a na posteli pouta a sametový provaz a povídá: "Svaž mne" a tak jsem poslechl
Pak řekla: "Teď si můžeš dělat co chceš"......
.....
a tak jsem tady"

Zapomněl jsi dodat, že po návratu měl na stole rozvodové papíry...🙂
(nebo souseda u manželky v posteli)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Zdravím přátelé, dnes jsem byl s rodinkou ve městě nakupovat nějaké ty dárky, lítat po obchodě a tak...však to znáte. Žena běhala po krámech a já hlídal v kočárku tu naši holčičku - tu mladší... Mám ve zvyku ji říkat zdobněle - kočičko a čičino....je prostě krásná, tak proto...No a když jsem se nakláněl nad kočárkem a říkal jí: " Čičino...či čí...." tak jsem jen zahlíd, jak se málem přizabila korpulentní dáma, když zaslechla to mé oslovení....Chuděra si myslela, že to na ni volám čičino a tak zakopla, že se málem přizabila....v tom letu stačila pronést jen: " Sprostáku!!! " tak nahlas, že ji slyšel celý obchodák......takže trapas.....! Co jsem měl dělat...stál jsem tam jak ten největší blbec......😕

Děti jsou prostě radost ne? 😃

Děti...jsou radost, hlavně když to tak dopadá......to je už jen takový bonus....😉

Bigger napsal/a:
... já hlídal v kočárku tu naši holčičku - tu mladší... Mám ve zvyku ji říkat zdobněle - kočičko a čičino....je prostě krásná, tak proto...No a když jsem se nakláněl nad kočárkem a říkal jí: " Čičino...či čí...." tak jsem jen zahlíd, jak se málem přizabila korpulentní dáma, když zaslechla to mé oslovení....Chuděra si myslela, že to na ni volám čičino a tak zakopla, že se málem přizabila....v tom letu stačila pronést jen: " Sprostáku!!! " ...
plyne z toho poučení, že "korpulentní dámy" je třeba na veřejnosti oslovovat jinak než "čičino" ... 😆
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.