Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#16011 15. 1. 2013, 19:52
Hodnotenie stredoeuropskeho regionu ?😈

No, dalo by se to i rozšířit, ale na tohle jsme machři.😈

Profilový obrázek
Malina

Uživatel

Zaregistrován:
5. 1. 2012

#16012 15. 1. 2013, 20:11
Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#16013 15. 1. 2013, 20:22

:shock: 😲 😲 to Tenzor klobúk dole nad príspevkom.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

#16014 15. 1. 2013, 20:40
Zajímavé, já si zase pamatuju, co tomu předcházelo (prošustrování 400 miliónů během jednoho roku), jak se odmítli s novým ředitelem a Bobošíkovou bavit a jak pak byli po vítězství zaměstnanců promptně vyhazováni lidé, kteří se nechtěli ke "stávce" připojit. Výsledek je jasně vidět, peníze které tečou do ČT - teď už nejen koncesionářský poplatek vymáhaný i od lidí, co TV vůbec nemají, ale nově platím i poplatek v rámci příjmu signálu přes kabel, který jde do fondu kinematografie, aby se mohly dále natáčet stupidní a zbytečné filmy (v lepším případě podprůměrná zpracování průměrného spisovatele červené knihovny Viewegha, v horším pak filmy, které by normálně jejich tvůrcům nevydělaly ani na slanou vodu). Marně doufám, že se stane něco jako v Slovenské TV, kterou opustila polovina lidi a kvalita šla tehdy hodně nahoru. Jenže to by zase někdo prezentoval jako ohrožení demokracie a studenti by šli stávkovat.😁 Ty peníze, co se každý rok prošustrují mě ale ani nevadí tolik jako to, že určití lidé byli povýšeni na nedotknutelné nadlidi, kteří mohou bez následků porušovat zákony (zatímco lidé skutečně protestující proti stylu politiky jsou vláčeni po kriminálech). Jak jsem Bobošíkovou nesnášel, tak mi ji tehdy bylo hrozně líto, byla semleta jen kvůli tomu, že chtěla dělat poctivě svoji práci. To nebyl odpor občanské společnosti ale právě zneužití demokracie. Jak vidět, pohledy na jednu věc se mohou hodně lišit.. napsal/a: ...

tenzor napsal/a:

Zajímavé, já si zase pamatuju, co tomu předcházelo (prošustrování 400 miliónů během jednoho roku), jak se odmítli s novým ředitelem a Bobošíkovou bavit a jak pak byli po vítězství zaměstnanců promptně vyhazováni lidé, kteří se nechtěli ke "stávce" připojit.

Prostuduj si tuto kauzu pořádně. Ohromný vliv v tehdejším vedení ČT měly strany opoziční smlouvy, zejména ODS a byla tu obava z plíživého ovlivňování nezávislého vysílání, proto se zaměstnanci a veřejnost vzbouřili, což mi přijde jako správná aktivita.

tenzor napsal/a:

Výsledek je jasně vidět, peníze které tečou do ČT - teď už nejen koncesionářský poplatek vymáhaný i od lidí, co TV vůbec nemají, ale nově platím i poplatek v rámci příjmu signálu přes kabel, který jde do fondu kinematografie, aby se mohly dále natáčet stupidní a zbytečné filmy (v lepším případě podprůměrná zpracování průměrného spisovatele červené knihovny Viewegha, v horším pak filmy, které by normálně jejich tvůrcům nevydělaly ani na slanou vodu).

Tak to je naprostá demagogie.. Od roku 1993 vyjmenuji pár filmů, na kterých se ČT podílela: Saturnin, Kolja, Je třeba zabít Sekala, Pelíšky, Musíme si pomáhat, Tmavomodrý svět, Babí léto, Želary, Pouta a mnoho dalších nadprůměrných filmů, dokumentů (Historie.cs) atd atd.. Ano, myslím si, že koncesionářské poplatky jdou na dobrou věc.

tenzor napsal/a:

Naše média, která píšou podle toho, jak si jejich zahraniční vlastníci zrovna přejí a klidně zatajují nebo překrucují zprávy ze zahraničí? To je snad vtip.. nebo spíš hodně naivní názor.
O profesní úrovni našich novinářů (čest vyjímkám!) je lepší se nezmiňovat, vždyť někteří ani neumí používat svůj rodný jazyk.

Nevím, zde mi přijde že jsi absolutně nepochopil nebo nechtěl pochopit to, co jsem psal. Nikde jsem přeci nepsal, že jsou naše hlavní média naprosto nezávislá a nestranná. Kde jsi tohle vzal, nevím.. Od toho se bohužel pak odvíjí Tvá zbytečná reakce. Takže.. Média by opravdu měla fungovat jako hlídací pes demokracie a v mnoha případech se to také děje, viz zveřejňování nesčetných kauz hospodářské kriminality, které sahají až do nejvyšších pater politiky.. Pokud jsi člověk zvídavý, jistě si ve veřejném prostoru najdeš relevantní zdroje, jak české, tak i zahraniční a stejně tak máš k dispozici i široké názorové spektrum, nemusíš číst jen silnou trojici Lidové Právo Dnes. Takže o jakém vtipu a naivním názoru tu píšeš..

Ach jo.. Nepochopils.. Překrucuješ.. To o čem píšeš Ty, nikoliv já! je odvrácená tvář sociálních sítí a internetového diskursu (viz vejce pro Paroubka, vulgární diskuse pod články atd.) - to já přeci vůbec neobhajuji, to je čiré hulvátství. Já psal o tom, že pokud dochází ke zneužívání moci ze stran politiků, mělo by být ve vyspělé demokracii naprosto normální, že se vzedme vlna občanské nevole. Technokracie moci počítá s tím, že se ovce jen jednou za 4 roky vydají k volbám a tím to prý hasne, respektive "zhasne" a naše politikum si bude dělat co se mu zachce. Děkuji, to neberu.

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#16015 15. 1. 2013, 21:39

ja by som volil asi dochodcu z vysociny, napriek tomu ze je za nim lavica. je mladsi a je mu aspon rozumet. nie hentomu dedovi suslavemu zaspatemu🙂

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

#16016 15. 1. 2013, 21:48

To je právě častá mýlka, jediným liberálně-levicovým kandidátem byl sympatický Dienstbier, Zeman je de facto středolevý konzervativec.

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#16017 15. 1. 2013, 22:00

ano Dienstbier bol zaujimavy. to je syn toho stareho Dienstbiera ? nejak som to nestudoval

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

#16018 15. 1. 2013, 22:12

Jo jo, je to jeho syn a je to na něm vidět, charismatický, důvěryhodný a zásadový syn disidenta, líbí se mi, že se důrazně a veřejně vymezuje vůči lidem, kteří mají špatnou pověst či jsou dokonce v něčem namočeni (viz pražská ČSSD, nebo současný prez. kandidát a jeho tým atd.).

Profilový obrázek
Misak33

Moderátor

Zaregistrován:
23. 12. 2009

#16019 15. 1. 2013, 22:25

Akorát to byl kandidat bez vlastniho nazoru a snazil se pospinit ostatni nepodlozenymi dukazy. Me tedy rozhodne neoslovil. Volil sem a volit budu knizete. Kdyby mela sanci Roitová tak dám hlas jí. Takovy clovek jako je Zeman nemuze byt prezidentem CR. Lidi maj asi dost kratkou pamet...

Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/

Profilový obrázek
Suvorov

Uživatel

Zaregistrován:
18. 2. 2011

#16020 15. 1. 2013, 22:46

Můj názor - Zeman není vůbec ideální člověk, ale kníže je pro mě osobně katastrofa. Nemám ho rád a přemýšlím, jestli k volbám vůbec chodit, protože na každý pád bude člověk volit mezi špatným a ještě horším. Schwarzenberg se u mě jednoznačně a navždy odepsal uznáním mafiánského Kosova.

Carpe diem, sed memento mori!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.