musíš k nim chodit několikrát denně a pořád je vybírat. pokud budeš hodný, sám se staneš farmou a hlavně Tvůj vývoj bude pomalý, protože suroviny z normální produkce přibývají pomalu. nejlépe farmit co nejdříve ráno a sebrat tak noční produkci🙂 a také to chce vstoupit do nějaké silné aliance, abys měl štít proti případným nepřátelům. ono mě to docela bavilo, ale vzhledem k tomu, kolik to sežere času, když to chceš hrát pořádně, tak je to šílenost😃

:roll: To z tebe musí mít Vladik doma velkou radost.😋 😉

To ho určitě podpoří.😉 Nevím,jakou máš představu o pomoci, u nás doma nefungovalo rok a půl absolutně nic a že jsem toho vyzkoušela.😉 Ale zaplať PanBůh už dostal manžel rozum (rychle to musím zaklepat.)😃

Taky jsem si říkala,že je to lepší než hospoda, ale když mi k vůli tomu vyfoukli pokaždé aukce,začínala jsem hodo hospody posílat.😁 Ale nechtěl poslouchat Darebák jeden.😈

To jsem načekal, že se i tady najdou hráči Travianu. Jeden čas ho hodně hrál muj brácha, ale teď hraje nějaké divoké kmeny - vypadá to o něco líp, ale asi to bude v podstatě stejné. Jinak já hraju na netu damokles... docela dobrá hra (virtuální život), kde si člověk může uskutečnit nějaké neuskutečnitelné sny, ale mince tam sbírat nejdou😞

kto sa hra nezlobi🙂 😆
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.