Korytnačka, falšovanie mincí je minulosť. Je to trestné a už sa to ekonomicky neoplatí. Dnes sa oplatia falšovať repliky - je to výnosné a úplne bezpečné😃
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Programátor celú noc bez prestania programuje a keď vypije šiestu kávu a dofajčí krabičku cigariet, niekto zvoní.
Programátor ide otvoriť a tam smrtka s kosou. Programátor padne na kolená: "Nie, prosím, ešte nie!
Veď je mi sotva tridsaťpäť, s manželkou čakáme dieťa, mám hypotéku na barák ..."
Smrtka sa na neho opovržlivo pozrie: "Uhni, ty srab! Idem si pre tvoj harddisk."
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Paul napsal/a:
Rusové si už v Sýrii brousej břitvu a IS začíná bejt lehce nervozní (lehká parafráze výroku)...
To je snad poprvý co otevřeně budu fandit Rusům.
Tak tak.... Když na konci srpna prosákly první zprávy o přímém ruském angažmá v Sýrii, tak mi blesklo hlavou, kam do Evropa za pár let dopracovala, že se pár dní po výročí okupace 1968 raduju z ruského vpádu do cizí země 😈

No radost bude až dovolenkáři zahájej pozemní boj. Obrovský zklamání z Obamy a Evropy. Obama neni lídr jako Putin bohužel, Evropa taky žádnýho takovýho nemá... potřebovala by svýho Putina, kterej by hájil její zájmy.
Jen otvírat náruč, bejt solidární, nikde pořádně nezasahovat bla bla bla
A čekat až IS zase rozšíří vliv a sílu a vítat miliony "běženců".
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.