Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#23661 27. 4. 2016, 11:24

Voloda16 napsal/a:

aha, takže oni požehnané asi měli nepřítele zastrašit nebo přesvědčit, aby nositelům neubližoval, že?😃
dobyt mír, to je taky takové hezké, zajímavé, že z dob komunismů ti tohle rčení nevadí
pálení čarodějnic, to byl taky takový dobový folklór
...

Touché 😁
Ale třeba ti faráři věřili na zázrak, že ty kulky budou zpívat "přinášíme vám míír!" místo toho aby zabíjely..😉
Jsem sice ateista, ale je možné, že každý křesťan který (v naprostém rozporu ať už s Desaterem nebo tím, co hlásal Ježíš Kristus) podporuje zabíjení jiných jen kvůli zvýšení moci a bohatství svých panů, přijde do pekla, protože v něj věří a zaslouží si ho😈

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#23662 27. 4. 2016, 11:27

Na odborné příspěvky je ale potřeba

1. čas (vy ho zjevně máte, já moc ne, poslední dobou se bohužel chodím na Sběratele spíš odreagovat od práce, která mi běžně začíná v 8.30 a končí o půlnoci)
  2. dostatek lidí kteří se o daném tématu budou bavit (než monolog na diskusním fóru, to už je lepší napsat článek).
Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#23663 27. 4. 2016, 11:30
Samozřejmě s tím se nechá naprosto souhlasit, ale jak vidíte sběratelské stránky se časem změnily na hospodskou kecárnu o ničem. Odborné debaty zde již netáhnou, část pisatelů (kteří měli zájem) již z nejrůznějších důvodů nepíší a část odešla. Proč asi. Kdyby záleželo pouze na mě, já bych kecárnu a podobné stránky zavřel. Říkal jsem to i v minulosti, ale bohužel ......

Kecárňa je určená na volnú diskusiu o ničom a všetkom , bez určitého zamerania .

Oháňate sa demokraciou , demokraticky má každý právo navštíviť len odborné vlákno , sem nemusí vôbec nahliadnuť a pokiaľ to urobí vôbec nemusí reagovať .

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Perk

Uživatel

Zaregistrován:
30. 4. 2015

#23664 27. 4. 2016, 11:31

Podle Evropa1 rozhodně škodí,protože tady se píší i věci kacířské.Většina přispěvovatelů tady má naprosto jiný názor než já,ale to neznamená,že nad nima neuvažuju,nebo že je apriori zavrhuju.Je taky pravda,že nad příspěvkama některých mám mrazení v zádech,ale už jsem to jsdnou psal:když se nebude diskutovat,rozpory mezi lidmi budou potichu narůstat a bude se pomalu zadělávat na problém.A o to zjevně některým jde a proto rušit diskuse,jednostranně informovat ve s t á t n í ch médiích atd.

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#23665 27. 4. 2016, 11:40
Podle Evropa1 rozhodně škodí,protože tady se píší i věci kacířské.Většina přispěvovatelů tady má naprosto jiný názor než já,ale to neznamená,že nad nima neuvažuju,nebo že je apriori zavrhuju.Je taky pravda,že nad příspěvkama některých mám mrazení v zádech,ale už jsem to jsdnou psal:když se nebude diskutovat,rozpory mezi lidmi budou potichu narůstat a bude se pomalu zadělávat na problém.A o to zjevně některým jde a proto rušit diskuse,jednostranně informovat ve s t á t n í ch médiích atd.

Ale zde jde o něco jiného. Pokud budu chtít o něčem odborném debatovat, bude mě zajímat pouze konkrétní téma. Pokud uvidím, že ve své podstatě jsou odborné stránky pouze záminkou k debatám o nesouvisejících věcech, takový web může spoustu lidí odradit (a ze své zkušenosti vím, že odrazuje).

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#23666 27. 4. 2016, 11:51
A opět je na stole kolektivní vina. Opravdu demokratický pohled na svět.

Ano, samozřejmě.
Jestliže jsem o své vůli členem kolektivu který páchá zlo, jsem rovněž vinen. Co je na tom k nepochopení?🙄

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#23667 27. 4. 2016, 11:58

Přátelé,
tak na jednom foru jsem dostal "kapky" neb jsem si dovolil napsat, že Jugoslávie byla rozbitá a zde asi dostanu další, neb pevně věřím, že za vše mohou špatně vedené křižácké války.😁

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#23668 27. 4. 2016, 12:06

záleží komu fandíte, možná za to může dobrá obrana vídně😉

Profilový obrázek
Perk

Uživatel

Zaregistrován:
30. 4. 2015

#23669 27. 4. 2016, 12:08

Altmann,máš samo že pravdu,pád Jeruzaléma bylo zadělání na mnohasetleté a i dnešní problémy.

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#23670 27. 4. 2016, 12:27
Na odborné příspěvky je ale potřeba čas (vy ho zjevně máte, já moc ne, poslední dobou se bohužel chodím na Sběratele spíš odreagovat od práce, která mi běžně začíná v 8.30 a končí o půlnoci) dostatek lidí kteří se o daném tématu budou bavit (než monolog na diskusním fóru, to už je lepší napsat článek).

Čas je podstatou, ale, spočítejme si (my dva), kolik času strávíme v debatách, které nemají se sběratelstvím nic společného? Pokud bychom zde tento čas věnovali své zálibě (a stejně tak i všichni ostatní), pak by debaty jistě vypadaly jinak.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.