Voloda16 napsal/a:
aha, takže oni požehnané asi měli nepřítele zastrašit nebo přesvědčit, aby nositelům neubližoval, že?😃
dobyt mír, to je taky takové hezké, zajímavé, že z dob komunismů ti tohle rčení nevadí
pálení čarodějnic, to byl taky takový dobový folklór
...
Touché 😁
Ale třeba ti faráři věřili na zázrak, že ty kulky budou zpívat "přinášíme vám míír!" místo toho aby zabíjely..😉
Jsem sice ateista, ale je možné, že každý křesťan který (v naprostém rozporu ať už s Desaterem nebo tím, co hlásal Ježíš Kristus) podporuje zabíjení jiných jen kvůli zvýšení moci a bohatství svých panů, přijde do pekla, protože v něj věří a zaslouží si ho😈

Na odborné příspěvky je ale potřeba
- čas (vy ho zjevně máte, já moc ne, poslední dobou se bohužel chodím na Sběratele spíš odreagovat od práce, která mi běžně začíná v 8.30 a končí o půlnoci)
- dostatek lidí kteří se o daném tématu budou bavit (než monolog na diskusním fóru, to už je lepší napsat článek).

Kecárňa je určená na volnú diskusiu o ničom a všetkom , bez určitého zamerania .
Oháňate sa demokraciou , demokraticky má každý právo navštíviť len odborné vlákno , sem nemusí vôbec nahliadnuť a pokiaľ to urobí vôbec nemusí reagovať .
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Podle Evropa1 rozhodně škodí,protože tady se píší i věci kacířské.Většina přispěvovatelů tady má naprosto jiný názor než já,ale to neznamená,že nad nima neuvažuju,nebo že je apriori zavrhuju.Je taky pravda,že nad příspěvkama některých mám mrazení v zádech,ale už jsem to jsdnou psal:když se nebude diskutovat,rozpory mezi lidmi budou potichu narůstat a bude se pomalu zadělávat na problém.A o to zjevně některým jde a proto rušit diskuse,jednostranně informovat ve s t á t n í ch médiích atd.

Ale zde jde o něco jiného. Pokud budu chtít o něčem odborném debatovat, bude mě zajímat pouze konkrétní téma. Pokud uvidím, že ve své podstatě jsou odborné stránky pouze záminkou k debatám o nesouvisejících věcech, takový web může spoustu lidí odradit (a ze své zkušenosti vím, že odrazuje).
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Čas je podstatou, ale, spočítejme si (my dva), kolik času strávíme v debatách, které nemají se sběratelstvím nic společného? Pokud bychom zde tento čas věnovali své zálibě (a stejně tak i všichni ostatní), pak by debaty jistě vypadaly jinak.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.