tak jsem se po ránu pobavil ... to snad bere uklízečka nebo pokladní...
Minimální stupeň vzdelání: Vysokoškolské
Pracovní poměr: od 2016-05-01
Mzdové rozpětí: od 15000 Kč
Poznámka k volnému místu: Požadavky:
znalost čínštiny na úrovni rodilého mluvčího, zkušenost v obchodu parních turbín a čínského trhu.
Zájemci se dostaví v pondělí mezi 8.00 - 10.00 hodinou na kontaktní adresu

Voloda: Hmm tak to se bohužel mýlíš. Znám pár lidí, s praxí, i vysokoškoláků, co teď sháněli místo a nabídky byly velmi podobné.

Možná v Praze, tady v Brně bere pokladní v supermarketu minimální plat nebo lehce (jako že pár stovek nebo max. tisícovku) nad, uklízečka nevím, ale asi na tom nebude líp.
Ale jinak hodně pobavilo. Třeba jim vypadla jedna nula 😁

Myslel jsem supermarkety, samozřejmě, v malých obchodech to hodně záleží na přístupu majitele a druhu obchodu ale obecně to bude víc.
Napadlo mě, že těch 15 tisíc bude základ a pak provize, které budou třeba i 100 tisíc, když bude člověk hodně šikovný.. ale i tak, nevím🙂

Pročetl jsem diskuzi za posledních pár dnů. Nic mi není do těch nesmyslů, co se tu objevují, ale - pokud někdo chce diskutovat alespoň se špetkou logiky a věcnosti, měl odlišovat Starý a Nový Zákon a především Křesťany - tedy následovníky Krista od Katolíků a dalších podobných církví, majících za sebou krvavou a prolhaou historii plnou mamonu a nejrůznějších zvěrstev.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.