Fanatické jsou jeho názory, od toho na detektoráře až po označování všech ateistů za odpad společnosti.
Je fakt, že tomu jeho příspěvku také moc nerozumím, něco tak nesouvislého a nedávajícího smysl jsem už dlouho nečetl. Nicméně pobavilo mě, jak do jedné řady dal smilníky, podvodníky, lháře, lupiče a feministky.. ale chápu že ten souhlas byl asi s jinou částí příspěvku.

Nedalo mi to a chvilku jsem se teď snažil najít nějaký fanatický příspěvek Pavla_III. Nenašel. Možná blbě hledám... a nebo si pod pojmem fanatik/fanatický představujeme každý něco jiného... 😕
...a ty feministky mě v tom příspěvku opravdu netrápí 😉
jezevec74@gmail.com

Takže v Německu je trestné už i dělat si srandu z islamistů:
http://www.lidovky.cz/nemecky-satirik-kritizuje-merkelovou-ze-umoznila-jeho-stihani-ps1-/zpravy-svet.aspx?c=A160503_170107_ln_zahranici_ELE
Ať žije svoboda slova a demokracie.. snad satirik někde dostane politický azyl.

asi tak... Hrach na stenu hádzať a sem niečo písať je to samé. Jednoducho my potrebujeme oveľa oveľa viac všetkých tých slniečkarov aby sme padli všetci dobre na hubu a potom si to asi už aj oni všimnú, že sú na tej hube...
to dá inak rozum, je jasné že je lepšie si narobiť hromadu problémov a potom ich nevedieť nijako vyriešiť, ako naopak.. ale inak som iba taký bouřkař a podvodomilec a řiťolezec 🙂

Jo, bude spojenos referendem o přičlenění k SSSR.

Feministky? No, kupříkladu nevím, jak by Hus snášel kdyby zjistil že "v jeho" církvi existují farářky a biskupky. A navíc vdané či dokonce rozvedené.
A tím ale nechcu tvrdit, že prosazoval aby ženská byla jen u plotny a rodila děti. Abatyše, královnu a další nepochybně ctil a uznával, ale feministky by nejspíš měl za kacířky. Ostatně, i jiní moudří mužové a některé ženy (které se nebojí) říkají, že feminismus je to nejhorší co si ženské na sebe vymyslely (nebo tak nějak různě v tom smyslu).
A homosexuální většina se pochopitelně nějak snaží propagovat svou domnělou nadřazenost, což jim současné trendy hyperkorektnosti umožňují. Až to na mne působí tak, že mají neukojitelnou snahu léčit si svůj mindrák, pochopitelně na úkor zbytku obyvatelstva a zdravého rozumu. (Ovšem tento problém vyřeší islamisti až se tu ujmou vlády, teda pokud to stihnou než nás osvobodí Rudá armáda a přesune na Sibiř, kde se o nás Číňani postarají.)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.