Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#23841 4. 5. 2016, 20:18

Pánové vystoupíme, průmysl není náš, armádu nemáme zbraně kupujeme za hodně peněz v cizině, snad jen politiky máme.
Rozpad Evropy to je nádherná myšlenka pro USA. Každý samostatný stát musí mít vlastní průmysl, armádu a chuť takový stát bránit. Jak si to zde čtu, tak Vy to rozhodně nejste a na žoldnéřy zase nemáme peníze.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23842 4. 5. 2016, 20:26
Pánové vystoupíme, průmysl není náš, armádu nemáme zbraně kupujeme za hodně peněz v cizině, snad jen politiky máme. Rozpad Evropy to je nádherná myšlenka pro USA. Každý samostatný stát musí mít vlastní průmysl, armádu a chuť takový stát bránit. Jak si to zde čtu, tak Vy to rozhodně nejste a na žoldnéřy zase nemáme peníze.

Nevím, co plašíš člověče nešťastná. To jsou slova jak od soudruhů... Je tady kupa našich úspěšných domácích firem, řada z nich vlastní podíly či celé firmy v zahraničí. Nikdo navíc neříká, že se má vystoupit z NATO (kromě komunistů)..

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#23843 4. 5. 2016, 20:45

Výhľadove sme super ... , ešte dvadsať rokov dobrej masáže a to budeme veriť veciam.🙄 😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

#23844 4. 5. 2016, 20:45

Altmann neplaší. To je realita.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#23845 4. 5. 2016, 20:51

Někde jsem napsal, že když se názor s kterým nesouhlasíte (obecně) použije se termín "on má nižší vzdělání, on je starý a nevzdělaný, nebo on je komunista" prima, jen se mi to zde potvrzuje. Já jsem vlastenec, patriot a jen jsem napsal svůj názor. No a možná, že by bylo dobré přemýšlet co je na tom špatného co jsem zde napsal. Chyba je, že jednotky NATO nejsou schopny ani obsadit vnější hranici a proti tomu snad nikde nejste.
Já jsem zastánce NATO a jednotné Evropy!

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23846 4. 5. 2016, 20:59
Někde jsem napsal, že když se názor s kterým nesouhlasíte (obecně) použije se termín "on má nižší vzdělání, on je starý a nevzdělaný, nebo on je komunista" prima, jen se mi to zde potvrzuje. Já jsem vlastenec, patriot a jen jsem napsal svůj názor. No a možná, že by bylo dobré přemýšlet co je na tom špatného co jsem zde napsal. Chyba je, že jednotky NATO nejsou schopny ani obsadit vnější hranici a proti tomu snad nikde nejste. Já jsem zastánce NATO a jednotné Evropy!

No a vyzval snad někdo NATO, aby ty vnější hranice obsadilo? Houbelajs, EU elitáři mají jiné plány...

Profilový obrázek
elsky

Uživatel

Zaregistrován:
23. 12. 2010

#23847 4. 5. 2016, 21:09

Vždyť i bez těch migrantů je to ekonomický nesmysl, rozklad podnikatelského prostředí. Bez centrálně distribuovaných dotací už nejde skoro nic, pomalu jak RVHP.

Ani celní unii by nám nejspíš nikdo nebral, to by u nás zainteresované korporáty nechtěly.

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#23848 4. 5. 2016, 21:13
Vždyť i bez těch migrantů je to ekonomický nesmysl, rozklad podnikatelského prostředí. Bez centrálně distribuovaných dotací už nejde skoro nic, pomalu jak RVHP. Ani celní unii by nám nejspíš nikdo nebral, to by u nás zainteresované korporáty nechtěly.

Přesně tak. Vzpomeňme jak se podobně strašilo před rozdělením ČSSR a jak to nakonec oběma suverenním státům prospělo.

Profilový obrázek
tocomabyt

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2010

#23849 4. 5. 2016, 21:19

ja by som s tym vystupovanim z nato a eu este jednu petiletku pockal.

do 5 rokov budu volby takmer vsade,
a neexistuje aby sa to neprenieslo do praxe.

treba chvilku pockat na zmeny v silovych statoch eu.
uderka socialnych inzinierov v bruseli nebude sediet vecne.

verim ze druhe kolo volieb rakuskeho prezidenta ukaze,
kam by to mohlo postupne smerovat.

a za chvilku mame aj referendum v britanii, to bude tiez zaujimave.

a co sa tyka orbana,
ktory bol este nedavno stelesnenim politicky nekorektneho satana,
tak po nom uz dnes nikto nesteka,
kazdy ho vidi ako obycajneho pragmatika,
ktory ukazal, co naozaj funguje.

jacisin76@yahoo.com

Profilový obrázek
tocomabyt

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2010

#23850 4. 5. 2016, 21:22
Přesně tak. Vzpomeňme jak se podobně strašilo před rozdělením ČSSR a jak to nakonec oběma suverenním státům prospělo.

len upresnim,
slo o rozdelenie CSFR.
inak samozrejme suhlas, obom nam to prospelo.

jacisin76@yahoo.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.