Pánové vystoupíme, průmysl není náš, armádu nemáme zbraně kupujeme za hodně peněz v cizině, snad jen politiky máme.
Rozpad Evropy to je nádherná myšlenka pro USA. Každý samostatný stát musí mít vlastní průmysl, armádu a chuť takový stát bránit. Jak si to zde čtu, tak Vy to rozhodně nejste a na žoldnéřy zase nemáme peníze.
Ladislavaliev@atlas.cz

Nevím, co plašíš člověče nešťastná. To jsou slova jak od soudruhů... Je tady kupa našich úspěšných domácích firem, řada z nich vlastní podíly či celé firmy v zahraničí. Nikdo navíc neříká, že se má vystoupit z NATO (kromě komunistů)..

Někde jsem napsal, že když se názor s kterým nesouhlasíte (obecně) použije se termín "on má nižší vzdělání, on je starý a nevzdělaný, nebo on je komunista" prima, jen se mi to zde potvrzuje. Já jsem vlastenec, patriot a jen jsem napsal svůj názor. No a možná, že by bylo dobré přemýšlet co je na tom špatného co jsem zde napsal. Chyba je, že jednotky NATO nejsou schopny ani obsadit vnější hranici a proti tomu snad nikde nejste.
Já jsem zastánce NATO a jednotné Evropy!
Ladislavaliev@atlas.cz

No a vyzval snad někdo NATO, aby ty vnější hranice obsadilo? Houbelajs, EU elitáři mají jiné plány...

Přesně tak. Vzpomeňme jak se podobně strašilo před rozdělením ČSSR a jak to nakonec oběma suverenním státům prospělo.

ja by som s tym vystupovanim z nato a eu este jednu petiletku pockal.
do 5 rokov budu volby takmer vsade,
a neexistuje aby sa to neprenieslo do praxe.
treba chvilku pockat na zmeny v silovych statoch eu.
uderka socialnych inzinierov v bruseli nebude sediet vecne.
verim ze druhe kolo volieb rakuskeho prezidenta ukaze,
kam by to mohlo postupne smerovat.
a za chvilku mame aj referendum v britanii, to bude tiez zaujimave.
a co sa tyka orbana,
ktory bol este nedavno stelesnenim politicky nekorektneho satana,
tak po nom uz dnes nikto nesteka,
kazdy ho vidi ako obycajneho pragmatika,
ktory ukazal, co naozaj funguje.
jacisin76@yahoo.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.