Sem si chodím len čítať a čudovať sa,je tu toho moc a niektoré debaty sú už nad hranicou môjho chápania.Ste tu niektorí hotoví historici,politici,analytici atd.a to myslím vážne.Ale aj ja sem niečo pridám.Veď nakoniec sme v minciach.
V Bruseli posudzujú (sú to belg.mince) dve varianty riešenia migrantskej,muslimskej,utečeneckej problematiky s tým cieľom,aby sa skončilo s nejakými kvótami a umiestňovaním cudzincov do jednotlivých nadšených krajín,v ktorých sa už radosť občas prejavuje slávnostnými vatrami a podobne.Jednoducho sa im vytvorí územie,kde si budú žiť ako sa im páči a ako to vyhovuje ich naturelu.V prvom prípade ale skončia dovolenky pri mori v ITA a CRO,more sa totiž zasype.Ak prejde druhý návrh,tak sa má zasypať Severné more a spojiť UK s NOR a DEN.Kanál zatiaľ ostane zachovaný.Dovolenky tiež.Ak by toto územie nestačilo,počíta sa s vytvorením akýchsi umelých pahorkov (G výšin?😉 ),aby im to čiastočne pripomínalo domov.Ku ktorému návrhu sa priklonia GER sa zatiaľ nevie,na minciach zatiaľ nie je nič.
Možno som nemusel,ale snáď sa nič zlého nestalo..😋 Sem sa prispievať nechystám,ani nebudem.
-s-
Obrázky:

Obchodný cestujúci vypovedal u rozvodového súdu. Sudca sa ho pýta:
"Prosím vás, vysvetlite nám povahu incidentu, ktorý vo vás vzbudil obavy o ženinu vernosť."
"Viete, v podstate celý týždeň som na cestách a domov sa vraciam len na víkend. No, a raz takto v sobotu večer sme sa so ženou venovali pekne vášnivému sexu, keď stará pani od vedľa zabúchal na stenu a kričí:
"To toho nemôžete nechať aspoň cez víkend?"
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.