nebyl ten brexit jen anglickej vtip? Všichni najednou ruce pryč.

Paul napsal/a:
😲
Taky na to koukám jak blázen. Tož, to je rakouská lekce demokracie. Sluníčka se posejou... 🙂

U nás by se volba presidenta měla pro machinace opakovat taky. A nejen ta poslední, ale i ty Klausovy.
Ale líbí se mi, jak propagátoři Brexitu vyhráli, ale teď neví co s tím dál a nikam se nehrnou, jako kdyby čekali že relativně těsně prohrají a pak budou pořád říkat: "My jsme vám to říkali!". Fčil relativně těsně vyhráli a só v řiti, neb se zdá, že se jedná o vítězství Pyrhy (viz Jára Cimrmann) a vítězství může být zároveň koncem Velké Británie. Jo, jo. u nás taky po válce vyhráli komunisti, které mnozí volili z protestu, ovšem ti věděli co dál!! (Bohužel pro všechny.)

Já osobně si myslím,s ,dovolením že Anglie ví kam má namířeno ,má kolonie vývoz zajištěn tak nevím proč to strašení ,vždy si poradila a kontinentální Evropu nepotřebovala ......mada in England jsem v našich obchodech opravdu dlooooooooouhou dobu neviděl tak proč takovej strach😃 😃 😃

Anglie možná ano, ale Skotové získávají pocit, že to půjde i bez Anglie a to už by byl pro Angličany problém a není tím myšlena výhradně ekonomika, ale prostě renomé, pocit až nadřazenosti atd. Však to známe. Když v Praze slyšeli počátkem devadesátých let o myšlence zemského uspořádání (tak jako za první republiky a kdykoliv předtím), tak se po... až raději rozbili stát, jen aby Morava nebyla zase zemí.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.