Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#24141 4. 7. 2016, 19:22
Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#24142 4. 7. 2016, 19:51
Pavel III: V době rozdělení ČSR a rozpadu Jugoslávie nebyla ještě "katalánská" otázka až tak aktuální... Teď ale je velmi a Španělé udělají cokoliv, aby odtržení Katalánska zabránili... Tedy, nééé, že bych to Kataláncům a potažmo Skotům nepřál... Á propos, zaplaťpánbůh za ty naše zákony např. ohledně zbraní a kouření, které v současnosti máme u nás. Bejt po eurounijním názoru, tak tu máme sluníčkářsko-neomarxistické paskvily jako v ostaních zemích EU. ...

Wjem napsal/a:

Pavel III:
V době rozdělení ČSR a rozpadu Jugoslávie nebyla ještě "katalánská" otázka až tak aktuální... Teď ale je velmi a Španělé udělají cokoliv, aby odtržení Katalánska zabránili... Tedy, nééé, že bych to Kataláncům a potažmo Skotům nepřál...

Tomáš Fuk. Brexitáři taky uváděli nepravdivé a lživé rádobyargumenty, a ty moje jsou aspoň pravdivé!😉

Wjem napsal/a:

Á propos, zaplaťpánbůh za ty naše zákony např. ohledně zbraní a kouření, které v současnosti máme u nás. Bejt po eurounijním názoru, tak tu máme sluníčkářsko-neomarxistické paskvily jako v ostaních zemích EU.

Prd leda. Ultraburžoasní paskvil z dob občanské války dodnes komplikuje slušným lidem život v USA, zatímco kdejaké maniak jde a koupí si na každém rohu výzbroj pro četu vojáků se kterou pak vystřílí nejbližší školu (teda ne že by některé grázly bylo třeba nějak litovat). A co se týče kouření: do kdy si budou kuřáci ještě svévolně uzurpovat ovzduší a otravovat nekuřákům život a to doslova? Co dává kuřákům větší svobodu než nekuřákům? Že jsou blbí a závislí a že si koupili krabičku, za život vagón, cigaret? To je jejich mínus a není nikde psáno, že já to chcu čuchat taky. NECHCU!! Kdy skončí tyranie kuřáků a lež o svobodě nekuřáka?
A naše mafiánské paskvily ti nevadí? Útěk před právníky, privatizace "zhasni a privatizuj", podivné prodeje kamarádům a kamarádíčkům, podivné podnikatelské aktivity, které sice jsou na první pohled špatné, ale soud to není schopen "ohodnotit" a vše nakonec korunované generální amnestií s kecama, že ti chudáci co ukradli miliardy jsou děsně vystresovaní? To ti nevadí? Tohle by se jinde v EU stát nemohlo. Maximálně v Německu ještě za Adolfa nebo v Anglii za Cromwella.

Jak v čem. Stavebnictví poslal do prdele jeden tehdejší mizerný ministr financí, který nyní do všeho kafrá, ale sám nic moc pořádného neudělal. Teda kromě ohromné sekery ve státním rozpočtu s následným vražedným utáhnutím kohoutků (těm ostatním, sobě pochopitelně ne - to jak původně řekl: "Nás se krize netýká", aniž by jmenoval kdo, kromě něj, jsou ti "nás").👿
Zákony jsou špatné, příkladů najdeme bezpočet.
A na výstavě jsem dostal 83 bodů a zrovna tohle považuju za úspěch.😋

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#24143 4. 7. 2016, 19:54

Na Návštěvníky jsem tehdy poslal půlku kasáren. Nikdo toho nelitoval🙂

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#24144 4. 7. 2016, 21:20

Je zajímavé, všichni víme kdo byl a je zlodějem, sedí v Parlamentu a nejsme schopni jej potrestat. Dokonce se jej bojíte- bojíme pojmenovat. Těžko se dočkáme moderního Cromwella, který by ten spolek rozehnal. Já jsem rezignoval, ale proč rezignuji- rezignujete Vy mladí???

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#24145 4. 7. 2016, 21:43

Cromwella ne! To byl pošuk až na půdu!!😲

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#24146 4. 7. 2016, 21:45

Nevím- já jsem s nim nesloužil, byl o něco starší, ale já bych jej bral.😲

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#24147 4. 7. 2016, 21:59

Já ne. Praprapra... povídal, že to byl děs-běs. Takový protestantský anglikánský ortodoxní bolševik a Anglie se tou dobou podobala koncentráku - všechno bylo zakázané, za všechno byla minimálně basa. Žádná radost tam tehdy nepanovala. Děkuju, nechcu.

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#24148 4. 7. 2016, 22:12

pořádek musí být!😃
btw, již konečně to řekl nahlas... důvody ponechám stranou - http://zpravy.idnes.cz/britanie-eu-neopusti-rakousky-ministr-financi-flp-/zahranicni.aspx?c=A160704_195313_zahranicni_rych

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#24149 4. 7. 2016, 22:17

S těma kuřákama co si uzurpujou vzduch..já třeba nemusim opilce a pod vlivem alkoholu se stane milionkrát horších věcí, než co nadělaj kuřáci. Ale alkohol bych zakazovat nechtěl, občas si dám sem tam něco, a někdy, někdy si i sám zapálím v hospodě!
V zákazech to neni.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#24150 4. 7. 2016, 22:35

A nejhorší jsou opilci co si zapálí. Pokud uhoří sami, celkem nic se neděje, ale ...
Ovšem s touhle logikou daleko nedojdem. Fakt je ten, že kuřáci otravují druhé bez výběru a absolutně, kdežto u opilce je to trošku jinak a je to individuální (já třeba, když na to přijde, bleju😳 , ale jinak su naprosto neškodné😎 ). A opilci třeba mají zakázáno řídit, kuřáci mají povoleno vše. Navíc, málokteré opilec je ožralé tak nějak nepřetržitě, ale jsou kuřáci, kteří nevydrží 5 minut bez cigára a zapalují si, když ještě ta předchozí hoří. Jeden si takto dokonce prohulil manželství.

Ale jinak souhlas. Kuřáky by bylo potřeba mlátit (přes prsty nebo čuňu), aby se to odnaučili, když už výchova byla zanedbána.😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.