A to je právě to, co nejste schopen pochopit.
Pokud zevšeobecňuji, pak lžu a porušují základní právní řád. Budu prostě na úrovní praktik nacistů a komunistů.
Pokud uvedu konkrétní případ, konkrétní nacionále, je to v pořádku.
Jste schopen toto pochopit?
Já ve svém okolí hodnotím konkrétní lidi, kteří mají svoje jména, za konkrétní činy a je mi zcela jedno kam patří.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Je to přece jen trochu složitější. Evropu dokáži pochopit a Vás mladší a mladé také
Určitě Vám rozumím neb mám dceru vysokoškolsky vzdělanou profesorku a dvě vnoučata. Víte co považuji já za problém? Vy nechcete rozumět nám starším, ale ne hloupým. Mrzí mně to jak zlehčujete osobnost prezidenta. Je to prezident, kterého volilo hodně lid (většina)í. Tím, že jeho osobnost urážíte, urážíte i jeho voliče. Příště až tam bude třebas Drahoš, nebudu rád, ale bude to pro mně opět pan prezident. Zajímejte se o vzdělání novinářů. To co jsem vložil omylem vystihuje situaci a převzal jsem to z pravicových stránek (militrari). Komunisté nás vedli do rudé hrdele a my se cpeme do černé. PROČ NEMŮŽEME BÝT HRDÍ Češi? PROTOŽE KAŽDÝ SE BOJÍ PŘIZNAT SVŮJ NÁZOR
Já jsem jen vysloužilec, politika mně fakt moc nebere, ale uvedu příklad. Na SFS jsem zpracovával dekorace III. říše, byl jsem označen za nácka v současnosti dělám ruské dekorace a čekám, kdo mně označí za bolševika. Já vím moc dlouhé.
Ladislavaliev@atlas.cz

Ale nemůžete v zásadní otázce vykládat svoje postoje na obě strany, protože zde je mezi zlem a dobrém zásadní čára. Stačí si přečíst náš Ústavní pořádek a musíte být během krátké doby v obraze. Zlem je kolektivní vina bez ohledu na jednotlivce a dobrem je individuální posuzování jednotlivce bez ohledu na národnost, rasu atd.
Ale již jsem si několikrát všiml, že si nechcete pálit prsty a hrajete to na několik stran. To jisttě v nepodstatných záležitostech jde, ale nikoli v těch zásadních.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

HOVNO!!
Jo, je to lidový president. Takový ten z páté cenové. Se stačí podívat na lidi kterými se obklopuje a je jasný, jaká je to "osobnost". Ostatní, co mu nelezou do prdele, s oblibou označuje za póvl a hnůj a sám je ještě horší. Ale najde dost lidí, kterým toto imponuje.
Ale co, Hitlera, Stalina i Gottwalda taky nadšeně volila spousta lidí a tenhle Zeman je aspoň, z tohoto hlediska, celkem neškodný. (Pokud z nás teda nestihne udělat čínskou kolonií nebo ruskou gubernií.) Navíc už to má za pár, takže se, doufejme, dočkáme skutečného presidenta. I když, vzhledem k tomu, že ve volbách čím dál častěji nevítězí ti, kteří mají nějakou skutečnou státotvournou myšlenku, ale ti, kteří rozdají víc koblih a dokáží se víc podbídnout. Takže to buď bude Babiš nebo tu budeme mít šógunát. No, ten Babiš má aspoň o něco blíž agrární straně, ale moc bych se tím neuklidňoval.

Vy zde zveřejníte ubohost nějakého hovada, kterou byste měl "hodit do koše, " svým zveřejněním se k této zhovadilosti přihlásíte a pak kritizujete protireakci?

Tak.
Navíc tvrdit, že když kritizuji prezidenta tak tím úrazům i jeho voliče je argument jako když ti co nevolili Drahoše uráží jeho voliče... (Metaforicky)
ferovyobchodnik@seznam.cz

Každý má právo volit podle svého svědomí, svých preferencí a každý by si měl svoje rozhodnutí zdůvodnit. Je ale nepřípustné, pokud někdo odsuzuje mojí kritiku politika za jeho činy způsobem, že jeho, jako voliče tohoto politika, urážím.
To pak tito kritici naprosto nepochopili občanskou společnost, která je vytvořena k tomu, aby kontrolovala každého politika po celé volební období a upozorňovala na politikovy přehmaty.
Bohužel např. Zeman, Klaus a další zastávají tezi, že lidé mají pouze volební právo a pak mají celé volební období držet hubu.
Pane Altmanne třeba proto jsem Zemana nevolil, protože mu chybí základní demokratické návyky. A závěrem. Jak se Zeman mstil poslancům ČSSD, kteří ho nevolili v první prezidemtské volbě? Říká Vám něco zeznam 27 jmen? Ano, může mne mrzet, že mne tito voliči nevolil, ale následně využívat státní funkcí k osobní mstě, to je již gaunerizmus. Kdo se o politiku zajímá, tak ví, že se tím ani netajil.

Vidíte, přesně toto jsem čekal.Kdo nejde s Vám je proti Vám, ale tak to není, to porozumění není sprosté nebo cizí slovo. Prezident Zeman je pro mně pan prezident. Chápu, že ostatní se bojí přiznat, neb Vaše rétorika je příliš militantní.Myslíte si snad, že zde jsem jediný volič Zemana? Možná, že jsem se chtěl jen přesvědčit o reakci lidí, sice až toto jsem nečekal, ale patří mi to 🙄
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.