Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#32601 1. 7. 2019, 12:51

To oslovení PAvel nevim komu patří, je tu nick Pavel, já mám nick Paul, ale Pavel se nejmenuju, tak je to zmatečný. Mohl bych poprosit o oslovení "Paul", budu vědět že to je na mě a ne na Pavla III. Děkuji. Konec hlášení.

Článek je prohnanej přes nějakej translator, nedává to často smysl.

ALe jeho autor Oleg Rzheshevsky-- Ruskej historik, našel jsem ho v souvislosti, kde kritizoval Antony Beevora, autora knihy, která popisovala zvěrstva Rudý armády v Německu/Berlíně. (Takže silně prorežimní historik, ten pravdu ohýbá, jak se to hodí, Rus by přeci neznásilňoval ani nevraždil!).

Finský autoři by mě zajímali.

Prostě ta Sovětská historie, naformovaná ideologicky..divím se, že jí ještě někdo věří...Nejedná se jen o ww2, mě zajímá třeba i Napoleonika a tam se Sovětům taky podařilo vtlouct nesmysly do hlav lidí...Třeba že Napoleon chtěl Rusko dobýt a ovládnout a podobný nesmysly..Sám vlastním x knih z dob totality o dějinách a je to šílenost,,ale chápu starší ročníky, ti lidé v tom žili desítky let, je tam jistá nekritičnost. Bohužel se i ty největší lži zase vrací do módy..

Samozřejmě že SSSR svojí agresi vůči okolním státům omlouvalo tím, že tvoří nárazníkové pásmo proti Německu, s kterým ale bylo načas spojencem..Absurdní. Už jen v tom, že na zabraných úzěmích začli Sověti ihned vraždit zejména důstojnické sbory a inteligenci..čímž lámali zabraným páteř, ve snaze je líp přičlenit k svojí říši.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#32602 1. 7. 2019, 12:53
Altmanne dám pragmatickú radu; omladina nech sa stará o svoju životnú úroveň, zároveň nech pracuje na naše dôchodky, nech sa stará o potomstvo, aby aj na ich penziu mal kto robiť...😃

Jo, jsme blbci. Já doufám vydržím pracovat do smrti, o důchod nestojím.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#32603 1. 7. 2019, 13:13
Altmanne dám pragmatickú radu; omladina nech sa stará o svoju životnú úroveň, zároveň nech pracuje na naše dôchodky, nech sa stará o potomstvo, aby aj na ich penziu mal kto robiť...😃

:mrgreen: Groviku.. člověče s tvým elánem a evidentní životní energii, by ses mohl vykašlat na celý důchod a vrátit se zpět do práce, znovu se zapojit a podpořit sociální strukturu Slovenského státu, zejména podporou svých méně přispůsobivých spoluobčanů...😆
Takový příklad a impuls pro Čaputovou, kdy i starší spoluobčané mohou být bez důchodu a pracovat klidně do sta let a tím podpořit chudáky nezaměstné a případné imigranty ... Ono vůdčí ženy mají zpravidla jiný pohled na věc a svět, nejlíp když koukaj přes růžové brýle viz. Merkelova.. 😆

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#32604 1. 7. 2019, 13:21

Barbare ; čeče si občas väčší popleta v písaní ako ja...

Myslím narobil som sa dosť, akurát poprosím slniečkárov nech venujú toľko pozornosti na tých čo hodnoty v štáte vytvárali, a nemíňali len na neprispôsobivých .
Ďakujem slniečkárom za správne pochopenie, mojej prosbičky...😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#32605 1. 7. 2019, 13:38
Barbare ; čeče si občas väčší popleta v písaní ako ja... Myslím narobil som sa dosť, akurát poprosím slniečkárov nech venujú toľko pozornosti na tých čo hodnoty v štáte vytvárali, a nemíňali len na neprispôsobivých . Ďakujem slniečkárom za správne pochopenie, mojej prosbičky...😉

No, kamaráde nevím zdali tvé prosby budou alespoň částečně vyslyšeny, ale rád se nechám překvapit...
Ono u nás to nejspíš v brzkém budoucnu bude ještě zajímavější.... 😉

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#32606 1. 7. 2019, 13:49
Barbare ; čeče si občas väčší popleta v písaní ako ja... Myslím narobil som sa dosť, akurát poprosím slniečkárov nech venujú toľko pozornosti na tých čo hodnoty v štáte vytvárali, a nemíňali len na neprispôsobivých . Ďakujem slniečkárom za správne pochopenie, mojej prosbičky...😉

Buď aspoň chlap a napiš kdo je konkrétně ten sluníčkář...

Profilový obrázek
elsky

Uživatel

Zaregistrován:
23. 12. 2010

#32607 1. 7. 2019, 13:58
Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#32608 1. 7. 2019, 14:08

Altmanne kniha "Ponorka" by nebyla?

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#32609 1. 7. 2019, 14:48

Omladina si na své důchody odkládá postupně, nespoléhá se už na nefunkční systém

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#32610 1. 7. 2019, 14:52

Myslíš, že to tady čte někdo kdo to může ovlivnit? Proč to tedy neřešíš tou správnou cestou ale tady??

ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.