Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#32661 4. 7. 2019, 14:40

Už jsem si to našel..Stalo se mi nedávno něco podobnýho, dražil jsem od koruny a prodal za mnohem míň, než jsem kdysi nakoupil...taky mě napadlo zrušit příhozy..ale neudělal jsem to. Jen jsem byl den-dva nasranej. Ale já trochu obchoduju, vim že čestnej přístup nese ovoce. Resp. už jsem párkrát vydělal na tom, že jsem prodělal.

A to nejsem vzor morálky. 😁

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#32662 4. 7. 2019, 14:44
Paul napsal/a: Že je zdravtně nezpůsobilej? To je urážka? Že mluví vulgárně, což se na hlavu státu nehodí? Že lže? JE přeci soudně uznanej lhář(Kauza PEroutka + ještě jeden soud projel). ...

To je věc jiná, ale pokud prezident se dostane do fáze, že na to prostě nemá...Měl by odstoupit. Zemana každej pamatujeme mladšího, ono mu to pálilo..Ale nedávno jsem slyšel v rádiu jak mluví, blekotal něco o pošukanejch politicích a čilindru na kterym jezdí. Už si plete data, slova... Je out jak fyzicky tak psychicky... Ještě tři roky? No to bude vypadat!

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#32663 4. 7. 2019, 15:11
Paul napsal/a: Že je zdravtně nezpůsobilej? To je urážka? Že mluví vulgárně, což se na hlavu státu nehodí? Že lže? JE přeci soudně uznanej lhář(Kauza PEroutka + ještě jeden soud projel). ...

.

Takže všichni kandidáti by byli ochotni podepsat Opoziční smlouvu.
Všem kandidátům naskakuje při zmínce na občanskou společnost husí kůže.
Ke všem kandidátům by Předseda Ústavního soudu musel zaujmout stanovisko, že porušují Ústavu.
Všichni kandidáti mění na zásadní otázky názory jenom podle toho, co by bylo pro ně výhodnější.
Všichni kandidáti by se chovali ke svým oponentům mstivě.
Všichni kandidáti by rozdělovali společnost na dva nesmiřitelné tábory.
Všichni kandidáti by v zásadních věcech podporovali činitele cizích mocností, na úkor dobrého jména své vlasti.
Všichni kandidáti prohrávají soudní spory za urážky a pak nerespektují soudní rozhodnutí.
Všichni kandidáti by jmenovali Předsedou vlády člověka, který čelí mnoha závažným kauzám.
Atd.-byl by to ještě dlouhý seznam.

Prosím tě, než začneš urážet některé lidi s mnoha menšími prohřešky, zamysli se!!!

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#32664 4. 7. 2019, 15:19

:P > Paul napsal/a:

Už jsem si to našel..Stalo se mi nedávno něco podobnýho, dražil jsem od koruny a prodal za mnohem míň, než jsem kdysi nakoupil...taky mě napadlo zrušit příhozy..ale neudělal jsem to. Jen jsem byl den-dva nasranej. Ale já trochu obchoduju, vim že čestnej přístup nese ovoce. Resp. už jsem párkrát vydělal na tom, že jsem prodělal.

A to nejsem vzor morálky. 😁

Ono záleží co prodáváš.... Já už prodal plno běžných věcí výrazně pod cenu, ale nebudu hlupák pokud se jednálo o zlato..
Čestnej jsem, ale pouze pro čestné lidi..
Např. Na aukru mám 100%hodnocení
Používáš proti mně něco co evidentně nechápeš a vykladaš si to po svém.
Moje chyba, že jsem přímý a takoví jako ty, to zneužiji v takovýchto situací..
A pokud se jedná obchod, např. zrovna prodávám snovostavbu, která by měla být letos hotová, pokud by jsi měl zájem bydlet v krásném beskydském prostředí dej vědět...
Pošlu foto....

Profilový obrázek
paully

Uživatel

Zaregistrován:
13. 5. 2013

#32665 4. 7. 2019, 15:26

Konečně jsem pochopil,jak může vzniknoutř občanská válka!Bavte se raději o houbách,to je neutrální.Společnost je nenávistně rozdělena a nemůže za to jen jedna strana.Je to horší jak před kotrmelcem!

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#32666 4. 7. 2019, 16:19
Konečně jsem pochopil,jak může vzniknoutř občanská válka!Bavte se raději o houbách,to je neutrální.Společnost je nenávistně rozdělena a nemůže za to jen jedna strana.Je to horší jak před kotrmelcem!

Moc to řešíš a proživáš...
Koukej zase budou volby a bude nový prezident.. Holt do té doby musíš vydržet... 😆

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#32667 4. 7. 2019, 16:19

Kašlete na politiku, posílám ukázku z ciziny. Znalci popíšete?
"Tákhle velké houby zde máme"

Není to z Černobylu.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#32668 4. 7. 2019, 18:31

:D pobavilo. NA aukru málokdo dá negativ.. ani okradenej člověk...Všichni přeci víme proč..

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#32669 4. 7. 2019, 18:39

Přátelé,
ja tak nenávidím to vaše pošťuchování, sprostá slova a urážky. Já si to odbyl před mnoha lety na písku s lopatičkou. Copak si neumíte udělat pohodu a klídek. Každý jsme nějaký

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#32670 4. 7. 2019, 18:41

Paul napsal/a:

:D pobavilo. NA aukru málokdo dá negativ.. ani okradenej člověk...Všichni přeci víme proč..

Já negativy dávám, pošukům, neplatičům ...

Ovšem když aukci zrušil, tak negativ dostat nemohl.. takže není se ani čím chlubit

ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.