Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#33701 8. 9. 2019, 11:24

Nikdy nie je tak dobre, aby nemohlo byť ešte lepšie!

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#33702 8. 9. 2019, 17:19

Barbar, zrejme vcera vecer si necital uzastne prispevky od veneru, zrejme svoj napominaci prispevok formulujes v inom tone... 😈

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#33703 8. 9. 2019, 17:50
Barbar, zrejme vcera vecer si necital uzastne prispevky od veneru, zrejme svoj napominaci prispevok formulujes v inom tone... 😈

Ne nečetl, ale docela si to umím představit.
Určitě souhlasím s tvým mazaním pokud se něco, někým vyhrotí je třeba ihned zakročit.. Nadruhou stranu je to z jeho strany poprvé, tak buďme nad věcí.I takoví by měli dostat tvz. druhou šanci vychladnout a omluvit se, poučit se a na vše zapomenout ať je to kdo chce,časem uvidíme co za,, člověka,, to vůbec je..
Grofiku znám tě a vím, že tě jen tak něco nerozhodní a věřím, že ani tohle..
Osobně znám takové lidi, mnoho takových pro mne pracovalo v GB a nakonec se ukázali celkem v pohodě,takto neřešme a uvidíme, zdali pán si s toho něco veme zamysli se a vykašle se na blbosti...

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#33704 8. 9. 2019, 18:32

barbar skutočne netušíš čo sa dialo, to zlo si bol Ty a Altmann, Vy ste sa mali zastreliť , spáchať samovraždu😃 atď, zlý komunisti to bolo jedno z jemnejších vyjadrení.

Čeče ja som sa dostal na black listinu za hríby a dovolenie si oponovať..., nóóó dnes som povýšil na komanč.😈

Myslím mať doma tak vyjadrujúceho sa vnuka asi by dlho nejedol vlastnými rukami, mimo toho, že na každého verbálne urazeného člena musel by zohnať adresu a osobne poprosiť o prepáčenie ...

To by bol šrumec zo sopliakom...

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#33705 8. 9. 2019, 19:05
barbar skutočne netušíš čo sa dialo, to zlo si bol Ty a Altmann, Vy ste sa mali zastreliť , spáchať samovraždu😃 atď, zlý komunisti to bolo jedno z jemnejších vyjadrení. Čeče ja som sa dostal na black listinu za hríby a dovolenie si oponovať..., nóóó dnes som povýšil na komanč.😈 Myslím mať doma tak vyjadrujúceho sa vnuka asi by dlho nejedol vlastnými rukami, mimo toho, že na každého verbálne urazeného člena musel by zohnať adresu a osobne poprosiť o prepáčenie ... ...

No škoda, že jsem nebyl přítomen .. Ale vzal to čert, koneckonců není to poprvé co se zde někteří nechali unést a vyvaděli.... Zprvu v předchozích debatách mi nepřišlo, že by se věci mohly takto vyhrotit, vcelku průměrná diskuzní opozice.

Např. takový Paul, skvělé se sním na historické válečná téma diskutuje a je vidět, že má přehled a člověka mnohdy vyvede z míry, dokonce ho někdy donutí si znovu věci prostudovat a připomenout, vážím si ho a jsem za to rád.Pamatuji se kolikrát debata byla tvz. na hraně slušnosti a adrenalin stoupal a po pravdě řečeno pak je to zajímavé, ale vždy je třeba mít úctu jeden k druhému i přes rozdílnost v názoru...

Ale zpátky k věci, dejme pánovi venerovi čas, pan jistě pochopí, že zdejší fórum je pro kultivované lidi a diskuze je třeba tomu přizpůsobit.
Děkuji Grofiku za mazání nesmyslů a vulgarit..

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#33706 8. 9. 2019, 19:18
Ne nečetl, ale docela si to umím představit. Určitě souhlasím s tvým mazaním pokud se něco, někým vyhrotí je třeba ihned zakročit.. Nadruhou stranu je to z jeho strany poprvé, tak buďme nad věcí.I takoví by měli dostat tvz. druhou šanci vychladnout a omluvit se, poučit se a na vše zapomenout ať je to kdo chce,časem uvidíme co za,, člověka,, to vůbec je.. Grofiku znám tě a vím, že tě jen tak něco nerozhodní a věřím, že ani tohle.. Osobně znám takové lidi, mnoho takových pro mne pracovalo v GB a nakonec se ukázali celkem v pohodě,takto neřešme a uvidíme, zdali pán si s toho něco veme zamysli se a vykašle se na blbosti...

*Ok, dnes mam vice casu..

Takze opet a znova ty vesnickej negramote a historickej nedouku..
Obsiahla stať o WWII.....

Záver:
A ted klidne spachej sebevrazdu ty nevzdelanej buranskej pablbe:-))
*
A nebolo to "poprvé..." 🙂
-s-

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#33707 8. 9. 2019, 19:21

kolikrát debata byla tvz. na hraně slušnosti

No jo, nejsme tu flegmatici no. Aspoň je sranda. Věř tomu, že mě to tu taky občas vytočí do ruda. 😃

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#33708 8. 9. 2019, 19:22

Takze opet a znova ty vesnickej negramote a historickej nedouku..
Obsiahla stať o WWII.....

To by mě zajímalo. Já třeba hledal ty pušky na provázku, o kterejch psal. V životě jsem to neslyšel..až gůgl pomohl, údajně to měla nějaká jednotka rakouskejch branců.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#33709 8. 9. 2019, 19:33

:lol: 😆... Koukám, že byl vzteklej, možná i dobře, že jsem zde nebyl....
A Má dnešní reakce? protože mi připomíná mě samotného, ikdyž mnohem prudši podobě 😉.. .. no ale jak jsem napsal vem to čert... A jak koukám pan Jindra se s tím nemazlí..

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#33710 8. 9. 2019, 19:33
barbar skutočne netušíš čo sa dialo, to zlo si bol Ty a Altmann, Vy ste sa mali zastreliť , spáchať samovraždu😃 atď, zlý komunisti to bolo jedno z jemnejších vyjadrení. Čeče ja som sa dostal na black listinu za hríby a dovolenie si oponovať..., nóóó dnes som povýšil na komanč.😈 Myslím mať doma tak vyjadrujúceho sa vnuka asi by dlho nejedol vlastnými rukami, mimo toho, že na každého verbálne urazeného člena musel by zohnať adresu a osobne poprosiť o prepáčenie ... ...

krásně potvrzuješ, jak jsi zase mimo😃

ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.