když už není na hraní moc času

Obchodnik: já KDC koupil nedávno, je to slušný(kumani mi pořád dávají na prdel) ale pořád radši skyrim a jak říkáš s časem, rád bych mrknul na witchera III ale prostě není čas no. AC jsem nehrál ani jeden kousek.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

nojo, mě to přestalo bavit od té doby, co jsem je začal kosit lukem z koně... ale hra je to hezká
witchera jsem rozheral 1 (asi do půlky) a 2 asi 5hodin... takže trojku nekupuju (btw, je na gogu za 10 dolarů😉)
ferovyobchodnik@seznam.cz

Nemyslím si, že to bylo dáno (výhradně) režimem. Gott byl populární i bez režimu v době Pražského jara a v takovém NSR na nějaký náš režim z vysoka a tam byl populární taky.
Navíc režim měl s Gottem problém. Na jedné straně se ho pokoušel korigovat, ale nemohl jej zakázat (o čemž Gott ale asi zase až tolik nevěděl), protože pro stát vydělával v tvrdých valutách tolik co plzeňská Škodovka. A soudruzi z jakéhosi důvodu měli imperialistickou měnu rádi. Jenže, kdo mohl vědět co režim povolí a co ne? Mnohdy ani ten cenzor netušil jak se do rána vyspí!

Tak nevím jestli mě první věta víc pobavila nebo naštvala...
https://www.forum24.cz/kolik-stala-druha-svetova-valka-sssr-a-ostatni-zeme-lepsi-nevedet/
ferovyobchodnik@seznam.cz

Když se nad tím zamyslíme, tak SSSR a Velká Británie opravdu na válku mimořádně doplatili, ale nešlo to asi jinak, tedy nic jiného mně nenapadá.Jenom ztráta Indie byla velkou prohrou.SSSR a Stalin oni měli z další velké války mimořádné obavy.....
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.