Cvalín je další figurka, co dostává v médiích prostor. Na hrad si ho pozval dokonce i soudruh Zeman...
Ohradil se také proti tvrzení Pikouse, že komunistický režim dusil 40 let obyvatele. „Svým způsobem to také byla demokracie,“ překvapil Cvalín.
A že je to kovanej soudruh! Ten by s náma všema zatočil po bolševicku, kdyby dostal prostor.

Paul napsal/a:
mitom vážně chceš brát parlamentní listy vážně?
Ano, rozhovory a články takových lidí jako Cílek, Šichtařová, Vondruška, egyptolog Miroslav Bárta a dalších osobností které čtu na PL beru vážně. Tito lidé totiž na rozdíl od některých stále stejných "osobností" které můžeme sledovat třeba na ČT vědí o čem mluví a mají to argumentačně podložené. Vy zde jmenujete některé úlety na PL. Na ČT podle vás nejsou úlety? Co třeba před časem Události komentáře v době kdy se měl vyjádřit státní zástupce o pokračování nebo zastavení trestního stíhání Babiše. Reportér Hynek (v asi předtočené reportáži !) třikrát jmenoval Babiše jako bývalého premiéra a Witovská ve studiu ani jednou na tuto lež nereagovala. A to zmiňuji jen vrchol ledovce polopravd a lží, prezentací jediného "správného" názoru atd. na ČT.
Ostatně soudím že EU musí být zničena.

Já tu ČT vůbec nezmiňoval, ale zase se tu pojede kolovrátek, jak za všechno zlo může ČT..Já ČT nijak nežeru.
Ale znova, pokud jsou někde v redakci agresivní komunisti jako Cvalín a Vyvadil..Který zároveň smolej i pro aeronet a sputnik...
I ČT dělá chyby, když už ty zmiňujeme, hodněkrát mě nasrali..Ale pouštět do světa absurdnosti jako chemtrails, nebo dávat prostor zmíněnejm lidem a srovnávat to s tím, že Witovská něčí úlet neopravila... (ČT se kvůli tomu omluvila, co jsem zaregistroval). Pokud to bylo předtočený, tak se nedivim že to Witovská neopravila😃
Na ČT zprávy nekoukám, sem tam na 168 hodin nebo reportéři ČT..Všiml jsem si, že žádný jiný medium než ČT si nedovolí poukázat na prasárny lidí jako Mynář, Soukup..Za což jim dávám k mínusům i plus.

mitom007 - zakončil bych to tím, že osobnosti nebo rozhovory, které jsi zmiňoval, nutně nepovažuju za špatné (i naopak), ale vzhledem k celkovému "image" parlamentních listů, tenhle plátek prostě nečtu. Nevěřím jim ani název (z nějakého důvodu odkazující k parlamentu, i když tu souvislost nemá)..

no vidíte, já zase již dlouho nemohu sledovat třeba Fridrichovou a nebo Moravce. Nedávno jste nás tady zval na debatu s gen. Pavlem u Moravce. Zapomněl jste zmínit že je tam s ním i Jourová a Přibáň. To teda byla síla, přiznám se, sledovat jsem to nevydržel 😁
Ostatně soudím že EU musí být zničena.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.