No jo, jenže v té době to byl trošku jiný Musolini než za 10-15 let.
Navíc se v té době ještě neposuzovalo "třídně", ale dle zásluh. TGM byl sice (za Velké války) zrádce vlasti, ale to nebránilo tomu, aby jeho syn dostal medaili ... teď nevím přesně za co, ale za boj proti nepříteli monarchie.

http://alianciazanedelu.sk/archiv/4500
jsem si našel zdroj videa..Slováci slavěj výročí I. Slovenské republiky? No ty plakáty s Tisem a Hlinkou celkem síla jako. Je to vůbec legální?😲

Včera dávali dokument "Milda" o Jakešovi...Jako síla...
Takovýho fanatika aby člověk pohledal..
Usměvný bylo, když se ho ptali, proč měli zvyk líbat se při státních návštěvách(tedy nejen on samozřejmě)..Začal vykřikovat, že američani se olizujou bežně (sic!), že viděl Merkelovou jak na státní návštěvě líbá, režisér kontroval, že je to žena a líbala muže a muži si podávají ruce, ale on, Jakeš líbal Brežněva..A opět vykřikoval, že američani olizujou každýho.
Neskutečný. Ta mantra, jak se něco stane, už se mele zaklínadlo o Američanech..škoda, taky mě vždy zajímalo, proč dochází u komunistickejch potentátů k líbání, já bych takhle chlapovi pusu dát nedokázal.

Paul napsal/a:
Usměvný bylo, když se ho ptali, proč měli zvyk líbat se při státních návštěvách(tedy nejen on samozřejmě)..Začal vykřikovat, že američani se olizujou bežně (sic!), že viděl Merkelovou jak na státní návštěvě líbá, režisér kontroval, že je to žena a líbala muže a muži si podávají ruce, ale on, Jakeš líbal Brežněva..A opět vykřikoval, že američani olizujou každýho.
Neskutečný. Ta mantra, jak se něco stane, už se mele zaklínadlo o Američanech..škoda, taky mě vždy zajímalo, proč dochází u komunistickejch potentátů k líbání, já bych takhle chlapovi pusu dát nedokázal.
Kurva špinavá . Měli ho hned zastřelit a ne jen jeho

jsem rád, že můj laickej názor má i respektovanej ekonom..a co na to barbar?

Paul napsal/a:
Byla to opravdu ostudná podívaná. Líbačky bych mu odpustil. Chlubit se vysvědčením z vyučení je slaboduché, nejhorší postřeh byl" vždy jsme rozhodovali kolektivně" ale závidím mu tu životní vitalitu. Třeba se komunisté zamyslí.
Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.