Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

#34921 1. 12. 2019, 16:04

pro Evropa1:
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/povest-svedska-jako-oazy-klidu-mizi-v-zemi-se-strili-a-bouchaji-bomby-40305327

Naši emigranti se takhle chovali v zemích, které je přijali? Ten argument použitý proti turtlemu spíše považuji za ránu pod pás. Demokracie musí umět vyhodnotit i nebezpečí pro své občany a jestli neumí.....

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#34922 1. 12. 2019, 16:24
pro Evropa1: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/povest-svedska-jako-oazy-klidu-mizi-v-zemi-se-strili-a-bouchaji-bomby-40305327 Naši emigranti se takhle chovali v zemích, které je přijali? Ten argument použitý proti turtlemu spíše považuji za ránu pod pás. Demokracie musí umět vyhodnotit i nebezpečí pro své občany a jestli neumí.....

Pořádně si přečtěte co jsem napsal. Já jsem nepsal nic o přijímání lidí tohoto typu, pouze jsem napsal o migraci lidí, kteří jsou ve velkých potížích a to bez ohledu na národnost, rasu atd.

Argument proti tutlemu je zcela relevantní. Jeho také přijal cizí stát, když požádal o pomoc a že odmítám jeho tezi kolektivní viny, která je v souladu s totalitním myšlením, je zcela namístě. V životě jsem mluvil s několika našimi emigranty a postřehl jsem spíše jistý druh pokory, nikoli nenávistnou kampaň proti nějaké skupině lidí na bázi kolektivní viny.

Také jsem byl dříve v kontaktu s lidmi, kteří zažili totalitní teror v podání buď nacistů, nebo komunistů a jejich názory na tyto zločiny a dnešní nebezpečí, která nám hrozí, byly zcela totožné. Oni již znají tyto praktiky a druh lidi, kteří je provozovali, ale větší strach mají z některých dnešních lidí, kteří by se v některých zlomových situacích chovali totožně ve jménu nějaké pochybné pravdy založené na totalitních praktikách, ke kterým samozřejmě patří i prosazování kolektivního vidění světa..

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#34923 1. 12. 2019, 16:51

Uuufffff... Me se zda ze se tady porad mota ta stejna diskuze porad a porad dokola a dokola. Nenudi vas to? stale si merit pindiky nejakou vlastni konstrukci "pravdy" jestli leva nebo prava strana s nama vyjebava min ci vic?! Me uz ta boomer generace tak nazorove nudi.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#34924 1. 12. 2019, 16:51

https://www.youtube.com/watch?v=QyRYT6CL2Z4&feature=youtu.be

státní Ruská televize....naprosto šílený... jen čumim čeho jsou schopný..jak strašně lhát.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#34925 1. 12. 2019, 16:53

Paul napsal/a:

Nejde jen o Polsko...Co říkáte na to, že nám tam dávali za vinu rozpoutání občanské války v Rusku a miliony mrtvých? To já beru jako absolutní drzost a demagogii...Tam ta propaganda prostě pořád vymejvá lidem mozky..A jak jsem psal, není na škodu jim v nejsledovanější televizi připomenout Katyň...srazilo jim to hřebínek pěkně..😉

Znám to, objevuje se v knize p. Kuzněcova (faleristika) ale to je opravdu marginální záležitost mladého (již není) odborníka, historika a faleristy. Hodně jsem se nad jeho vyjádřením, navztekal, to bylo myslím ještě na "valce" než jsem byl odejít. Nedávno jsem jeho publikaci prodal. V každém národě se najde takový člověk. U nás jsou také podobní. Ale tehdy mně to hrozně mrzelo.
Poznámka:
Asi bychom měli přejít na sekci Odznaky, kde si povídáme a nenudíme. Já to chápu, koho to dnes zajímá.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#34926 1. 12. 2019, 16:58

Altmann ale ten člověk to vykládal milionům lidí v ruský celostátní televizi! (žádná marginální záležitost v knize)
Stejně jako ten druhej pán toto:

Co na to říct?

Profilový obrázek
taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

#34927 1. 12. 2019, 17:14
Pokrok nezastavíš. Uměli udělat lepší falza mincí a medailí před technikou, tím myslím, že vše museli udělat ručně a nebo dnes za pomoci techniky. Bankovky jsou jiná kapitola. Něco jsem slyšel a něco četl. I zde kdysi proběhla diskuze, zda zveřejňovat detaily, díky kterým lze falza poznat.

pro Otravnykomar:

Zkusil jsem přehodit výhybku a nic, tak jedeme dále v "politické rovině".

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#34928 1. 12. 2019, 18:04

Paul napsal/a:

Nejde jen o Polsko...Co říkáte na to, že nám tam dávali za vinu rozpoutání občanské války v Rusku a miliony mrtvých? To já beru jako absolutní drzost a demagogii...Tam ta propaganda prostě pořád vymejvá lidem mozky..A jak jsem psal, není na škodu jim v nejsledovanější televizi připomenout Katyň...srazilo jim to hřebínek pěkně..😉

Paule,¨napište mi domů, já se Vám pokusím proč to vzniklo.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#34929 1. 12. 2019, 18:11

Paul napsal/a:

Altmann ale ten člověk to vykládal milionům lidí v ruský celostátní televizi! (žádná marginální záležitost v knize)
Stejně jako ten druhej pán toto:

Co na to říct?

heh, ublížený ruský všenárod.. ale za to, co jim češi provedli, tak je fakt měli potrestat a nechat je všechny pochcípat jak to říká ten pán😃😃
nojo, vůdce rus byl vždy hajl, je hajl a nejspíš i bude hajzl... naštěstí ten národ není tak veliký, ale i tak světu zatápí...
ovšem pořád se najde dost exotů a blbečků, co jim budou ještě tleskat

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#34930 1. 12. 2019, 19:54
To je jeden z postojů demokratického smýšlení. A divím se, že Ty jako bývalý migrant můžeš něco podobného vyslovit. Pokud by se tehdy k Tobě chovali Tvými dnešními postoji, pak by Tě nepřijali a předali do rukou zastánců kolektivní viny.

Podle této teorie bychom museli přijmou například všechny bývalé bojovníky islámského státu, vrahy a teroristy kterým doma hrozí persekuce. V Německu
už se to i děje, afghánští připrchlíci zjistili že když se budou vydávat za bývalé příslušníky Talibánu, nebudou vraceni 😉
Dokud nebudeme mít bezpečný způsob jak alespoň přibližně rozpoznat integrovatelné, neměli bychom brát nikoho a už vůbec ne na příkaz soudruhů z EU.
To je tak, ať vláda zavede jakoukoli blbost, je tu naděje že po příštích volbách se zase zruší ale jakmile sem nalezou muslimové, už se jich NIKDY nezbavíme. Jakékoli řeči o deportaci jsou naprostá utopie. 👿
Ty tu cituješ z nějaké pseudohumanitární příručky ale já mluvím z životní zkušenosti 😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.