Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#35011 5. 12. 2019, 15:56

Jeho strana funguje dobře a on si plní své povinnosti výtečně..

😆 no to mě dostalo.
Sliby neplní (snižování stavu úředníků, povedu stát jako firmu, EET atd) , je soudem uznanej jako bonzák a spoupracovník STB, lže jak když tiskne, podvodně vylákal stovky milionů z dotací, který zcela správně nařídila EU vrátit.. rozhazuje peníze nesmyslně stylem "po nás potopa"z rozpočtu, k úděsu ekonomů.

ANo prostě dle procent/preferencí volej nejvíc lidé důchodového věku, lidé se základním vzděláním a vyučení... tam je odpověď. Tito lidé se přeci jen hůře orientují v toku informací, a pokud jak tu bylo výše napsáno jich část vlastní sám Bureš..

Voličům ANO bych tu sekeru stovek milionů nechat zcálovat, pak by se jim rozsvítili na 100%

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#35012 5. 12. 2019, 16:07

sekyru bude dělat každý, to je populární...

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
jacx

Moderátor

Zaregistrován:
20. 8. 2007

#35013 5. 12. 2019, 16:08

barbar napsal/a:

... byl vystaven obvinění, vyšetřován a sproštěn viny ...

jak víme na to zproštění viny nedošlo a trestní stíhání v dané kauze pokračuje

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#35014 5. 12. 2019, 16:09

Ono ti voliči nebudou jen obyčejní smrtelnici.... Ti přece preferuji sociální jistoty a strany s tím související.. Komunisté a sociální demokraté jsou, strany mému srdci blíž, bohužel nejsou v tylu vlády... Babiš je silný kapitalista, ale našinec s nějako minulosti, která ho vychovala.. Jinak by se na vše vysral a do smrti hnil na Bahamách
, nebo jinde v tramtaryji😉 .. Je to člověk velmi pracovitý a jen tak se nevzdává, proto má můj obdiv....

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#35015 5. 12. 2019, 16:10
barbar napsal/a: ... byl vystaven obvinění, vyšetřován a sproštěn viny ... ...

Znovu protože Praha, je Praha a ostatní města jsou smetí

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#35016 5. 12. 2019, 16:10

ANo prostě dle procent/preferencí volej nejvíc lidé důchodového věku, lidé se základním vzděláním a vyučení... tam je odpověď.🙄

Paule, docela se mně to dotklo a předpokládám že jste vysokoškolsky vzdělaný člověk a Vaše celá rodina studovala prostě mnozí naší rodiče nejsou vysokoškoláci a pro tuto zemi toho hodně vykonali, již jen to, že nás vychovali. Jednou budete také starý pán!

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
lub121

Uživatel

Zaregistrován:
13. 4. 2014

#35017 5. 12. 2019, 16:58

"Je to člověk velmi pracovitý a jen tak se nevzdává, proto má můj obdiv...."

Každý má svůj názor, pro mě je to zloděj.

https://www.forum24.cz/z-vyhozeneho-reditele-kteremu-hrozil-kriminal-miliardarem-reporteri-odhalili-zacatky-babise/

lub121@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#35018 5. 12. 2019, 17:12
ANo prostě dle procent/preferencí volej nejvíc lidé důchodového věku, lidé se základním vzděláním a vyučení... tam je odpověď.🙄 Paule, docela se mně to dotklo a předpokládám že jste vysokoškolsky vzdělaný člověk a Vaše celá rodina studovala prostě mnozí naší rodiče nejsou vysokoškoláci a pro tuto zemi toho hodně vykonali, již jen to, že nás vychovali. Jednou budete také starý pán!

Netřeba si brát osobně. Jsem průměrně inteligentní, průměrně vzdělanej.. To, že ho volej výše napsaní jsem četl ve zprávě "Volební preference dle věku, vzdělání, práce, bydliště a pohlaví", nevymyslel jsem si to. A částečně nemám lidem za zlý, že ho volej..Někdo prostě nemá čas sledovat a číst x novin. (Navíc jich hodně vlastní sám Bureš, tam se kritiky nedočkáme).

Vycházím z toho, že když já, jako průměrně inteligentní člověk vidím zřetelně Bureše lhát, proč to ostatní nevidí (jeho voliči)? Mezi tím co říká a tím co dělá, je diametrální rozdíl, nehledě na lži.. (U STB jsem nebyl, soud dle důkazů prokázal že ano atd atd atd..)

Profilový obrázek
jacx

Moderátor

Zaregistrován:
20. 8. 2007

#35019 5. 12. 2019, 17:23
Znovu protože Praha, je Praha a ostatní města jsou smetí

není nad věcnou diskusi s logickými argumenty, zde mi logika odpovědi poněkud uniká

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#35020 5. 12. 2019, 17:28

Altman pokud se Vás to dotklo, omlouvám se. Bylo to cíleno spíše na starší jedince, co nemají internet a mají silně omezený příjem informací.. Ti jsou lehce ovlivnitelní, dokonce i tou koblihou.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.