pro ferovyobchodnik
Tady to byla odpověď na barbarovo "Asi takhle bych si představoval svůj důchod".
Tady žádná řeč o životě nebyla. Někdo chodí na rum a doutník a někdo běhat a na turistiku.
Život se má žít každý den a každý má jinou náplň a někdy mají někteří stejnou - třeba sběratelství.

Malá denná radosť je korením života...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Přátelé,😈
je pravda, že život je dobré užívat dnes a ne ve stáří. Ve stáří je nutno odpočívat, třeba s dobrou knihou. Mně se např. stále líbí mladé ženy, takové ty moravské typy jak to maloval Švabinský, líbí, ale nevím proč?
Peníze mám, ale nesmím nic jíst, mohl bych prohýřit celou noc, ale již v 2100 hod jsem unavený. No, já mám řešení, hýří moje dcera a vnoučata a já to jen platím, alespoň nejsem stále unavený.👿
Ladislavaliev@atlas.cz

Na tom se shodneme, že žít se má každý den. Mladé holky..... Komu se nelíbí? O Praze říkáme (jen tam pracuji) "12% se nelíbí. Ve zbytku republiky jen 4%." Menší černovlasé a Asijky.
Ta únava je asi vyšší s věkem. Jeden kolega - poloprofesionální cyklista, říkal ve 30. Při závodu s 20 kluky držím tempo, jenže oni po závodě dají sprchu a jdou na diskotéku a já dám sprchu a jdu odpočívat.
Každý věk má svoje a určitě se dá dělat hromada věcí.

Uchovec bazový, babské ucho, čínska huba, uškatec , skoro v každom regióne iné pomenovanie, mimoriadne liečivá huba pre kardiakov + jemne nahorklá, ale dobra pochutina napr. zo zemiakmi...
Neodporúčam zapíjať pivom, vínom nebodaj niečím tvrdším...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.