Já měl štěstí, polovinu života jsem jedl konzervy vyrobené v době předpřevratové a dnes jím to co je, ale souhlasím s Ferovým obchodníkem, vše se musí hlídat. Jde i o výrobu piva a technologii např. vína. Dnes mají malí řezníci sice čerstvé maso, ale poražené jsou staré kusy z tohoto důvodu kupují maso v Globusu. No a když si to budete hlídat. dožijete se i vyššího věku.😋
Fialky, bonbony tvrdé a voňavé, zatím se to žádnému výrobci nepovedlo. Šunka v dobách I. republiky jen z levé kýty, ta pravá byla hrabací a tedy maso bylo svalnatější. Pokud jsem to popletl, tak ta druhá noha😁 Zůstalo nám jen to co si moraváci ( jižní Morava) a Slováci z dědin vyrobí, je mi líto děti, co musí sníst.
Ladislavaliev@atlas.cz

:(
Drahý priateľu, pokiaľ budeš mať v rodine od roku 1712 nepretržite niekoho lekára si budeme môcť trochu hlbšie😆 podiskutovať o trendoch v medicíne, pokiaľ budeš mať 30,40 rokov priateľov v genetike jak v humánnej tak veterinárnej prípadne budú výrobcovia, nositelia patentov, atď..., tiež môžeme pokecat, momentálne to vidím tému na diskusiu o guáne, to neviem či som neurazil guáno...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Co alkohol a kouření?
numismat@seznam.cz

Nekvalita je stála hrozba či pri alkohole, tabaku. Niekedy postačuje ako turista navštíviť niektoré regióny pokiaľ tomu trochu rozumie a je v obraze, žiaľ...
Apropo inak tabak bez úprav je liečivý, detto malé množstvo alkoholu prípadne vína.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.