Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#36491 4. 3. 2020, 08:41
Uznávám že to bylo trochu přestřeleno ale vzhledem k tomu že píše o lidech kteří také s oblibou podřezávají /a za mnohem menší prohřešky/ nevadí. Já tu nejsem od toho abych někoho mazal za jiný názor v diskuzi, pouze dohlížím na pravidla a hrubé nadávky ostatním diskutujícím pravidla nedovolují. 😉

Takže pokud jsem Tvému vysvětlení správně porozuměl, pak mohu nabádat ostatní k vraždění podle vzorce náhodného výběru, ale nemohu někoho za tyto zrůdné proklamace urážet. Co kdyby sis položil jednu základní otázku, co je více zrůdnější? Neměl bys především posuzovat míru škodlivosti? Vždyť každý normálně uvažující člověk snad dokáže na tuto otázku odpovědět. Neměl bys nejdříve smazat příspěvek, který deklaruje vraždění a až poté se zabývat dalšími názory?

Ve své podstatě by mělo jít vždy pouze o principy a to bez ohledu koho se týkají. Nemohu zastávat určitý postoj pouze na konkrétní skupinu lidi a zcela odlišný na jinou skupinu lidi a to v otázkách zcela zásadních.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#36492 4. 3. 2020, 09:22

Neviem dohľadať Turtle🙄 čo bolo zmazané?

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#36493 4. 3. 2020, 09:29

Pro začátek by stačilo kdyby jsi se zamyslel Ty😃

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#36494 4. 3. 2020, 09:48
Pro začátek by stačilo kdyby jsi se zamyslel Ty😃

Myslis mna? Pokial ano, mne je uz zbytocne sa zamyslat pokial citam prispevky bez hlbsej logiky.
Je pravda tie prispevky koresponduju v duchu dnesnej modnej vlny.
Nic pre citatela ktory presiel pracovne cca 60% zemegule a pozna minimalne z lietadla zaklady historie a nasledne suvislosti.

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#36495 4. 3. 2020, 10:04
Myslis mna? Pokial ano, mne je uz zbytocne sa zamyslat pokial citam prispevky bez hlbsej logiky. Je pravda tie prispevky koresponduju v duchu dnesnej modnej vlny. Nic pre citatela ktory presiel pracovne cca 60% zemegule a pozna minimalne z lietadla zaklady historie a nasledne suvislosti.

Ne Tebe ne

I když .......😁 😆

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#36496 4. 3. 2020, 10:18
Ne Tebe ne I když .......😁 😆

Bossi vidíš ako sa nevypláca neadresnosť .😁

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#36497 4. 3. 2020, 10:41
Neviem dohľadať Turtle🙄 čo bolo zmazané?

Jako obvykle, místo protiargumentu druhému diskutujícímu jen nadával.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#36498 4. 3. 2020, 10:57
Jako obvykle, místo protiargumentu druhému diskutujícímu jen nadával.

Nova doba..., liberalna, tam sa to tak nosi😁

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#36499 4. 3. 2020, 10:59

Evropa1 napsal/a:

... Co kdyby sis položil jednu základní otázku, co je více zrůdnější? Neměl bys především posuzovat míru škodlivosti? Vždyť každý normálně uvažující člověk snad dokáže na tuto otázku odpovědět. Neměl bys nejdříve smazat příspěvek, který deklaruje vraždění a až poté se zabývat dalšími názory?...

To je problém dnešních tzv. "liberálních demokratů" a neomarxistů, že jsou přesvědčeni o své jedinečnosti, jediného správného názoru a rádi by rozhodovali co je či není škodlivé. Já si to o sobě nemyslím a tudíž nebudu mazat příspěvky které někdo jiný nebo i já považuje za nesprávné. Každý má v diskuzi právo na svůj názor i když by se třeba i mně nelíbil. Mažu tudíž jen nadávky oponentovi.
.......................
Mimochodem nikdo tu nenabádal "Pojďme budeme je střílet nebo podřezávat", pouze naznačoval jaké by bylo jedno z řešeních. 😉

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#36500 4. 3. 2020, 11:17

turtleoverhead napsal/a:

To je problém dnešních tzv. "liberálních demokratů" a neomarxistů, že jsou přesvědčeni o své jedinečnosti, jediného správného názoru a rádi by rozhodovali co je či není škodlivé. Já si to o sobě nemyslím a tudíž nebudu mazat příspěvky které někdo jiný nebo i já považuje za nesprávné. Každý má v diskuzi právo na svůj názor i když by se třeba i mně nelíbil. Mažu tudíž jen nadávky oponentovi.
.......................
Mimochodem nikdo tu nenabádal "Pojďme budeme je střílet nebo podřezávat", pouze naznačoval jaké by bylo jedno z řešeních. 😉

Když Ti docházejí argumenty, chováš se jak flašinet, který omílá stále stejné termíny-neomarxista atd. Já jsem pouze reagoval na dodržování základních pilířů každé demokratické země, které platí také v ČR. Přečti si někdy Ústavu ČR. Ty si na jedné straně hraješ na antikomunistu, ale na druhé straně voláš po principech, které byly doménou totalitních režimů. Pak se nediv, že z lidí, kteří zastávají jisté druhy násilí, mám strach. Pokud je někdo schopen zastávat totalitní praktiky vůči lidem, kteří se mu nelíbí, kde pak mám záruku, že stejných principů nebudou používat proti mně za situace, kdy se mu znelíbím já? To nejsou moje myšlenky, ale myšlenky člověka, který zažil totalitní praktiky a to v době obou totalitních režimů na našem území ve 20. století.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.