napsal/a:
To je problém dnešních tzv. "liberálních demokratů" a neomarxistů, že jsou přesvědčeni o své jedinečnosti, jediného správného názoru a rádi by rozhodovali co je či není škodlivé. Já si to o sobě nemyslím a tudíž nebudu mazat příspěvky které někdo jiný nebo i já považuje za nesprávné. Každý má v diskuzi právo na svůj názor i když by se třeba i mně nelíbil. Mažu tudíž jen nadávky oponentovi.
.......................
Mimochodem nikdo tu nenabádal "Pojďme budeme je střílet nebo podřezávat", pouze naznačoval jaké by bylo jedno z řešeních.
Bude tu ešte dosť dlhá šachová partia ohľadne celkového smerovania EU, hoci môj názor je, že tzv. západ sa nachádza na posledných schodoch zostupu do "pekla" a ich výsostný záujem je hľadať dostatok "ujov na našej strane" nech je to celo európske riešenie.
Niečo podobné ako na Titaniku, podpalubie je už pod vodou, ale na hornom poschodí sa stále dobre zabáva...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Evropo,
Jsem nucen opakovat jako flašinet /opakování je matka moudrosti 😉 /protože ty nemůžeš nebo nechceš pochopit že někdo má jiný názor a že má na něj právo.
Když se nějaká horda snaží násilím vniknout do jiného státu, lze ji zastavit zase jen násilím. Máš snad nějaké jiné řešení? Sem s ním.

Ale bavíme se o principech lidských postojů. Kdo je schopen používat určitého násilí, pak se pro něho toto násilí stane určitým nástrojem a bude ho používat bez ohledu na všechny kolem.
Mně se také nelíbí příliv ekonomických emigrantů, to ale neznamená, že tuto problematiku budu řešit zvěrstvy proti lidskosti, navíc za zločinného principu kolektivní viny!!
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Pro mně základní pilíř demokracie je přání většiny.

Ale praktiky, principy, strategie a ja nevím co ještě Evropo.1 pořád jen plivete oheň na minulost naší země ...Nehledě na to kdo a kde je v minulosti prosazoval (v podstatě i dnes v pologramotnych ekonom chudy zemích je to do určité míry i zárukou fungování oné země ) . Vždy to bylo na základě předcházejících události, gramotnosti společnosti,víry, kulturního vlivu, klimatických změn a ekonomických situacích země, kontinentu..
.. Dnes máme tu výhodu, že se můžeme docela živě poohlednou zpět a tyto faktory hodnotit,, a předcházet zavanějicim,, okolnostem.. Docela podstatným faktorem je jaderná politika,která je hrozbou ale i zároveň jakousi zárukou míru...
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.facebook.com/share/g/1DiakbiKLP/
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Ale za Tvoje totalitní řešení pěkně děkuji.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Ale nic jsi nepochopil, protože celá věta má znít takto: Většina má právo uvádět do praxe svůj program, ale zároveň její povinností je chránit menšiny. Navíc ani ta většina nemá právo používat zločinné totalitní praktiky, protože jsou za hranou zákona. Nebo si v referendu odhlasujeme, že pověsíme člověka XY a na tomto základě to vykonáme, protože to většina chtěla?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.