Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#39271 22. 5. 2020, 22:51
Hele Bossi ...každý jsme nějakej... Ale sere mě, že si mě v příspěvcích nepochopil... To je celé.

😁 Tvl pochopili jsme to všichni 😈

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#39272 22. 5. 2020, 22:54
Paul napsal/a: tak atletky maj vymakaný zadky, kozy jsou tam asi spíš na škodu. ...

Mě hodně překvapila jezdkyně (na koni). Ty její stehna... Ale jinak stála za prd :-D

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#39273 22. 5. 2020, 22:55

ferovyobchodnik napsal/a:

No a stehna vymakaný.... Nic pro mě

Mě hodně překvapila jezdkyně (na koni). Ty její stehna... Ale jinak stála za prd :-D

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#39274 22. 5. 2020, 22:56
Tak co rudý hlavy. Blejska se na vaše lepší časy? Kdepak, jen co nás to začne opravdu srat tak vás jednou pro vždy poslem do historie. A dedci 🙂 nemějte strach. V každým případě se o tom dozvíte 😁

Neboj, dědci brzo pudou. A exitu jak barbar musí být, baví společnost a snad jsou i manuálně zruční.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#39275 22. 5. 2020, 22:57
ferovyobchodnik napsal/a: No a stehna vymakaný.... Nic pro mě ...

Jo, ale taky na sobě pozoruji,v že čím su starší, tak mám rád větší kozy...

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#39276 22. 5. 2020, 22:59
Neboj, dědci brzo pudou. A exitu jak barbar musí být, baví společnost a snad jsou i manuálně zruční.

Vim že jsou na odchodu ale tuším že se jim nepovede dobře. Apropo teď jsem se dostal na stavbu a byla tam parta pokravacu a nevěřil bys že jeden z nich je proruskej jak prase. Fuj. Začal tam povídat že když bouchl Černobyl takže tam zahynulo necelých 50 lidi. Tvl. Omg.

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#39277 22. 5. 2020, 23:02

Pokrejvaců 😁 mobil a pifko

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#39278 23. 5. 2020, 00:32

Tady se asi dneska hodně kalí. Bossi, lidi jsou zblbli,nemuzes jim to mít za zlý, ne každý se v těch sra*kach dokáže orientovat. Nedávno mi kamarádka scela vážně posílala videoserii o tom jak v Hollywoodu těží adrenochrom z mucenych děti, pojidaji je, všichni jsou tam pedofilove a Trump s putinem chce tohle ďábelský zidozednarsky spiknutí odhalit... Holka se středoškolský vzděláním.... Stejně jako se na školách neučí finanční gramotnost neučí se ani informační gramotnost a další znalosti reflektujíci dobu ale lidi brečí ze by měli zrušit plošinou maturu z matematiky.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#39279 23. 5. 2020, 00:33

Vždy když čtu nějakou citaci našich zpravodajců jen se usmívám. Já jsem u zpravodajského útvaru (již promlčeno) sloužil 5 let sice v týlové části ale přece jen to bylo u zpravodajců.

V čem se shodujeme jsou kozy a pevné prdelky, tomu rozumíme každý, někdo je praktik, někdo teoretik se vzpomínkami, ale každý bychom na toto téma mohli jistě psát povídky.

Fascinuje mně, jak si myslíte, že jsme důležití. V Polsku jsme jen "pepíci" pro srandu, Maďaři nás fakt nemusí. Rakušané mají celkem obavy, neb jsou zde šikovní lidé, ale v USA o nás neznají nic, kdo jste tam byl víte. Rusko to je složité, ale mluvil jsem s rozumnými našimi hokejisty. Politika tam nikoho nezajímala, ale pokud někdo hrál v USA byl pro ně božský jedinec. V hokeji bylo hodně peněz tak se naši kluci snažili hrát. Viděli tam bídné vesnice i bohatá města, asi jako u nás, ale vše větší. Je to krásný velký prostor, kam lze vyvážet. Např,. jen naše Maggi tam měl zvuk a láci, ale i oni jsou citliví, mají hrdost a dnes je problematika II. světové války sjednocuje. Pro RF je to dobře, pro nás ne. Socha Koněva je zástupný problém, mohla se odstranit s důstojnosti a byl klid, tak dělají politiku jen hlupci. Vše se nám vrací a vrátí. Já kupuji tyto přísady z Rakouska, Tabasco je USA, z Ruska kaviár / ne moc) prostě vyberu si. Zde nám tlupa mladých junáků tluče do hlavy své názory a zlobí se, když jim oponujeme. Pánové, také zestárnete, potom si vzpomenete co Vám Altmann psal.😋

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#39280 23. 5. 2020, 00:36
Vim že jsou na odchodu ale tuším že se jim nepovede dobře. Apropo teď jsem se dostal na stavbu a byla tam parta pokravacu a nevěřil bys že jeden z nich je proruskej jak prase. Fuj. Začal tam povídat že když bouchl Černobyl takže tam zahynulo necelých 50 lidi. Tvl. Omg.

Copak Vy neděláte u pokrývačů vstupní pohovor. Kdo ví a zná kde leži Rusko, vyhodit. Kdo řekni, že nás osvobodili Rusové vyhodit. Proboha u obyčejného dělníka Vás zajímají jeho politické názory, to je tedy síla.🙄

Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.