Paul napsal/a:
Altmann
a je to zase tu 😃
Ale koukám, pracuje se s verzí, že jeden člen výpravy se pohyboval mimo stan. To je novinka. 😲
Počet Takových záhad co se komu přihodilo a kam podeli, určitě razantně stoupl po založení nkvd 🙂
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Neviem ako je dôveryhodná informácia ?
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Neviem ako je dôveryhodná informácia ?
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Ak to píšeš mne, tak si dovolím poznamenať, že to píšem o svojom príspevku.
Videl som si tam dve chyby, nedali sa opraviť, v náhlede stále boli a s nimi som to aj nechtiac odoslal.
Zrejme nedostatok sústredenosti v Tvojom prípade, ale aspoň bola reakcia zaujímavejšia.😉
-s-

Novináři již nevědí co dělat. Já jsem na Datlova dokonce díval, je to starý pořad a stále se hodí. Mně se líbí ta možnost, že je povraždili místní lidé.🙄 Je to něco jako sněžný muž a další, Já jsem to sem ani raději nedal, neb by jste se mně vysmáli, ale vidoucím, že ty myšlenkové pochody mám stejné.😈
Něco jako Ocelové město, také se zatím nenašlo😁
Ladislavaliev@atlas.cz

Podle popisů je místní nepovraždili. To je z toho zřejmé.
Ale je to zajímavá záhada. Ovšem má dva háčky:
1) jestli se dá sovětským vyšetřovatelům věřit, že to vyšetřovali/vyšetřili řádně
2) co všechno soudruzi zatajili
Na druhou stranu, mnohem zajímavější je záhada událostí na Moravě po roce 908 … ale tomu se senzacechtivci tolik nevěnují.

Já nějvíc věřím teorii lavina, nebo strach z ní. Že se jeden pohyboval venku je zajímavá teorie/poznatek, vidím to prvně, a to jsem kdysi hledal i na ruskejch stránkách, kde jsou fotky mrtvejch, úmrtní zprávy atd. . A vnáší to další zmatky.
Je to moje oblíbená záhada.🙂
úprk špatně oblečenejch lidí znamená strach a rychlost, dostat se ze stanu a dál od něj, to by nejvíc sedělo právě na lavinu.
Ale nesedí do toho, že pak lezli na strom..Možná zabloudili.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.