Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#48841 21. 3. 2021, 10:02

tragikomický včera, černoch ve špitále, měli dvě hodiny sehnat někoho jinýho na hlavní zápas večera s Pudzianowskim. Sehnali borce s pěknou bilancí 5-0, kejvl, pak hned volal zpět, že se podíval na poslední zápasy Pudzianowskeho na netu a odmítá nastoupit, tak rychle našli nějakýho no name srba, ten zrovna večeřel..vzal si taxi a jel na mega zápas večera zkusit štěstí. 150 kg snad, ani trenky mu neseděly😃
za minutu KO

https://www.youtube.com/watch?v=MyDN-Zl-P20

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#48842 21. 3. 2021, 10:10

Paul napsal/a:

tragikomický včera, černoch ve špitále, měli dvě hodiny sehnat někoho jinýho na hlavní zápas večera s Pudzianowskim. Sehnali borce s pěknou bilancí 5-0, kejvl, pak hned volal zpět, že se podíval na poslední zápasy Pudzianowskeho na netu a odmítá nastoupit, tak rychle našli nějakýho no name srba, ten zrovna večeřel..vzal si taxi a jel na mega zápas večera zkusit štěstí. 150 kg snad, ani trenky mu neseděly😃
za minutu KO

https://www.youtube.com/watch?v=MyDN-Zl-P20

😄
Komedie...absudita pro KSW zároveň. Rozumnější by bylo zápas zrušit..

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#48843 21. 3. 2021, 10:17

Na druhou stranu, Pudzák dva roky nezápasil, připravoval se jako prase, lidi se na něj těšili, je v Polsku legenda..snažili se to aspoň nějak zmírnit to megazklamání...palec pro srba, vlízt do klece bez přípravy..
LEpší něco, než vůbec nic. Byla to jen exibice.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#48844 21. 3. 2021, 10:23

Paul napsal/a:

Na druhou stranu, Pudzák dva roky nezápasil, připravoval se jako prase, lidi se na něj těšili, je v Polsku legenda..snažili se to aspoň nějak zmírnit to megazklamání...palec pro srba, vlízt do klece bez přípravy..
LEpší něco, než vůbec nic. Byla to jen exibice.

Možná..
Ale je to sakra znát, bez té přípravy u Srba.. Celé mi to přišlo v tom krátkém sletu jako typická hospodská bitka.Střizlivej vs. podnapilej.. 🙂

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#48845 21. 3. 2021, 10:29

no jo, tak si představ že by ti včera večer zavolali, jestli nechceš jít do ringu na zápas večera s Pudzianowskim 😆
Ten srb neměl žádnej zápas, jeho první mač.
Jako sranda to bylo dobrý. Jsem se bál, že mu rupnou kraťasy.😁

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#48846 21. 3. 2021, 10:40

Paul napsal/a:

no jo, tak si představ že by ti včera večer zavolali, jestli nechceš jít do ringu na zápas večera s Pudzianowskim 😆
Ten srb neměl žádnej zápas, jeho první mač.
Jako sranda to bylo dobrý. Jsem se bál, že mu rupnou kraťasy.😁

🙂
Klobouk dolů před jeho odvahou první zápas, bez přípravy a hned před takové zvíře pudziana..
Schválně by mně zajímal ten astronomický kurz před zápasem.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#48847 21. 3. 2021, 10:45

1,16...4,59,tak to nebylo zase tak šílený.. 😉

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#48848 21. 3. 2021, 11:29
Vlastní dům od zaměření,výkopy bagrem, zdění 16 palet porotherm 44 sám cihlu po cihlle, omítky krovy, každou střešní tašku jsem si vynašel a pokládal sám.. Krovy fošnové 8 m tahal sám. Akurát instalačky,okna, venkovní a silikát mi pomáhali.. Po dědině chodili a nevěřicně koukali kde mám pomocníky, takový paličak jsem byl a proč, protože jsem si chtěl postavit barák a sám.. V GB jsem začínal podobně sám , mnohdy i do noci 2 hod. do rána každý den včetně sobot a proč, protože jsem byl paličak a chtěl ukázat všem, že stavař s East European dokáže to co v GB builder nedokáže a po čase jsem rozjel firmu a s klukama makal a snažil se být příkladem tak, že v jewsonu ve stavebnínach v Godalmingu kluci žertovali, že mi postaví statue.. Asi tak chlapci..

Vykopy vlastnima prackama delal, ty min hluboky vlastnim perem vyryl, 8m krovy na ramenou nosil. Ocelove traverzy sam na koleni ohybal, a kdyz potreboval schladit, pisknul na medveda a zajel na jeho hrbetu do samosky pro citronadu
Rikal si Vladimir Vladimirovic :-P

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#48849 21. 3. 2021, 11:51

Komár k.rva co zas to je😂😂😂👍

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#48850 21. 3. 2021, 12:00

Komáre dlouho jsem se tak nezasmál ten popis, to je něco..
Klobouk dolů..a palec 👍
Ale vážně.. Po příjezdu z GB po 13 letech jsem ve svém okolí
moc lidí neznal a z mé rodiny to bylo docela z ruky..
Tak chtě, nechtě jsem se na stavbě jebal sám a musel,ale dělal jsem to rád... V Anglii to samé, tam to bylo z prvu úplně v prdeli, ať už jazyk na konkrétní technické věci,styl, materiály po kamarády prostě úplná prdel světa, kde se našinec v podstatě jak se říká s,, holou řiti,, musel prosadit.. 😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.