Ja vim, ale dokoukal jsem nejakou scifi serii a trosku se to ve me pralo :-D
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Krásní a inteligentní lidé, video stojí za to 😋
https://www.novinky.cz/cestovani/clanek/letadlo-nabralo-nekolikahodinove-zpozdeni-kvuli-rvacce-na-palube-40356864#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=zcZnexMwxGT-202104141107&dop_id=40356864&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Plat a chyby
Dajme tomu, že ste sa v práci dopustili naozaj závažnej hlúpej chyby. Spôsob, akým budú vaši nadriadení na ňu reagovať, však nezávisí od druhu a závažnosti chyby, ako by ste si mysleli, ale od výšky vášho príjmu.
Uvedená skutočnosť bola vedecky preskúmaná a výsledok sa dá vyjadriť nasledovne:
Čistý príjem/reakcia:
- do 900€ ty hlupák, okamžite si prepustený
- do 1.300 € neuveriteľný prúser, zápis do osobnej zložky
- do 1.600€ neuveriteľný prúser
- do 2.000 € prúser
- do 2.300 € výzva, aby ste to nabudúce urobili o niečo lepšie
- do 4.000 € prosba o zaujatie postoja k novému druhu pracovného postupu
- do 5.000 € žiadna reakcia, chybu si odserú vaši kolegovia podľa bodov 1-4
- do 7.000€ uznanie za nekonvenčný pracovný postup a za zistenie novodobých perspektív
- do 11.000 € vaša chyba je označená za strategické rozhodnutie
- od 11.000 € váš pracovný postup je vyhlásený za podnikový vzor, povolajú vás do predstavenstva a na dvore vám postavia sochu v životnej veľkosti. Samozrejme sa vaše príjmy zvýšia o 30%.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Lepší než kdyby si rezali hlavy nebo tahali na letišti AKcka. Holt když na sebe narazí tupci létají jiskry. Ale štvalo by mi kysnout na letišti 5 hodin kord jestli někdo rovnou prestupoval.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

https://www.dotyk.cz/magazin/habsburkove-incest-30000327.html nedávno to tady někdo zmiňoval.
akolita@seznam.cz

Všechno to jsou děsný spojení. Říká se že sestřenice už je mimo riziko, můj bývalý spolužák má dceru se svojí sestrenkou. Jako že jsem úchylak ale spletat tyhle rodiny uzle by mě ani nenapadlo.
akolita@seznam.cz

To je něco strašnýho.. Tak šílený retuše a fotošop, to jsem dlouho neviděl..Komu se tohle vlastně líbí?
😲 😲
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.