Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#49681 15. 4. 2021, 16:16
Vubec není že to vidí každý jinak. Stanoví se jasný podmínky a na ty se hraje. Tak fotka má svoje nároky stejně jako každý jiný řemeslo, jednoduchý kšeftovani s fotkami není zasetak jednoduchý jak si můžeš myslet. Naštěstí to pro mě není fulltime job. Ale nemám tam tolik prostoru s lidma vyjebavat, o to víc mi je to sympatictejsi. Řeknu ti o co konkrétně jde, firma co mi dělala desku, mi dělala i sítě. Zaplatil jsem jim za sítě 100k že to bude sakumprdum a nemusím se o nic starat. První sprajc elektrikář, nechtěl to připojít že ten co dělal sloupek mu nepovolil nějaké šroubky a on se tam nedostane, teď měl přijet plynar zapojit okruh a udělat revizi, řekl že když nemám kotel od něj, dělat to nebude a nad rámec že se mužem domluvit a udělá mi to za 40 000 vůbec nechápu co je to za zmrda a že se nepoblil při vyslovovani takové zlodejske sumy. Stejný jsem to měl když mi firma co tady dělá komunikaci rozjezdila vytycujici kolíky. Toho typka znám, žije s mojí dobrou kámoškou a ten kokot se mi vysmals tím ať mu To dokážu že okolo mě staví další tři lidi a mohl to být kdokoli. Přitom to z těch tří dalším dvoum rozjezdil a vysmal se jim taky. Kdez to firma co mi to staví mi ted udělala několik změn nad rámec a napsali to tak abych nemusel nic doplácet a jim se to vešlo do pracovního plánu a ještě mi prilepsili když jsem kamaráda nechal odvézt hromadu odrezku, cca 2m pěkného dřeva na topení a oni neměli starost s likvidaci. Češi by se mi to ještě pokusili prodat. Ty zbytky o kapitalismu a politice nechám stranou, ty jsou zbytečný.

Komáre takhle to ale funguje, musíš pochopit, že na trhu je nespočet systému a řemeslník jako například topenář. Pracuje pouze s ověřenými systémy a materiály od ověřených dodavatelů. Nesmíš zapomínat, že za vše ručí.
Ty tvrdíš zlodějské sumy. Mne by zajímalo kolik si učtuješ ty za focení? To co ty tvrdíš o ostatních,je v podstatě stejný co někteří tvrdí, či tvrdili o tobě, je to naprosto přirozená reakce.. 😉 komáre víš moc dobře, že každá práce má své a pokud ji nerozumíš do morku kostí, nemůžeš takto hodnotit.
Píšeš další firma.. Ta další firma je zřejmě natolik chytrá, že ti veškeré standardní problémy již předem zaúčtovála aniž bys měl o tom páru a nadrámec je v naší,, hantyrce,,také pouze tebou předplacené renomé, reputace...🙂

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#49682 15. 4. 2021, 16:40

Paul napsal/a:

barbar vůbec tě nechápu..stěžuješ si na "kapitalismus" a bráníš člověka, kterej je toho "vlajková loď"..nebo spíš byl.
MAjetek záskanej divokou privatizací, stejně jako prase Koženej a další..
Vše netransparentně, jak jinak...

Hájíš tvrdýho kapitalistu, co jde přes mrtvoly, jen kvůli pár chechtákům na charitu, přitom ale straníš komunistům a levici. (sic!)

To je slušná rozpolcenost.

Kellner byl schopnej a všehoschopnej.

Já jsem si nikdy nestěžoval... Žiji jak nejlépe umím a ctím naše tradice, vycházející s křesťanských základu. Nestranim komunistům ani kapitalistum, ikdyž jim v mnohém rozumím (komunistům) ..
A jestli hajím tvrdého kapitalistu, No nevím v jakém slova smyslu. Vím to, že se o mnohé zasloužil a právem mu náleží vyznamenání.
Pokud bychom se bavili o některým s komunistů příklad Prezident Svoboda, to zdá-li si zaslouží vyznamenání, reagoval bych stejně, že ano zaslouží..
Paule nejsem tak zatvrzele jednosměrný, tak jako mnozí z vás zdejších . Dokáží porozumět a chápat hodnoty , nehledě na politické smýšlení...

Mimochodem rád vám nastavuji zrcadlo... 😉

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#49683 15. 4. 2021, 16:44
Hmmm šmelík druhý deň ideš skôr do útlmu, čeče nebudeš už zaočkovaný ???😲 😉

Já ti odpouštím, ty musíš být dost zakomplexovaný ubožáček

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#49684 15. 4. 2021, 17:22

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/home-credit-ppf-kampan-cina-pr-agentura-cb/r~5f0774e01a6111ea8d520cc47ab5f122/

Tohle mě na něm asi sr..o nejvíc. I to, že vozil svym letadlem Milouše do Číny. Pro kšeft by prodali naší rodnou zem.
Ale ty řády stejně nemaj žádnou hodnotu a dostává je už kde kdo, tak ať mu ho pán z hradu dá.
Tím už se k tomu nebudu vyjadřovat.

Čína nás podvedla a okradla minulej rok, v tý největší krizi, v době pandemie, která je od nich taky...ať žije prezident, kterej má v jejich prdeli tu hlavu narvanou, že z něj není nic vidět.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#49685 15. 4. 2021, 17:26

=grofik]

Není moc co vysvětlovat a papagájovat. Rusko o certifikaci, která by mu zajistila odbyt bez námahy, nezažádalo a nejspíš ví proč. Oni to sice vymysleli dobře, ale zřejmě nejsou schopni to vyrábět ve velkém (viz Sputnik Vb zaslaný na Slovensko), takže se tu druhou a třetí kvalitu snaží protlačit silou a pomocí svých nastrčených agentů (Ovar).

Kellner a vyznamenání.

Dobře, položme si otázku, jestli je Kellner ten, kterého bychom pozvali na víno aniž bychom od něj cokoliv chtěli, prostě jen tak, jak spolu popijí kamarádi. Pokud bude odpověď kladná a on by takto bez goril a dalšího balastu šel a poté to i třeba nezištně oplatil, pak si zřejmě metál zaslouží, ale to je právě to, o čem pochybuju.

Mimochodem, kdo z vás by pozval na víno třeba takového Ovečku nebo Babiša?

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#49686 15. 4. 2021, 17:43

Paul napsal/a:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/home-credit-ppf-kampan-cina-pr-agentura-cb/r~5f0774e01a6111ea8d520cc47ab5f122/

Tohle mě na něm asi sr..o nejvíc. I to, že vozil svym letadlem Milouše do Číny. Pro kšeft by prodali naší rodnou zem.
Ale ty řády stejně nemaj žádnou hodnotu a dostává je už kde kdo, tak ať mu ho pán z hradu dá.
Tím už se k tomu nebudu vyjadřovat.

Čína nás podvedla a okradla minulej rok, v tý největší krizi, v době pandemie, která je od nich taky...ať žije prezident, kterej má v jejich prdeli tu hlavu narvanou, že z něj není nic vidět.

Paule važ slova..
Sběratel je zde už víc jak 15 let, jsem zvědavý jak budeš v budoucnu hodnotit,přehlížet, či jakkoliv reagovat na příští vládní představitelé a to včetně nového prezidenta..

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#49687 15. 4. 2021, 18:24
Já ti odpouštím, ty musíš být dost zakomplexovaný ubožáček

Aj ťa mám rád, čeče až teraz mi dochádza prečo na dlhšie cesty ťa posielajú autobusom...😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#49688 15. 4. 2021, 18:27
Aj ťa mám rád, čeče až teraz mi dochádza prečo na dlhšie cesty ťa posielajú autobusom...😉

:lol:

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#49689 15. 4. 2021, 18:29
Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#49690 15. 4. 2021, 18:30

Pavel III, ohľadne okradnutia to máš jemne pomýlené, ale v tvojom prípade som optimista ...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.