Jsi mě předběhl😃
Zajímalo by mě, jestli si tam dá i to foto jak stříhal pásku nedávno. Tam šlo vidět, jak je mimo, dezorientovanej v čase a prostoru. Vůbec nevěděl v tu chvíli kde je.

Opravdu, starší a staří lidé jsou podivný, možná, že teoreticky je možno říci chytří. V praktickém životě nesou moc schopni vytvořit diskuzní příspěvek, který by zaujal především mladé.
Je to celkem jedno, neb naopak mladí mají své názory a nikdo je nepřesvědčí, teprve ve středním věku, pokud něco studovali si uvědomuji, že ten můj děd měl pravdu.
Ladislavaliev@atlas.cz

ferovyobchodnik@seznam.cz

Vercingetorix napsal/a:
Jsi mě předběhl😃
Zajímalo by mě, jestli si tam dá i to foto jak stříhal pásku nedávno. Tam šlo vidět, jak je mimo, dezorientovanej v čase a prostoru. Vůbec nevěděl v tu chvíli kde je.
Tam bylo naprosto jasný a viditelný že je jako člověk dávno mimo schopnosti postarat se sám o sebe natož reálně rozhodovat, možná už vůbec neví co se děje okolo něj. Moje nedávno zesnula babička měla diagnostikovany druhý stupeň demence a museli jsme za ní 2x denně jezdit na barák a vypadala o 200% lépe než on. Tenhle ubohý stařec pořád zastupuje celou republiku. Velmi smutný pohled a o mnoho smutnější realita. Můžeme si jen domyslet kdo a kam s ním hýbe a co mu podstrkuje k podpisu.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Mladí rádi poslechnou radu od staršího. I respekt a uctu projeví. Ale rada musí být na místě a respekt a úcta zasloužená, stáří nic z toho nezaručuje. Nelpi na tom že jsi starý a nutně musíš někomu něco radit nebo přesvědčovat o tom co je správný. Nežil jsi v lehké době a je dost dobře možný že vše co jsise v životě naučil a nezapomněl je teď úplně na hovno. To ale nevadí. Nesmutni že nemáš další generaci co dát protože to není pravda. Zkus mladší pochopit, porozumět nebo alespoň vyslechnout a přijmout. Protože vyslyseni je obrovským darem. A třeba mě tenhle tvůj příspěvek zaujal a považuju se za mladýho.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.