Nemôžem súhlasiť, za klamlivé predaje by mala nasledovať tvrdá reakcia exekutívy a nie nejaké nikam nevedúce vyhlásenia...
Nič iné len kvalifikovaný podvod !!!
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Vercingetorix napsal/a:
Sobota a neděle bude peklo.
Už teď mám v bytě 27 stupňů.
😁
To by som sa zbláznil. V kuchyni mám 22,8, lebo som už otvoril balkón. Bolo menej. Ale čaká ma nočný víkend v robote..😲 To bude prča, aj keď tých už bolo. My tam aj pri mínus 10 máme plus 30 . Teraz to bude rozkoš. Som zvedavý, akú farbu bude mať sanitka, čo ma v sobotu na dvanástke odtiaľ odvezie...
Aktuálne mám na balkóne 24 stépeňej. Dosť.
Pracujem zrejme s teplými výrobkami, ako kato..😋
Živióóó
-s-

Standardní půjčka u mě osobně je jedině půjčka od banky, žádná jiná. Ovšem exekutoři vymáhají i dluhy od půjček, které poskytlo nějaké podezřelé individuum na vysoký úrok, což by mělo být nelegální.
U revizorů jsem potkal víc než jednou drsného šerifa, který byl schopný šikanovat cestujícího že má dvě minuty propadlou jízdenku, ale když jela tlupa Rómů nebo borec s bleskama na krku, jízdenku ukazovat nemuseli 🙄 😆
Takže evidentně ta práce přitahuje, mimo jiné, i zakomplexované chudáky co musí cítit převahu nad lidmi.🙂
Finanční poradce učí ty jejich tahy na branku abys podepsal, takže ti nakecá všechno možné i nemožné, abys podepsal, není to odlišné od šmejda s hrncem.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.