Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

kecárna ... tlachárna

Moderátoři: Koniáš.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
je registrovaný diskutuje,prečo? :shock:
Registrovaný uživatel
grofik:len tak a je teraz prihlaseny???kde???
Registrovaný uživatel
mati07:Ty nás tu zodrieš. :D Tvoj Jajko 04 zrejme priatel diskutoval na tému SNP dňa 7.9.2007.,pokiaľ máš záujem dozvedieť sa viac,klikneš na jeho značku potom na príspevky.Nemáš začo. :lol:
Moderátor
mati07: Nie si Ty náhodou Jajko04? Obaja máte pätnásť, obaja ste z Trnavy, vyzvedáš sa na neho... čo Ty na to? ;)
Moderátor
Archy a nechcel si dodať ;) ....rovnako sa pýtate?.....
Registrovaný uživatel
nie,on je moj spoluziak,kamarat a tak,sme dvaja rozlicny ludia,ze matus:))
Registrovaný uživatel
:mrgreen: :shock: :mrgreen: Niečo sa vyklube z vreca? :mrgreen:
Registrovaný uživatel
Jen aby to nebyla rozdvojená osobnost :)
Doma už je rozdvojený.Zrejme mama,alebo taťka zaregistroval neplnenie domácich úloh.Zajtra sa ide nanovo. :oops:
Registrovaný uživatel
Jak se pořád máte, chlapi ? :) Co je nového ? Já ani nevím, co je starého... ale to nevadí...
Niekedy je lepšie s Parkisonom rozliať ako z Alzhajmerom zabudnúť. ;)
Registrovaný uživatel
jaro mal pravdu sme spoluziaci a kamarati,to ze sa rovnako pytame to je zhoda nahod.......obidvoch zaujima to iste,a nemam rozdvojenu osobnost...............to jak ste na to vôbec dosli......... :mrgreen:
« Poslední úpravu provedl(a) mati07 v 25. 9. 2007, 16:35. »
Registrovaný uživatel
Domnievam sa hovorí sa tomu skúsenosť,ale neva kľudne sa pýtaj.Pochváľ sa aké mince a ktoré obdobie zbieraš? :twisted:
Registrovaný uživatel
frantiska jozefa.....zbieram...
Registrovaný uživatel
Československo už máš?
Registrovaný uživatel
ja mam komplet cesko-slovensko-vsetky mince co maju r,rr,mam aj frantiska jozefa korunovu menu vratane 4x 10 korona,momentalne zbieram ceskoslovenske pametne mince,je ich 107 kusov,mam uz 66(chyba mi jedna 500 kcs,a plamene-co su tie drahsie)a chyba mi ich celkovo 43..
Registrovaný uživatel
grofik:no tak mam ale nie prvu republiku.....................vis to ja tak postupne......monarchia-čsr-sr-čsr-cssr-csfr....................vis.........
Registrovaný uživatel
mati07;to JAJKO04:to zírám, :shock: pekne a hlavne prehľadne. ;) To všeto sami???
Registrovaný uživatel
no sami,nezdedil sm nic,zacal som na nule,a potom to uz islo,najprv som otrepaval u starozitnika(ved to kazdy)a uz 3 roky chodim pravidelne na burzy,a mati07 tehe aj volam na burzu,ale nikdy nechce ist..
Registrovaný uživatel
grofik:
akoze prehladne......???
Registrovaný uživatel
jajko04:no jaro co narobis,,,,,
Registrovaný uživatel
cau matus
Registrovaný uživatel
grofik:ani ja som nic nezdedil lenze ja som zaccal 1 rok po jajkovi zbierat mince........takze moja zbierka nie je taka bohata ale je.......
Registrovaný uživatel
matus co hovoris na tu 2 kcs 1989?co som ti dnes ukazoval
Moderátor
GRATUJULEM ....šikovný chlapci.....ked takým tempom budú pokračovať ešte zopár rôčkov budú mať veľmi rozsiahle zbierky....

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1