Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

kecárna ... tlachárna

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
mati07:dobré riešenie ,"ráno múdrejšie večera".Verím zajtra mám zašleš fotku. ;)
Registrovaný uživatel
Herdek chlapi máte to tam napsaný, neštvěte mě... :) Máš obrázek, otevřeš si http://imgup.eu/ tam si klikneš na "procházet" a vybereš si ten obrázek co chceš nahrát a klikneš na odškrtnutí, že souhlasíš s podmínkama. Pak klikneš na "Nahrát obrázek" a zobrazí se ti tabulka s různými odkazy. Vybereš si třeba "Miniatura do fór(BBcode)" a ten internetový odkaz zkopíruješ sem :)

Obrázek vložený uživatelem
Zajtra poobede chalani sa porúčali do hajan.Škoda bola zábava. ;)
Registrovaný uživatel
no grofik dostal som napad,ak ta mozem poziadat o tvoju e mailovu adresu,ja ti to poslem na nu a ti to sem nejako vlozis lebo mi sme to sjarom skusali aneslo nam to.......suhlasis s tim mojim navrhom???
Registrovaný uživatel
mati07:klikni na moje meno potom na adresa mail máš tam adresu. :) Nemáš za čo. :D
Registrovaný uživatel
grofik:doslo ti to ako obrazok???
Registrovaný uživatel
to mati07:musím ťa sklamať obrázok nedošiel,ale nevadí skúšaj ďalej základ zaslania obrázku je,aby si správne pripojil ku odosielanému mailu.To určite budeš poznať . :twisted:
Registrovaný uživatel
tttooooto som uplne tusil......ze ti to nedojde....
Registrovaný uživatel
neboj určite pôjde musíš skúšať.Večer budem znova na vebe pokiaľ to zašleš ok.tak sa budem snažiť to umiestniť na pokec.
Moderátor
vzhledem k veku bych tipoval ze prace s kompem ti pujde jedna basen.Poslat
mailem obrazek pripadne vlozit do fora zvlada i moje temer 30leta segra, a to ma pocitac 2mesice (nikdy predtim na nem nedelala a ani se o tuto techniku nezajima) :D

mati07 napsal
tttooooto som uplne tusil......ze ti to nedojde....
Registrovaný uživatel
Plne súhlasím,pokiaľ som ja ako padesiatnik sa naučil tak mladý muži "nemajú nárok"povedať nejde, nedá sa neviem. ;)
Registrovaný uživatel
ale zas je pravda ze prilohy sa obcas po ceste stratia :)
Registrovaný uživatel
To mati07: Tak i já tu vítám konečně nekoho mladšího, než jsem já - už jsem si kolikrát říkal, že na svůj věk nejsem tak nějak normální. ;-)
Registrovaný uživatel
roland22:plne súhlasím,"ale"príloha nebola pridaná, ;) 2/je vytvorená schránka na nejakom samostatnom portály.Moja skúsenosť je pokiaľ mám priamu adresu okamžite sa zjavuje na mojom pc.,ale viem ako to bolo myslené. :mrgreen: :mrgreen:
Registrovaný uživatel
visco jajo sa to tez pokusi........poslat..... :twisted: ze jaro :evil:
Registrovaný uživatel
mati07: odosielal som naspäť na Tvoju adresu,máš udanú špatnú adresu, :x .Dvakrát sa dostal odpoveď "pernamentne nedostupná adresa".Požiadam ťa nadstav korektnú adresu!!! 8)
Registrovaný uživatel
moj vedlajsi e mail je tento frantisekjozef@zoznam.sk
Registrovaný uživatel
tak daj poprosím priamy mail :shock: hore uvedená adresa je pernamentne nefunkčnáááááá!!!!!!!!! :evil: :evil:
Registrovaný uživatel
grofik:nescem ho tu moc zverejnovat...............no sak vies jaka je dnesna doba
Registrovaný uživatel
mati07:nemusíš,ale pokiaľ chceš korektnú odpoveď tak sa sám musíš správať korektne.
Registrovaný uživatel
mati07 napsal
grofik:nescem ho tu moc zverejnovat...............no sak vies jaka je dnesna doba

no v dnesnej dobe nie je problem mat milion schranok, ja mam minimalne 6 :)
Registrovaný uživatel
MA TU NIEKTO MICK NA WWW.POKEC.SK??JA BY SOM MU TO POSLAL,A BOL BY POKOJ,
Registrovaný uživatel
NICK
Registrovaný uživatel
ozaj to je napad, pozna tu volado Azet pokec???
Registrovaný uživatel
ved ma tu niekto nick na pokeci?

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1