Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

kecárna ... tlachárna

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Pytam sa na ake klimaticke podmienky je zvyknuta, ci sa jej bude pacit u Teba. :D
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik napsal
A kdy to začne dávat malé avokadata??

Absolvoval som presun do práce, som pri inej mašine.
U mňa asi žiadne malé adata nebudú. :P
Uvidíme.
-s-
Registrovaný uživatel
grofik napsal
Pytam sa na ake klimaticke podmienky je zvyknuta, ci sa jej bude pacit u Teba. :D

U tomiho sa jej musí páčiť. Tam sú mince a všeličo. Mne by sa tam ľúbilo. :P
Je to krásne.
-s-
Registrovaný uživatel
Tohto roku aj ja mam trochu radosti novo slachteny ibistek kvety vidiet na fotke plus nove broskyne a niekolko dalsich radosti...

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Pánové a přátelé, já osobně komunisty za nebezpečí nepovažuji. Měli šanci a dnes se jen ztrapňuji. (byl jsem jako gen. Pavel v Ksč). Čeho se bojím jsou ty primitivní názory, které jsou líbivé a pochopí je i človíček, který vypil 5 piv). No a některé jste zde správně vyjmenovali.
Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik napsal
A kdy to začne dávat malé avokadata??

S největší pravděpodobností nikdy :roll:
Registrovaný uživatel
Pěstujete někdo Tabasco? Venku mi nerostlo, ale za oknem už má kytka půl metru a příští rok to vypadá na extra sklizeň.
Registrovaný uživatel
Len cili papricky.
od 30 000 do 50 000 jednotek

takže slabší pálivost
Registrovaný uživatel
Paul napsal
Pěstujete někdo Tabasco? Venku mi nerostlo, ale za oknem už má kytka půl metru a příští rok to vypadá na extra sklizeň.

Skúšam prezimovať Morugu, ktorá mi tento rok ani nezakvitla. Sial som neskoro, to viem. Zatiaľ sa drží v spálni na okne. Ak vydrží ešte aspoň dva mesiace, verím, že niečo dá.
V marci si vysejem novú, len som zvedavý, či vydrží.
-s-
Registrovaný uživatel
stani co jsem zjišťoval tak pokud jsou obecně v teple vydržej a narostou..a úroda pak je další rok supr...ale praxi nemám, sám jsem zvědavej jak to dopadne.
Mám je za oknem v bytovce a daří se jim..dokonce mi rostou ještě teď plody a kvetou.

ale Moruga má dva miliony jednotek? to je moc, na to snad musíš v rukavicích.
Registrovaný uživatel
Moje cili papricky este stale sa susia pod pristreskom.

Obrázky:

stani co jsem zjišťoval tak pokud jsou obecně v teple vydržej a narostou..a úroda pak je další rok supr...ale praxi nemám, sám jsem zvědavej jak to dopadne.
Mám je za oknem v bytovce a daří se jim..dokonce mi rostou ještě teď plody a kvetou.

ale Moruga má dva miliony jednotek? to je moc, na to snad musíš v rukavicích.

Vysieval som pinzetou... :) Z toho ide strach.. Má viac ako 2 mil. jednotiek. Stačí usušenú a rozdrvenú ovoňať.
Vôňa fakt ovocná, ale zalial ma pot.
Moje skúsenosti s prezimovanými rastlinami sú rozpačité. Povedal by som, že už to nie je ono. Tiež to mám v bytovke za oknom. Musia prežiť hlavne tieto krátke a tmavé dni.
Uvidíme.
-s-
Registrovaný uživatel
Drahu mincu, znamku viem pochopit, ale pestovat taky ekrazit, skuste mi to vysvetlit Pani? :roll:
Drahu mincu, znamku viem pochopit, ale pestovat taky ekrazit, skuste mi to vysvetlit Pani? :roll:

Ja som to nejedol, ani sa nechystám. To skutočne nie je pre normálnych ľudí.
Stačí si dať semienko do úst a môžeš ísť do boja ako plameňomet. To som skúsil, aj takú sušenú omrvinku- 1mmx1,5mm. :P To sa ešte dá.
Telo (časti na to určené) ju údajne kompletne strávi, takže neskôr vraj žiadne horory.
-s-
Registrovaný uživatel
Čili papričky oproti feferónom majú vynikajúcu schopnosť regenerovať tráviaci trakt.
Myslím tým klasické čili a nie tie šialene štipľavé "turbá"...
Ja som mal minulý rok tieto žlté,foto je z internetu a perfektne sa mi darili,na výšku mali tak 120cm,ako krík.Ale dva kúsky na raňajky a mal som dosť je to už sila,tie bežné ako má grofik, tak tie si dávam 7-8 kusou.

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Aj to "turbo" je údajne dobré na tráviaci trakt. Len ho tam dostať.. :mrgreen: :mrgreen: Dovtedy sa buď zblázniš, alebo máš život za sebou.
Ten kolega, od ktorého som mal semienka, toho má nasušeného neviem koľko štvorlitrákov ( :roll: ), ale konzumuje to len po troškách, ako ochucovadlo. Tak neviem načo mu toho toľko je.. Fakt to vraj prelezie na kožu aj cez rukavice.
Mňamka. :P
-s-
Registrovaný uživatel
zuzi napsal
Ja som mal minulý rok tieto žlté,foto je z internetu a perfektne sa mi darili,na výšku mali tak 120cm,ako krík.Ale dva kúsky na raňajky a mal som dosť je to už sila,tie bežné ako má grofik, tak tie si dávam 7-8 kusou.

Na raňajky dobré. To človeka preberie, nakopne, osvieži.. :)
Ja to užívam len sviatočne. S kúskom slaninky a dobrým chlebom to nemá chybu, ten kapsaicín. Môže byť aj saláma. :)
-s-
Registrovaný uživatel
Kolega to nakrájal v práci... Aj sprinkler plakal

Obrázky:

To som neskúšal,ale treba to vedieť aj jesť,uršite by som to nejedol samotné.Ale bola s tým aj sranda,bol u mňa kamaráta chválil sa, že on to je bežne,tak som mu doniesol čerstvú a očervenel ako rak,a v kuse vypráva, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: potom už len pot a ticho sedel.
Registrovaný uživatel
tomi napsal
Kolega to nakrájal v práci... Aj sprinkler plakal

Ten bonzák? Asi od radosti, že niečo zacítil.. :P
-s-
Registrovaný uživatel
zuzi napsal
To som neskúšal,ale treba to vedieť aj jesť,uršite by som to nejedol samotné.Ale bola s tým aj sranda,bol u mňa kamaráta chválil sa, že on to je bežne,tak som mu doniesol čerstvú a očervenel ako rak,a v kuse vypráva, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: potom už len pot a ticho sedel.

To isté po šichte večer u majiteľa tých štvorlitrákov. Išli si dať "po jednom" na dobrú noc a prišlo na morugu. Bol s nimi asi 20 ročný mlaďas, trúfal si...
Tak mu kúsok dali a po chvíli nekomunikoval, len s ním trhalo a možno mu bolo aj teplo, neviem, nebol som pri tom.. :P
-s-

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 ... > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1