Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
Otravnykomar napsal Dnes jsem se stal členem CNS. Tož zdravím kolegy a zbytek plebsu mě tady budete oslovovat vážený pane tovarniku 😝
To si děláš prdel já včera taky posílal formulář a platbu členského.. Rozhodl jsem se tak stát se členem čns ke své 40citce,kterou v těchto dnech oslavuji.... Komáre gratulace.... « Poslední úpravu provedl(a) Guldiner v 8. 4. 2021, 13:13. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak aspoň pánové výrazně snížíte věkový průměr této organizace a třeba svými názory a činy rozhýbete jejich stojaté vody … (jinak Barbare gratulace ke 40.)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
40 😁 serva cucáku 😁
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Já jim to posílal v pátek nebo v sobotu. Gratulka ke 4te desitce, to už chvilku tu občanku máš. 😉 Ramiresi, vůbec netuším jak to tam staří moudří mají a kdo koho schvaluje. Poslal jsem členský poplatek a přihlášku, přišlo potvrzení a zdar. Jestli se snad za mě někdo musel zaručit tak bych věděl kdo. Jednoho dobrého člena znám tak by to bylo jasný. Ale neznám ten proces.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal stani napsal grofik napsal Brrr, do rána u nás bude pekná zima, na milú kedveš príde niekoľko dní tepla nabudí stromky a potom to zošľahne mráz.
26.3.21: grofik napsal Dúfam, že v našich končinách bol nočný mráz posledný v jarnej sezóne? 🙄😉
Optimista, napsal stani.. Optimizmus vydržal 12 dní. Nikomu som však škody neprial. Prečo aj? -s-
Dnes všetko priklincoval povlak snehu. 😪😪
Aj ja som po nočnej ometal auto, ale nemrzlo. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Aj ja som po nočnej ometal auto, ale nemrzlo.
Posraný od holubů?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Co tak všichni najednou chcete být členy? Nějaký zajímavý materiál v aukci? :-D
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kato napsal Aj ja som po nočnej ometal auto, ale nemrzlo.
Posraný od holubů?
Neuveríš, ale sneh. Také biele, určite vieš, čo myslím. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Novinár sa snaží, ale ani sa nečudujem musí predsa živiť rodinu... 😊 Niečo podobné som zažil v 1990, keď som sa dostal ku zoznamom udavacov, na moju otázku prečo to robil, odpoveď bola, že mal deti, tak som poďakoval a odpovedal, však ja som asi nemal rodinu a deti, ale asi "stence"... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Otravnykomar napsal Dnes jsem se stal členem CNS. Tož zdravím kolegy a zbytek plebsu mě tady budete oslovovat vážený pane tovarniku 😝
To si děláš prdel já včera taky posílal formulář a platbu členského.. Rozhodl jsem se tak stát se členem čns ke své 40citce,kterou v těchto dnech oslavuji.... Komáre gratulace....
Daj datum??? 🙄😊 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
stani napsal kato napsal Aj ja som po nočnej ometal auto, ale nemrzlo.
Posraný od holubů?
Neuveríš, ale sneh. Také biele, určite vieš, čo myslím. -s-
|
|
|
Moderátor
|
Děkuji za gratulace.. Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pěknej dort Tak vše nej k přirozeninám :-)
|
|
|
Moderátor
|
Díky..... Rodinna oslava v restauraci se odkládá na dobu přijatelnou.. Aktuálně v nejbližším rodinném kruhu a v několika etapách..
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
40 jsem taky slavil v hojným počtu
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak barbárku, šecko naj. A jak sa u nás hovorí: Štyri kríže...tie ti už ani pes nevylíže.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
pěknej dortík, vše nej.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
cg a ať už konečně dostaneš rozum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Děkuji za gratulace.. Obrázky: Byť mladý je privilégium. Byť atraktívny je genetický dar. Byť v pohode to je to čo ťa charakterizuje. Šťastné narodeniny prajem.
_______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal https://zivotvcesku.cz/po-umrti-majitele-bytu-v-praze-nasli-uvnitr-stary-kufr-vydal-poklad-milionove-hodnoty/
Počítám že teď se objeví spusta potencionálních dědiců
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To je aukce u M&Ch - Novák.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
m1234 napsal Pavel_III napsal kato napsal Pavel_III napsal kato napsal Hosiiiiiiiii Slavia win 😁😁🙃🙃 vyřadit třetí tým anglicky ligy. To je pohádka 😁😁🙃🙃👌👌
Spíš omyl.
Tak znovu Brepto. Kdybys koukal tak bys uznal že zaslouženě. Fakt byla Slavia lepší
No dyť. Jakýmsi nepochopitelným omylem byli jednou lepší. 🤣
Tak Pavle dnes to vyzera na dalši omyl .
|