Autor |
Příspěvek |
|
#55401 11. 10. 2021, 18:34
|
Moderátor
|
ferovyobchodnik napsal Paul napsal
ten toho nasliboval... třeba, že skončí. no ale co čekat od čobola... Andrej Babiš dnes večer stáhnul svá slova, že pokud skončí v opozici, opustí politiku. „Stokrát mi můžete říkat, ať se vrátím na Slovensko, ale já jsem český premiér, jsem hrdý Čech a já to prostě nevzdám. takže mám pro vás špatnou zprávu. Zůstanu v té Sněmovně. Zůstanu,“ řekl ve svém videopořadu Čau lidi. To aby bylo o národnosti jasno!
|
|
#55402 11. 10. 2021, 18:41
|
Registrovaný uživatel
|
Slovo dělá chlapa ..
Tenhle kňoura "čau lidi" něco slíbí a druhej den to zase popře...
|
|
#55403 11. 10. 2021, 18:44
|
Moderátor
|
Altmann napsal Pánové, já vím co to je cukrovka společně neuropatii, bolí, ale pokud do toho nepijete, je hlava jasná. U Zemane je to divné. Pro barbara extra. Já mám játra OK. Pil jsem jen rudé víno a kvalitní. Bohužel již nepiji nic. Ale Zeman by opravdu měl odstoupit, je nemocný a ta nemoc je bolestrivá, to znamená, že dostává i opiáty a to je nápor na mozek.
Nechci být hrubý, ale to aby jste odstoupil od tak zodpovědné funkce moderátora faleristiky nemyslíte? ... Vůbec vy se opravdu měníte ze dne na den, ten Altmann co jsem znal je uz nějaký čas pryč.. No jo charakter to bývá problém..
|
|
#55404 11. 10. 2021, 18:46
|
Moderátor
|
Paul napsal Slovo dělá chlapa ..
Tenhle kňoura "čau lidi" něco slíbí a druhej den to zase popře...
Pořád je předseda nejsilnější strany a né koaličních luzrů... Rozhodování nebývá jednoduché.. Ale jak jsem psal bude plno kritiky z pozice opozice.. 
|
|
#55405 11. 10. 2021, 18:51
|
Moderátor
|
No nejsilnější, no strany ...
Řekněme, že měl nejvíc koblih.
|
|
#55406 11. 10. 2021, 18:54
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal No nejsilnější, no strany ...
Řekněme, že měl nejvíc koblih.
Na tebe Pavle nelze reagovat  máš svůj názor jseš nad věcí a koukám bereš to s humorem... Dejme tomu, třeba i více koblih 
|
|
#55407 11. 10. 2021, 19:25
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#55408 11. 10. 2021, 19:37
|
Registrovaný uživatel
|
Pravda SK. To chceš, Rudé právo 2.0
|
|
#55409 11. 10. 2021, 19:42
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/rozpocet-schodek-ministerstvo-financi-dluh-statni.A200302_143538_ekonomika_mato
Tady je krásnej důkaz, článek z doby předkovidové, v dobe nějvětší prosperity nás mamlas a nejlepší manager všech dob se svojí odbornicí na finance mastnou Alenkou zadlužovali!
Doporučuju přečíst, jak špatně hospodařil stát, aby se to zase nesvádělo na kovid...kovid byl jen booster, na kterej se to pak vše svedlo.
Paule, tohle nemá smysl. Už se to tady řešilo s barbarem mnohokrát, toho by nepřesvědčilo ani kdyby mu přiznal barvu sám Babiš 
|
|
#55410 11. 10. 2021, 19:45
|
Registrovaný uživatel
|
Já vim. Nechal jsem se vytrolovat.
|
|
#55411 11. 10. 2021, 19:47
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal Ach jo. Nemá to smysl....četl jsi to celý? Plánoval se schodek 60 miliard..čert vem těch 5,3 z projektů EU... V tý době šlapala ekonomika a i tak se hospodařilo s rekordním schodkem! Přitom Bureš tvrdil, že povede stát jako firmu..která firma může hospodařit, když se jí daří v brutálním mínusu????
Je to šarlatán, nasliboval hory doly (kdysi dávno jsem mu chvíli věřil) aby obsadil posty neschopnejma nýmandama (třeba Vojtěch) a jen profitoval do vlastní kapsy.
Jen podotknu, Bureš vážně řídil stát jako svoji firmu. Vždyť mu vše na co necuca dotace z EU bankrotovalo
|
|
#55412 11. 10. 2021, 19:52
|
Moderátor
|
Otravnykomar napsal Paul napsal https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/rozpocet-schodek-ministerstvo-financi-dluh-statni.A200302_143538_ekonomika_mato
Tady je krásnej důkaz, článek z doby předkovidové, v dobe nějvětší prosperity nás mamlas a nejlepší manager všech dob se svojí odbornicí na finance mastnou Alenkou zadlužovali!
Doporučuju přečíst, jak špatně hospodařil stát, aby se to zase nesvádělo na kovid...kovid byl jen booster, na kterej se to pak vše svedlo.
Paule, tohle nemá smysl. Už se to tady řešilo s barbarem mnohokrát, toho by nepřesvědčilo ani kdyby mu přiznal barvu sám Babiš 
A kdo z vás přesvědčí 28% přes 1400 000 voličů hnutí ano, vy dva? 
|
|
#55413 11. 10. 2021, 21:54
|
Moderátor
|
barbar napsal A kdo z vás přesvědčí 28% přes 1400 000 voličů hnutí ano, vy dva? 
U komunistů to taky chvílu trvalo, ale klesá jim to, klesá!
|
|
#55414 11. 10. 2021, 22:16
|
Moderátor
|
Pavle trochu jiné téma... Třeba nějaký online šachy nehraješ ..? Tenhle týden... Aktuálně výsledky Barbara Obrázky: 
|
|
#55415 11. 10. 2021, 22:59
|
Moderátor
|
Nehraju, na to musí být klid a čas. A navíc, šachy na počítači mne tak nějak nebaví.
Kdysi jsem hrával takovou jakousi slovní hru o body, ale pak na tom asi chtěli strašně vydělat a ani nevím, jestli to ještě vůbec žije.
|
|
#55416 11. 10. 2021, 23:06
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal Nehraju, na to musí být klid a čas. A navíc, šachy na počítači mne tak nějak nebaví.
Kdysi jsem hrával takovou jakousi slovní hru o body, ale pak na tom asi chtěli strašně vydělat a ani nevím, jestli to ještě vůbec žije.
Já si na jednu, dvě, tři partičky skoro denně čas vždy najdu.Onlinovky se soupeři s celého světa, dobrá zábava..
|
|
#55417 12. 10. 2021, 6:35
|
Registrovaný uživatel
|
Barbar nie je barbar  barbari ktorí sa cítili patricijmi sa ako barbari predstavili sami 
|
|
#55418 12. 10. 2021, 6:50
|
Moderátor
|
medo napsal Barbar nie je barbar  barbari ktorí sa cítili patricijmi sa ako barbari predstavili sami   nelekej se medo, je to záměr....v podstatě jako samotná hra šachy a zrovna ze vše co hraju jsem vybral champion Moscow  ... Mimo to hrají turnaje London, New York, Berlin.... Hloupost některých je fascinující... . 
|
|
#55419 12. 10. 2021, 7:13
|
Registrovaný uživatel
|
Gratulujem . Šach som hrával , teraz po rokoch som si doma zahral s juniorom. Hlúposť je ako vesmír.
|
|
#55420 12. 10. 2021, 7:33
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Otravnykomar napsal Paul napsal https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/rozpocet-schodek-ministerstvo-financi-dluh-statni.A200302_143538_ekonomika_mato
A kdo z vás přesvědčí 28% přes 1400 000 voličů hnutí ano, vy dva? 
Kdyz budu mit k dyspozici miliardu a Prchala, presvedcim klidne 60%
|
|
#55421 12. 10. 2021, 8:42
|
Registrovaný uživatel
|
Tak tak, i relativně chytří lidé jako barbar pak budou hlásat jaký je to ekonomický guru :-D a že lhát se musí a je to vlastně v pořádku, v zájmu lidí atd
|
|
#55422 12. 10. 2021, 9:09
|
Registrovaný uživatel
|
Mně se líbí jak piráti v rozhovorech vymýšlejí nejrůznější důvody proč mají tak málo poslanců ale ten hlavní jim uniká. Skoro nikdo tam ty levicové postpubescenty nechtěl 
|
|
#55423 12. 10. 2021, 9:25
|
Registrovaný uživatel
|
turtleoverhead napsal Mně se líbí jak piráti v rozhovorech vymýšlejí nejrůznější důvody proč mají tak málo poslanců ale ten hlavní jim uniká. Skoro nikdo tam ty levicové postpubescenty nechtěl 
Pirati pohoda, naberou sily pres tyhle 4 roky, ten ten bordel po afterbabis mejdanu odsere SPOLU, babis mezitim pujde na trun a za 4 roky cajk. Hele je to uplne zukazkovej priklad, Babis a Pirati se navzajem venovali tolik energie ze si vubec nevsimli ze je predbehnul nekdo tak fadni jako banda derivatu reciklovanych z 5 davno vyschlich stran. 
|
|
#55424 12. 10. 2021, 10:09
|
Registrovaný uživatel
|
Otravnykomar napsal , babis mezitim pujde na trun...
To snad ne, tak blbí přece jen nejsme 
|
|
#55425 12. 10. 2021, 10:33
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Pavel_III napsal Nehraju, na to musí být klid a čas. A navíc, šachy na počítači mne tak nějak nebaví.
Nj když máš houno na práci tak máš čas na šachy Já si na jednu, dvě, tři partičky skoro denně čas vždy najdu.Onlinovky se soupeři s celého světa, dobrá zábava..
|