Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
Turte povedal všetko, čo k tomu bolo treba. Howg mier s tebou. Každý je strojcom svojho šťastia a priateľov.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
turtleoverhead napsal hematuria, ty to stále nechápeš ale forum má 23000 registrovaných členů. Kdyby jen čtvrtina z nich začala propagovat a diskutovat své vlastní aukce na A tak se z toho zblázníme. 
Áno ale ja obchádzam zákony a nikde konkrétne nič....to že dám smajlík?? preboha ..to už sa tu ináč konšpiruje... 6 ) Fórum není místo pro bezplatnou reklamu, příspěvky s komerčním podtextem v tématech od firem či obchodníků budou odstraněny nebo redukovány. Totéž platí i o vkládání odkazů na běžící aukce, které prokazatelně vkládá sám prodejce........dobre si prečítajte!!! odkazy po upozornení som nedával ale skryté piár o tom už tu nie je nikde reč!! nechajte tak nemám čas na Koko..iny pracujem...Mám Vás rád a nezabudnite na ..................... Vymazal som meno predajcu, ešte raz a požiadam o ban« Poslední úpravu provedl(a) smith v 15. 3. 2020, 17:58. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
smith napsal Turte povedal všetko, čo k tomu bolo treba. Howg mier s tebou. Každý je strojcom svojho šťastia a priateľov.
Svetá pravda priateľu tebe vďačím za veľa....
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pozůstalost-Sbírka-Filokartie-Historické-staré-pohlednice-místopis
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
hematuria napsal turtleoverhead napsal hematuria, ty to stále nechápeš ale forum má 23000 registrovaných členů. Kdyby jen čtvrtina z nich začala propagovat a diskutovat své vlastní aukce na A tak se z toho zblázníme. 
Áno ale ja obchádzam zákony a nikde konkrétne nič....to že dám smajlík?? preboha ..to už sa tu ináč konšpiruje... 6 ) Fórum není místo pro bezplatnou reklamu, příspěvky s komerčním podtextem v tématech od firem či obchodníků budou odstraněny nebo redukovány. Totéž platí i o vkládání odkazů na běžící aukce, které prokazatelně vkládá sám prodejce........dobre si prečítajte!!! odkazy po upozornení som nedával ale skryté piár o tom už tu nie je nikde reč!! nechajte tak nemám čas na Koko..iny pracujem...Mám Vás rád a nezabudnite na ..................... Vymazal som meno predajcu, ešte raz a požiadam o ban
Kamarát len aby si ty raz nebanoval  !!! 
|
|
|
Administrátor
|
hematuria má poslední možnost. Diskutovat o sběratelství a nevkládat zde pouze reklamu na jeho aukce. Pokud se budou objevovat další a k tomu ještě vyhrožování - blokace bude nutná.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Admin - Zdeněk Jindra napsal hematuria má poslední možnost. Diskutovat o sběratelství a nevkládat zde pouze reklamu na jeho aukce. Pokud se budou objevovat další a k tomu ještě vyhrožování - blokace bude nutná.
Tá úplně posledná možnosť....to sa cenní!! Máte moj Rešpekt..... Končím Tu úplne aj bez Vás....Sběratel.com mi dal všetko čo som potreboval a maximálne pán Jindra napíšte mi Váš účet pre účel podporiť túto stránku aby fungovala ďalej...berte to ako REVANŽ alebo zadosťučinenie.....Ja niesom Haj-zel čo sľúbim to plním....napíšte na Mail hematuria zavináč .sk prosím účet tejto stránky.Prajem pekný ničím nerušený deň. S pozdravom HEMATURIA
|
|
|
Moderátor
|
hematuria napsal ... Tá úplně posledná možnosť....to sa cenní!! Máte moj Rešpekt.....
Končím Tu úplne aj bez Vás.... ...
Takových tu už bylo a ještě i bude 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
regula_jan napsal hematuria napsal ... Tá úplně posledná možnosť....to sa cenní!! Máte moj Rešpekt.....
Končím Tu úplne aj bez Vás.... ...
Takových tu už bylo a ještě i bude 
Ja niesom ONI !!!!! poznáte ma??? Nie?? Tak čo sa k tomu vyjadrujete??
|
|
|
Moderátor
|
hematuria napsal Ja niesom ONI !!!!! poznáte ma??? Nie?? Tak čo sa k tomu vyjadrujete??  « Poslední úpravu provedl(a) regula_jan v 16. 3. 2020, 21:54. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
regula_jan napsal hematuria napsal Ja niesom ONI !!!!! poznáte ma??? Nie?? Tak čo sa k tomu vyjadrujete?? 
Riadím sa jedným porekadlom v živote-Ten kto sa smeje naposledy ,ten sa smeje Najlepšie !!..Ja si počkám ja mám čas,ale vždy ale vždy to som JA kto sa KU--SKY smeje!! 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
"Porekadlo" tiež hovorí, že kto sa smeje naposledy, ten sa smeje naposledy 
|
|
|
Moderátor
|
hematuria napsal regula_jan napsal hematuria napsal Ja niesom ONI !!!!! poznáte ma??? Nie?? Tak čo sa k tomu vyjadrujete?? 
Riadím sa jedným porekadlom v živote-Ten kto sa smeje naposledy ,ten sa smeje Najlepšie !!..Ja si počkám ja mám čas,ale vždy ale vždy to som JA kto sa KU--SKY smeje!! 
Víš, kdo se směje naposled? Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Muzu se zeptat jsem uplny neznalec a zdedili sme nejake znamky. Nasel sem mezi nimi i neorazitkovane archy stejnych znamek. Orazitkovane lepsi nebo neorazitkovane? Diky Michal
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pavel_III napsal hematuria napsal regula_jan napsal hematuria napsal Ja niesom ONI !!!!! poznáte ma??? Nie?? Tak čo sa k tomu vyjadrujete?? 
Naposledy sa smeje ten kto prežil koronu 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
MichalBl6699 napsal Muzu se zeptat jsem uplny neznalec a zdedili sme nejake znamky. Nasel sem mezi nimi i neorazitkovane archy stejnych znamek. Orazitkovane lepsi nebo neorazitkovane? Diky Michal
Pošlite fotku, možné sú oba prípady. Ak sa jedná o celé archy budú asi lepšie tie neorazítkované, kedže orazítkované archy budú len z ochoty.
|
|
|
Moderátor
|
shareman napsal Pavel_III napsal hematuria napsal regula_jan napsal hematuria napsal Ja niesom ONI !!!!! poznáte ma??? Nie?? Tak čo sa k tomu vyjadrujete?? 
I kdepak. Tenhle pán se bude vždycky smát naposledy!
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pavel_III napsal shareman napsal Pavel_III napsal hematuria napsal regula_jan napsal hematuria napsal Ja niesom ONI !!!!! poznáte ma??? Nie?? Tak čo sa k tomu vyjadrujete?? 
I kdepak. Tenhle pán se bude vždycky smát naposledy!
Nepoznám ho  ČB Fantomas? 
|
|
|
Moderátor
|
Tak to se podívej na film Sedmá pečeť!
|
|
|
Moderátor
|
Humoru je třeba. Já se například mohu smát svoji vlastní hlouposti, když jsem v polovině února zaplatil letenku a 10denní pobyt v hotelu v Londýně za účelem světové výstavy v Londýně. Zatím Britové nechtějí ani slyšet o navrácení peněz, jen o posunutí termínu. Jenže termín výstavy je posunutý o 2 roky.
|
|
|
Moderátor
|
Sice mne s tím nejspíš pošlete do … Číny (konkrétně do laboratoře ve Wu-Chanu), ale tak mne napadla taková pitomost, jestli by se z těch vnitropoštovních obálek nedal udělat exponátek na téma: "Řádková (gumová) razítka našich pošt". Byl by to jeden rám, protože na 5 rámů jich (zatím) tolik nemám, ale zase si říkám, že by byla možná škoda s tím nějak neseznámit širší veřejnost. Nakonec, sem tam se tato razítka objeví i na dopise a na těch obálkách to je řádně prošlé poštovním provozem.
Mimochodem, nešlo by odemknout kecací klub v Chlubírně exponátů? Že by se tam mohly řešit obecné exponátové záležitosti.
|
|
|
Moderátor
|
Kolegové (a kolegyně), nedisponujete někdo poštovními tarify švýcarské pošty z 50. a 60. let (případně i 70.)? Moc by mi to pomohlo
|
|
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal Sice mne s tím nejspíš pošlete do … Číny (konkrétně do laboratoře ve Wu-Chanu), ale tak mne napadla taková pitomost, jestli by se z těch vnitropoštovních obálek nedal udělat exponátek na téma: "Řádková (gumová) razítka našich pošt". Byl by to jeden rám, protože na 5 rámů jich (zatím) tolik nemám, ale zase si říkám, že by byla možná škoda s tím nějak neseznámit širší veřejnost. Nakonec, sem tam se tato razítka objeví i na dopise a na těch obálkách to je řádně prošlé poštovním provozem.
Mimochodem, nešlo by odemknout kecací klub v Chlubírně exponátů? Že by se tam mohly řešit obecné exponátové záležitosti.
Mělo by být odemknuto « Poslední úpravu provedl(a) smith v 30. 3. 2020, 9:26. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pro Pavla III. Dobře Pavle, chtěl jste to :-) Můj názor na Váš nápad najdete v "kecacím klubu v Chlubírně exponátů".
|
|
|
Moderátor
|
|