Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

kecárna ... tlachárna

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
je neschopnost nasich zvolenych reprezentantu vubec podat lidem kvalitni informace aby byl klid

Jo neschopnost a nebo úmysl

A nerozčiluj se :D já to chápu .Já jen nechápu proč se testuje když je to neodborně provedený a testy stojej za hovno .Pak jsou výsledky a čísla kurva zavádějící. Je to jeden velkej bordel
Registrovaný uživatel
Ještě se zeptám.....ta polní nemocnice v Letňanech nebo kde stojí. Jak je na tom? Je přetížená nebo je to v cajku?
Registrovaný uživatel
Kato momentálne beží vo svete obdoba Španielskej chrípky, novodobého moru, technológie na zvládnutie sú len vo vývine, každý len kecia...
Nakoľko svet je plný "prorokov" informácie si musíš preberať sám...
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
omg
Registrovaný uživatel
Nazdar! Počul som, že si sa oženil."
"Oženil. Nechutila mi strava v našej závodnej jedálni."
"A pomohlo?" "Áno, teraz už mi v závodnej jedálni chuti."
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Moderátor
Otravnykomar napsal
K tomu vasemu covidu, moje kamaradka byla pozitivni je ji 41, 2 tydny ryma bez teplot a nic, jeji manzel to ani nechytnul a to s ni byl celou dobu v kontaktu. Druha kamaradka, tehotna, 30let, pozitivni, jen hodne silna ryma, ztrata chuti. Jinak nic, doma jeji pritel taky neonemocnel, musel chodit do prace takze kazdy 3den na testy, obe za 14dni fit. Kamarad pozitivni, 32let, tyden peklo, rikal ze myslel ze umre, nemohl se nadechnout, paleni na hrudi, pocit jako kdyz vam na plice prisili cihlu. Na kazdy nadech se musel hodne snazit. Nemel rymu ani teploty, jen kasel. Absolutni vycerpani, rikal ze polknout lzici polevky bylo jako snazit se vyhoupnout na previs (je horolezec). Po dvou tydnech negativni ale pry se mu porad spatne dycha, je dusny, slaby a rychle unaveny.

Určitě blamoval. Na internetě se najde 15 přispěvovatelů ze třinácti, kteří VÍ, že to je jen slabá rýmička a takoví vytrénovaní horolezci to nemohou ani pocítit! Ostatně, takový Klaus to ví nejlíp ze všech a to je nějaký odborník! Ten i sedláka učí jak se má správně dojit vůl! :mrgreen:

----------------------

No a k té oblíbené mantře "mama hotel". IMHO ta zase až tak jednoduché není. Tuto paušalizaci nejspíš vymysleli ti, co bydlí v panelácích a garsonkách. Tam to zřejmě platí. Na lontě je to ovšem o něčem jiném. Tam probíhá dělba práce. Máma sice uvaří, vypere, ale synek nařeže, naštípe dříví, topí, ryje, okopává, atd. Když to má jeden dělat sám, je v prdeli, nestíhá to. Ale to jsou právě ty záležitosti, které panelákovci nejsou štond pochopit.
« Poslední úpravu provedl(a) Pavel_III v 15. 11. 2020, 12:37. »
Moderátor
Otravnykomar napsal
kato napsal
Otravnykomar napsal
kato napsal
Špatný,levný testy
Týpek se nechal testovat a byl pozitivní,hodinu na to se nechal testovat jinde a byl negativní atd atd
Takový věci jsem slyšel ale kdo ví jak to všechno je.Pravda bude nejspíš někde uprostřed ale jestli se ukáže že dělali,jí z lidí blbce tak se bude pár lidí dost divit :D

:lol: :lol: :lol:

Čemu se směješ vole:D ? Já jen píšu co lidi říkaj .Nevtrdím že mají pravdu :D

Tyvole, kdyby lidi rikali ze pocukrovany hovno s maslem je pochoutka tak jim reknes at si to strci za klobouk ne?!? Ze je nekdo v 10 pozitivni a v 11 negativni je docela dost mozny z hrozne moc duvodu, dovol abych objasnil, krok 1: priprava testovani, 2: proces testovani 3: vyhodnoceni testovani. Ted si vezmi ze to vse delaji lide, ne jednicky a nuly, tudis lidsky faktor je dost omylny, ted si predstav to mnozstvi testu, a ted si k tomu predstav ze pred testem nemaj jist a pit, testovaci sadou se ma vytrit dukladne dutina, a tohle skoro nikdo nevi. A ted si jeste k tomu predstav slovensko kde lidi testuji v 8stupnich testama co funguji od 15stupnu.... A taky nachylnost testu k dalsim reziduim jinych koronaviru ktery clovek muze mit a nevedet. Chapes to? Jediny co je na tomhle celym napicu, imo to ze to vubec je, je neschopnost nasich zvolenych reprezentantu vubec podat lidem kvalitni informace aby byl klid. O rozumnych opatreni nemuze byt ani rec...


:lol: :lol:
Něco jsi mi tím připomněl...
https://youtu.be/dAn4M0Qk7iQ
Registrovaný uživatel
Pavel_III napsal
[quote=Otravnykomar]
to jsou právě ty záležitosti, které panelákovci nejsou štond pochopit.

PavelIII: Je to tak, fraze mama hotel je stejny odpad jako slunickar a podobny vyrazy, neurcity, da se tim urazit kazdy a pouzivaji je populisti a zmetci kdyz potrebuji nekoho shodit a nebo idioti co je papouskuji. Taky jsem asi, myslim do 23 bydlel u rodicu, meli jsme panelakovy byt a chodil jsem tam spis jen spat a jist a nestydim se za to. Je mi neco malo nad 30 a stavime domecek, proste nejde vsechno hned a ne kazdeho jsou prioritou penize aby hned vydelal majlant a stavel haciendy. Pochazim z venkova, ze statku kde to bylo normalni, ve staveni bydleli deti, rodice, prarodice a jeste praprarodice kdyz se dozili. Mlady makali, zensky varili, starali se o deti, chlapy o dum, dvur, zver. Grofiku doporucil bych ti knihu "konecne spi celou noc" To by jsi se dozvedel veci o vychove v ruznych dobach a rovnou se te zeptam, kolik jsi vychoval deti ty? ze se citis fundovany o tom mluvit?! na jednu stranu by brecel ze mlady jsou dlouho u starych a opak by brecel po tradicich, remeslech ktere se dedili po koleni atp... neni to oxymoron?
Barbar: to vubec neznam :-O
Kato: Jo je to bordel, s tim se neda nesouhlasit.
Kde je Altman? Dlouho jsem tady ze strany ozbrojenych veteranu nic necetl?[/quote=Pavel_III]
Registrovaný uživatel
jsem rád, že vždy tak hezky napíšeš co si cca myslím. mě se ani nechce, na takové individuum plýtvat slovama.
btw já "utek" z domu asi v 15ti, ale reálně až v 18, a rozhodně nemůžu říct, že bych se měl špatně, to ne. ale jak píšeš, každý je nějaký. dům bych nechtěl, ale nad chalupou přemýšlím čím dál tím víc...
Registrovaný uživatel
jo Altman je asi nemocný, kovid?
Registrovaný uživatel
vždy mě zamrzí, že to dostanou (a asi i docela odnesou) ti, co se chrání a dodržují co mají... ale život není fér
Registrovaný uživatel
Otravnykomar, moja úvaha o "mama hotely" sa netýkala zanikajúcej bežnej populácie,
ale zväčšujúcej sa beznádejnej populácie mladej a strednej generácie.
Kvalitná nezdrogovaná populácia tvorí základ normálnej spoločnosti v každom štáte.

Ohľadne starostlivosti o moje potomstvo, môžem ti povedať spolupodieľal som sa na výchove 5 detí + jedného nie môjho. Z matematického vyjadrenia 80% + jedno cudzie majú VŠ, ale nie typu Plzeň prípadne Sládkovičova ani nie mimovládnych organizácií... majú vlastné domy a byty pracujú na SK aj vo svete, je pravda nevečeráme spoločne, ale je to normálne.
Nakoniec aj ja som od svojích 22 rokov chodieval domov sporadicky, je pravda hoci som nebol doma vedel som cez spojenie a priateľov čo nemali dobrodružnú povahu udržiavať rodinné vzťahy a povinnosti.
Všetko je vec chcenia a hľadania spôsobu ako sa dá, nie ako sa nedá!!!

Preto si myslím môžem si dovoliť komentovať niektoré situácie a to prosím ako rodina sme zažili silu blbcov z "Víťazného Februára", všetko začne,všetko skončí... ;)
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
Pochazim z venkova, ze statku kde to bylo normalni, ve staveni bydleli deti, rodice, prarodice a jeste praprarodice kdyz se dozili. Mlady makali, zensky varili, starali se o deti, chlapy o dum, dvur, zver.

To je ouplně jako z pohádky nebo filmu :D
Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik napsal
kovid?


Toť otázka
Moderátor
Komáre..
Neznáš čonkina..? Koukni alespoň se zasměješ...

https://youtu.be/ZG5Jy7-VZcY
Moderátor
Otravnykomar napsal
Pavel_III napsal
[quote=Otravnykomar]
to jsou právě ty záležitosti, které panelákovci nejsou štond pochopit.

PavelIII: Je to tak, fraze mama hotel je stejny odpad jako slunickar a podobny vyrazy, neurcity, da se tim urazit kazdy a pouzivaji je populisti a zmetci kdyz potrebuji nekoho shodit a nebo idioti co je papouskuji.
[/quote=Otravnykomar]
Jo, většinou to používají ti, co sami buď umí ... neumí/neudělají nic, nebo jen škodu. Ale na sprostý ..., většinou tzv. pravičáky, to zabírá. (To jsou takoví, co na internetu a v davu křičí o svobodě, ale jinak mají vygumováno. No a na ty Tuneldědek cílí svou demagogií, snad v domnění, že budou hlasovat buď pro něj, nebo pro jeho synka Křivohubého.)

Ňák to blbne. Furt mi to na konci háže nadpočetně "[/quote=Otravnykomar]" a v náhledu nic takového ani není. Kde se stala chyba?[/quote=Otravnykomar]
« Poslední úpravu provedl(a) Pavel_III v 15. 11. 2020, 14:24. »
Registrovaný uživatel
Fráze mama hotel by se měla použít jenom v jasným případě příživnictví syna na rodičích :D
Někdy je to prostě jasnej mamánek z mama hotelu a že jich několik znám :D
Jinak sluníčkář se pozná snadno.Stačí když otevře hubu :-) to je pak odpadu a zmetků kolem že se to ani nedá kolikrát nedá dočíst :D
Registrovaný uživatel
Barbare diky, mrknu ,.)
Grofiku, smekam klobou, hned si te jinak vazim, ale otazka neznela co vsechno dokazali, ale jestli jsou dobri lide. Takovych co dokazali velke veci a byt jejich tata, zmenim si jmeno.
PavleIII: svata pravda
Kato: ono to tak zni ale vidle v ruce a kydani kralikum, prasatum, kozam, hrabani hektarove louky na seno, stipani dreva vzdycky kdyz bylo volno a volnocasove aktivity na odpocinek jako fasada, okapy, chlevy, drevo, znovu drevo atp uz tak pohadkovy nejsou. Ja to zazil jen do 7let, pak umrel deda a dum se prodal protoze nikdo nechtel makat. Ale detstvi, teda mel jsem ho dost volny, prarodice byli hodne benevolentni a milovali me takze jsem delal jen obcas ale delal a sovetsky stroj LK2R (lopata, krumpac a 2 ruce) znam dobre.
Registrovaný uživatel
Mama hotel, môžeme rozdeliť na minimálne dve úrovne, preto sa nedá paušalizovať:
1/ je lepšia, decko nemá dostatočný príjem na osamostatnenie.
2/ ako spomína kato : príživník
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
vidle v ruce a kydani kralikum, prasatum, kozam, hrabani hektarove louky na seno, stipani dreva vzdycky kdyz bylo volno a volnocasove aktivity na odpocinek jako fasada, okapy, chlevy, drevo, znovu drevo atp uz tak pohadkovy nejsou. Ja to zazil jen do 7let, pak umrel deda a dum se prodal protoze nikdo nechtel makat. Ale detstvi, teda mel jsem ho dost volny, prarodice byli hodne benevolentni a milovali me takze jsem delal jen obcas ale delal a sovetsky stroj LK2R (lopata, krumpac a 2 ruce) znam dobre.

Já do 15ti pak rodičům hospodářství krachlo a i tak jsem byl potom naštěstí na intru (nahoře v patře měli intr holky) takže v tejdnu super žití :-)
Všichni kluci byli na rybníku nebo hřišti a já s bráchou na seně či sklizni
30 býků,několik krav a cca 120 prasat . Drůbež nepočítám
Registrovaný uživatel
Góllllllll
https://www.livesport.cz/zapas/GG2sAVvj/#tabulka
Registrovaný uživatel
Otravnykomar napsal
Barbare diky, mrknu ,.)
Grofiku, smekam klobou, hned si te jinak vazim, ale otazka neznela co vsechno dokazali, ale jestli jsou dobri lide. Takovych co dokazali velke veci a byt jejich tata, zmenim si jmeno.
PavleIII: svata pravda
Kato: ono to tak zni ale vidle v ruce a kydani kralikum, prasatum, kozam, hrabani hektarove louky na seno, stipani dreva vzdycky kdyz bylo volno a volnocasove aktivity na odpocinek jako fasada, okapy, chlevy, drevo, znovu drevo atp uz tak pohadkovy nejsou. Ja to zazil jen do 7let, pak umrel deda a dum se prodal protoze nikdo nechtel makat. Ale detstvi, teda mel jsem ho dost volny, prarodice byli hodne benevolentni a milovali me takze jsem delal jen obcas ale delal a sovetsky stroj LK2R (lopata, krumpac a 2 ruce) znam dobre.

Čeče Ty si fakt Otravnykomar :mrgreen:
Mimoriadne ľahká otázka, na druhú stranu ťažká odpoveď.
Dobrý človek, čo to je? Neexistuje vyhovieť každému, to sa nedá a niekedy rodič nie je ten správny hodnotiteľ pokiaľ sa jedná o vlastnú krv...
Nakoniec aj moje decká sú prekvapené odkiaľ viem o niektorých ich problémoch hoci nebývame ani stejnom kraji . :D ,tajomstvo "šéf kuchára". :mrgreen:
Svojim deťom som vštepoval : samostatné uvažovanie a pokiaľ aj padne na "hubu" nech sa snaží rýchle vstávať najlepšie bez zbytočného plaču a otravovania...
Kua čo však platí na moje decká, to nepoužívam pri vnúčencoch, žeby som mäkol???
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Moderátor
Dem na jedno točený?
https://www.youtube.com/watch?v=LLdh-v-K4qo&ab_channel=Pok%C3%A1%C4%8DovoKan%C3%A1l
Chudáci politici.
Pořád jsou ve sněmovně,
bavěj se tam o ... zákonech,
a pak nemohou ani na jedno (dvě, slovy 12),
« Poslední úpravu provedl(a) Pavel_III v 15. 11. 2020, 15:47. »
Registrovaný uživatel
grofik napsal
Čeče Ty si fakt Otravnykomar :mrgreen:
Mimoriadne ľahká otázka, na druhú stranu ťažká odpoveď.
Dobrý človek, čo to je? Neexistuje vyhovieť každému, to sa nedá a niekedy rodič nie je ten správny hodnotiteľ pokiaľ sa jedná o vlastnú krv...
Nakoniec aj moje decká sú prekvapené odkiaľ viem o niektorých ich problémoch hoci nebývame ani stejnom kraji . :D ,tajomstvo "šéf kuchára". :mrgreen:
Svojim deťom som vštepoval : samostatné uvažovanie a pokiaľ aj padne na "hubu" nech sa snaží rýchle vstávať najlepšie bez zbytočného plaču a otravovania...
Kua čo však platí na moje decká, to nepoužívam pri vnúčencoch, žeby som mäkol???

Diky za odpoved, nevypada to ale mas to asi v hlave mnohem vic srovnany nez se zdalo, je tezka ta internetova komunikace ktera se vetsinou sklada jen ze steku. At se dari :-)
Registrovaný uživatel
Hmmm život je jeden z najzlozitejsich období človeka...
Storočia rodu ti geneticky vložia do vienka prijímať horsie aj lepšie stránky osudu.
To sa snažím preniesť aj na svoje potomstvo... 🧭🏒😊
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 ... > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » kecárna ... tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1