=Jezo-Slovakia]
=maro
=Jezo-Slovakia]
Je veľmi zaujímavé, že keď tu chvílu nekomunikuje Grofik, tak sa tu vždy na chvílu zjaví akýsi tajomný Maroš, ktorý má úplne rovnakú IP adresu ako Grofik:)
[/quote
Ty cikansky opilecky odmrd😆, k ip adrese nech sa vyjadri admin, ja som z vrboveho, grofik z nitry, alebo z blizka a nepoznam ho osobne a uz vobec nie som tajomny, ludia odvktorych som nieco kupil, vedia, ze som skutocny, na rozdiel od teba, intelektualneho vyteru, kery cosi popise v tlacharni, da popis k nejakemu obrazu, par flusov k nejakej minci a trtne odkaz na nieco do hudby🙈ti cikani ta mali po tej sprostej hlave lepsie mydlit... Tesim sa na reakciu po stvrt roku z bohnic😆
Tvoje informácie sú veľmi zaujímavé, maros. Ale môžeš mi nejako vysvetliť, prečo máte s Grófikem úplne rovnakej IP adresy?
Ty si svoj príspevok písal v 20:42 a Grófik naň (ako vždy) reagoval len niekoľko sekúnd potom v 20:43, to je tiež ako vždy len náhoda?
Nie som IT odborník, ale IP adresu pokiaľ viem môže skontrolovať človek vlastniaci prístupové hesla na vebovú stránku ???🙄
Zrejme admin reinkarnoval na Ježa ...😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.