Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Numismatika aukce » Kedy prihadzovat

Vykupminci.cz
Numisargo

Kedy prihadzovat

Moderátoři: smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Vo viacerych temach na tomto fore som si vsimol povzdychy, ze ste v poslednej minute aukcie nemohli prihodit lebo sa neslo prihlasit, neboli ste za pocitacom, niekto vas prehodil a vy uz ste nestihli alebo ze vcasne prihodenie zvysuje cenu mince. To posledne povazujem za prinajmensom sporne.
Chcem sa preto opytat co su hlavne dovody preco prihadzujete v poslednych sekundach a preco nevyuzit automaticke prihadzovanie aukcneho portalu (odmyslime si teraz zneuzitie takej informacie administratorom portalu). Mozno to bude zaujimat aj Zdenka v suvislosti s jeho aukcou strankou :)
Kedze to robim aj ja tak moje dovody su hlavne preto ze naozaj do poslednej chvile vaham (resp. mam v zornom uhle lepsiu/lacnejsiu alternativu) alebo prave nechcem "zverejnit" svoj zaujem o danu mincu.
A co vy?
_______________
Juraj.
Registrovaný uživatel
no já to dělám tak, že aukce, které mě zajímají dám do oblíbených a zde si u těch, do kterých chci jít, dám poznámku s max. cenou, kterou do mince vrazím. Dopředu nepřihazuju z důvodu, aby konkurence nevěděla, že je další zájemce. něco jiného je, když vím, že zrovna nebudu u PC, to samo přihodím dřív.
Registrovaný uživatel
No však o to jde... pokud to chci, počkám si na konec a NEpřihazuju v průběhu, aby ostatní nevěděli, že o tu minci mám enormní zájem. Vždycky v průběhu týdne někdo přihazuje, přihazuje, přihazuje furt dokola o nějakých deset, dvacet korun a sám sobě si navyšuje konečnou cenu... co to má za smysl? Počkám si pěkně na poslední minutu, kdy vím, že se mnou o maximum může soutěžit jen velmi otrlý zájemce a mám jistotu, že je to moje. Než když přihodím 1500,- den předtím a pak přijde nějaký ferda a přehodí mě o 50,- korun ? :) To už mě tolikrát tak namíchlo, že si pěkně všechno hlídám...
_______________
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Moderátor
tak tak souhlas s predchozima postama,jasne pokud nebude moznost sedet u netu musi se zkusit prihodit predem.Kdyz je cas sedet u neto staci par minut pred koncem udelat prihoz s dostatecnou rezervou a je to.Ja zrovna vcera prihazoval kdyz byla cena 500 a zbyvalo asi 5minut.Dal sem limit 1500,-(coz bylo moje maximum za ktere sem byl ochoten koupit) a vyhral sem :mrgreen: Sice to tam asi dva lidi zkouseli,bohuzel pro ne prihazovali po 50ti korunach takze nemeli sanci.Finalni cena byla 960,-

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Numismatika aukce » Kedy prihadzovat

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1