Chtěl bych se tímto zeptat zúčastněných , zda někdo vlastní (a byl by ochoten prodat) některý z níže uvedených titulů:
K. Castelin: Die Goldprägung der Kelten in den böhmischen Ländern
a
R. Forrer: Keltische Numismatik der Rhein- und Donaulande
Případně prosím o radu, kde by mohly být k mání...
Děkuji.
dr.mortimer@centrum.cz
knihy o keltských mincích
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 29. 4. 2007, 20:33
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
|
#2 29. 4. 2007, 21:40
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Jedině v Německu:
Castelin: http://www.muenzauktion.com/poinsignon/item.php5?id=877&ref=galerieaktiv 69,35,- Euro Forrer, to už je horší... navíc dva díly... _______________ ..::R::.. robert.kurucz@email.cz |
#3 29. 4. 2007, 21:51
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Forrer
nasiel som to v nejakom madarskom antikvariate, cena 15000 Ft... pripadne skusit este aukcie Dr. Busso Peus « Poslední úpravu provedl(a) absik v 29. 4. 2007, 21:53. » |
#4 5. 6. 2007, 18:31
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Ještě jednou děkuji za uvedené odkazy; z Francie jsem si objednal K. Castelina a H. de La Tour/a - knihy už mám doma...
Onoho zmiňovaného maďarského antikváře jsem zkoušel kontaktovat e-mailem, leč marně - neodpověděli mi na mé dotazy stran zaslání zboží... Chtěl bych proto požádat, zda se nenajde někdo, kdo by mi pomohl překonat hradbu maďarštiny pro vypsání objednávky - ani registrace se mi nepovedla... Inferno... ![]() |
#5 5. 6. 2007, 19:39
|
|
Registrovaný uživatel |
Mortimer : S maďarštinou nepomohu. Bohužel ani nemohu najít adresu na Maďara, kterému jsem posílal nějaké mince, jeho manželka uměla alespoň slovensky. Pokud jde o ten odkaz od Robbieho na MA-SHOPS, mohu všem vřele doporučit. Nějaký čas už tam mám registraci, obchody absolutně bez problémů, dokonce vrací zpět přesně na cent. Platím hotově v cenném psaní. Poštovné 4,- až 7,- EUR. A dají se tam najít pěkné mince za slušnou cenu. Klikněte na logo MA-SHOPS vpravo nahoře, a uvidíte do kolika obchodů po registraci je možný přístup.
|
#6 6. 6. 2007, 3:59
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Tak se mi to nějakým neuvěřitelným zázrakem povedlo, registrace i objednávka..!
![]() |
#7 6. 6. 2007, 12:16
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Ještě se s ním domluvit ![]() ![]() ![]() _______________ ..::R::.. robert.kurucz@email.cz |
#8 8. 6. 2007, 21:44
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Však také naše komunikace skončila dřív, než vlastně začala... Nikdo na moji objednávku - ačkoli jsem její automatické potvrzení obdržel - nezareagoval...
Asi o těch 15000 HUFů tolik nestojí... |
#9 26. 10. 2007, 12:54
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Škoda,že len Castelina chcete.Celkový prehľad našich území aj iný profesionáli zdokumentovali.
![]() |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1