Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
milosj

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2014

#151 30. 7. 2021, 17:39

Už som to tu písal...ale pre nechapavých to skopírujem ete raz:
Len fakticku poznamku...nikdy som nevidel fotku dostojníka s kordíkom na ktorom by bola perletova ručka na kordíku...to ale neznamena že nemohly bit trpene...Natíska sa tu ale dalšia vec a to že dost často bývaju tieto ručky prasknute alebo z nich čast chýba...No a kedže predajca chce zarobit čo najviac a s prasknutou alebo chybajucou častou strenky je to problem,nahradí ju nejakým materialom-perletou,alebo "slonovinou" a hned je z toho rarita alebo zvlaštnost...Takže za mna všetky vylepšene perletovými alebo slonovinovými ručkami su nepovodne uprave kusy...Ale možem sa mýlit...

Ja žiadny skvost nemam iba obyčajný kordík s obyčajným povodným zavesníkom,obyčajným povodným portepe,obyčajným povodnym vreckom a aby to nebehalo kde kade,mam k tomu obyčajnu povodnu karbicu v ktorej to dostavali s napísom vyrobnej firmi...Všetko bežne veci,žial žiadnu raritu po Machovi alebo Tukovi s perletovou alebo slonovinovou ručkou nemam,takže fakt sa nie je čím chvalit...
PS: takýto komplet mam u kordíka s obyčajnými bielymi a aj obyčajnými čiernymi ručkami...

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#152 30. 7. 2021, 18:15

Já bych asi již to "Slovensko" vynechal neb se to jen opakuje. Jen mi je záhadné, že na Slovensku není žádné vlákno, že by se styděli?

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
milosj

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2014

#153 30. 7. 2021, 18:27
Já bych asi již to "Slovensko" vynechal neb se to jen opakuje. Jen mi je záhadné, že na Slovensku není žádné vlákno, že by se styděli?

No je tam SFS viete sam,ale navštevnost minimalna...aj toto je vlastne len vdaka inciatýve obchodníka...
No a hanbit sa? Ked vynechame to že sa vlastne namame prečo hanbit,tak ide hlavne o zberatelsku stranku veci a to nie len tejto ale vlastne všetkých tu na fore preberaných,či už mincí,znamok,pohladníc ale teda aj rádov,vyznamenaní a odznakov...Akonahle sa do toho začne tahat politika,tak to nikdy neskončí dobre...aj ked samozrejme určite historicke suvislosti ku každej veci patria...Takže sa držme zberatelskej témi a a to či a kto sa ma hanbit nechajme radšej tak...

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#154 30. 7. 2021, 18:39
Už som to tu písal...ale pre nechapavých to skopírujem ete raz: Len fakticku poznamku...nikdy som nevidel fotku dostojníka s kordíkom na ktorom by bola perletova ručka na kordíku...to ale neznamena že nemohly bit trpene...Natíska sa tu ale dalšia vec a to že dost často bývaju tieto ručky prasknute alebo z nich čast chýba...No a kedže predajca chce zarobit čo najviac a s prasknutou alebo chybajucou častou strenky je to problem,nahradí ju nejakým materialom-perletou,alebo "slonovinou" a hned je z toho rarita alebo zvlaštnost...Takže za mna všetky vylepšene perletovými alebo slonovinovými ručkami su nepovodne uprave kusy...Ale možem sa mýlit... Ja žiadny skvost nemam iba obyčajný kordík s obyčajným povodným zavesníkom,obyčajným povodným portepe,obyčajným povodnym vreckom a aby to nebehalo kde kade,mam k tomu obyčajnu povodnu karbicu v ktorej to dostavali s napísom vyrobnej firmi...Všetko bežne veci,žial žiadnu raritu po Machovi alebo Tukovi s perletovou alebo slonovinovou ručkou nemam,takže fakt sa nie je čím chvalit... PS: takýto komplet mam u kordíka s obyčajnými bielymi a aj obyčajnými čiernymi ručkami...

To su take dristy na urovni Sabaku a Mikulca. "nikto to nenafotil , tak to neeksistuje" Uvahy a dristy!

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#155 30. 7. 2021, 18:55

Drzim to v ruke a svetovy odbornik co nikdy nic nevlastnil sa v tom vyzna ako nikto na svete.....

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#156 30. 7. 2021, 19:20

Magor co nikdy nemal kordik v ruke tu bude rozhodovat co je prave a co nie je.

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#157 30. 7. 2021, 19:44
Už som to tu písal...ale pre nechapavých to skopírujem ete raz: Len fakticku poznamku...nikdy som nevidel fotku dostojníka s kordíkom na ktorom by bola perletova ručka na kordíku...to ale neznamena že nemohly bit trpene...Natíska sa tu ale dalšia vec a to že dost často bývaju tieto ručky prasknute alebo z nich čast chýba...No a kedže predajca chce zarobit čo najviac a s prasknutou alebo chybajucou častou strenky je to problem,nahradí ju nejakým materialom-perletou,alebo "slonovinou" a hned je z toho rarita alebo zvlaštnost...Takže za mna všetky vylepšene perletovými alebo slonovinovými ručkami su nepovodne uprave kusy...Ale možem sa mýlit... Ja žiadny skvost nemam iba obyčajný kordík s obyčajným povodným zavesníkom,obyčajným povodným portepe,obyčajným povodnym vreckom a aby to nebehalo kde kade,mam k tomu obyčajnu povodnu karbicu v ktorej to dostavali s napísom vyrobnej firmi...Všetko bežne veci,žial žiadnu raritu po Machovi alebo Tukovi s perletovou alebo slonovinovou ručkou nemam,takže fakt sa nie je čím chvalit... PS: takýto komplet mam u kordíka s obyčajnými bielymi a aj obyčajnými čiernymi ručkami...

Roky tu robis mudreho a pravy kordik si nikdy nemal v ruke. Mas tolko drzosti volat inych spekulantmi - ty amater na ntu...

Profilový obrázek
milosj

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2014

#158 30. 7. 2021, 22:19

Takže mariano...pardon aviral,nechaj si tie tvoje mudra pre niekoho takeho blbeho ako si ty sam...za mna je to "zberatelsky" upravený kordík pre pablba ako si ty...a tvoja reakcia je presne z kategorie pablbov,ktorý si kupia repliku alebo takuto blbost,ale už ich nikto nepresvedčí o originalite ani keby ti to sam Lichardus povedal aj tak mu verit nebudeš...teda ak vieš vobec kto to bol...

Profilový obrázek
filuta8

Uživatel

Zaregistrován:
13. 1. 2018

#159 30. 7. 2021, 23:20

Avial: nazor mam, ale si drzy a skutocne neprijemny partner do diskusie, takze z mojej strany ju ukoncujem. Aj tak by sa ti nepacilo co by som ti napisal a z tvojej strany by to spustilo spršku nadavok a uražiek ako sme videli pri tvojej poslednej aktivite este pod nickom Mariano. Velmi rad pomaham zberatelom a vzdy sa snazim byt objektivny. Tu urobim vynimku, nech sa vyjadri niekto iny, s tebou odmietam komunikovat. Povedal by som neber to osobne, ale kludne si to ber aj osobne.
Altmann: vacsinou s tebou suhlasim a chapem aj tvoj pohlad na svet, ale toto som vobec nepochopil. Ja som rad ze mame akk zberatelia priestor na sberatel.com. Politiku neriesim

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#160 30. 7. 2021, 23:51
Avial: nazor mam, ale si drzy a skutocne neprijemny partner do diskusie, takze z mojej strany ju ukoncujem. Aj tak by sa ti nepacilo co by som ti napisal a z tvojej strany by to spustilo spršku nadavok a uražiek ako sme videli pri tvojej poslednej aktivite este pod nickom Mariano. Velmi rad pomaham zberatelom a vzdy sa snazim byt objektivny. Tu urobim vynimku, nech sa vyjadri niekto iny, s tebou odmietam komunikovat. Povedal by som neber to osobne, ale kludne si to ber aj osobne. Altmann: vacsinou s tebou suhlasim a chapem aj tvoj pohlad na svet, ale toto som vobec nepochopil. Ja som rad ze mame akk zberatelia priestor na sberatel.com. Politiku neriesim

Jasne "odbornik" nic si nepovedal ale stihol si pospinit. Co ine mozes, ked si len knihomol. Reallnu vec si nedrrzal v ruke.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.