Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#161 31. 7. 2021, 00:30
Avial: nazor mam, ale si drzy a skutocne neprijemny partner do diskusie, takze z mojej strany ju ukoncujem. Aj tak by sa ti nepacilo co by som ti napisal a z tvojej strany by to spustilo spršku nadavok a uražiek ako sme videli pri tvojej poslednej aktivite este pod nickom Mariano. Velmi rad pomaham zberatelom a vzdy sa snazim byt objektivny. Tu urobim vynimku, nech sa vyjadri niekto iny, s tebou odmietam komunikovat. Povedal by som neber to osobne, ale kludne si to ber aj osobne. Altmann: vacsinou s tebou suhlasim a chapem aj tvoj pohlad na svet, ale toto som vobec nepochopil. Ja som rad ze mame akk zberatelia priestor na sberatel.com. Politiku neriesim

Verte debilkom ako tento a Matelko - vybudujete mier. Picus nedrzal v ruke pravu vec a keca ako Palacky, dement.

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#162 31. 7. 2021, 00:30
Avial: nazor mam, ale si drzy a skutocne neprijemny partner do diskusie, takze z mojej strany ju ukoncujem. Aj tak by sa ti nepacilo co by som ti napisal a z tvojej strany by to spustilo spršku nadavok a uražiek ako sme videli pri tvojej poslednej aktivite este pod nickom Mariano. Velmi rad pomaham zberatelom a vzdy sa snazim byt objektivny. Tu urobim vynimku, nech sa vyjadri niekto iny, s tebou odmietam komunikovat. Povedal by som neber to osobne, ale kludne si to ber aj osobne. Altmann: vacsinou s tebou suhlasim a chapem aj tvoj pohlad na svet, ale toto som vobec nepochopil. Ja som rad ze mame akk zberatelia priestor na sberatel.com. Politiku neriesim

Verte debilkom ako tento a Matelko - vybudujete mier. Picus nedrzal v ruke pravu vec a keca ako Palacky, dement.

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#163 31. 7. 2021, 00:46

Choď už spať, Avial...😉
-s-

Profilový obrázek
milosj

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2014

#164 31. 7. 2021, 11:33

Altmann,navrhujem príspevky tohoto...no budemn slušný,AVIALA...premazat a jeho vymazat...a aj tento moj potom...

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#165 31. 7. 2021, 15:50

šéfem je admini, třeba to smázne.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
filuta8

Uživatel

Zaregistrován:
13. 1. 2018

#166 2. 8. 2021, 11:36

Avial: prosim dolozit tvrdenie ze nemam originalnu vec doma a nikdy som ju ani nedrzal. Zdroj? Inak sa dostavas na uroven tretej triedy zakladnej skoly, ako som ti pisal uz pri prvom nicku. Knihomol asi budem, to nespochybnujem, pretoze som si dost draho nakupil a studoval vsetku dostupnu literaturu. Ono sa to totiz tak robi, aby sa clovek stal zdatny v danej teme, treba poznat aj teoriu, historiu, vyrobne procesy.
Ak ti niekto draho predal kordik s popisom ze sa jedna o kordik Macha alebo Tuku, tak ta proste oklamal. Tie kordiky vyzerali inak. A dovol mi tipnut si, rovnaky chlap ti predal aj tie dyky ZHG a VJHG. Hovoril s jemnym polskym prizvukom a pouzival termin RARITAS?
skutocne to je na zasah admina

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#167 2. 8. 2021, 22:34
Avial: prosim dolozit tvrdenie ze nemam originalnu vec doma a nikdy som ju ani nedrzal. Zdroj? Inak sa dostavas na uroven tretej triedy zakladnej skoly, ako som ti pisal uz pri prvom nicku. Knihomol asi budem, to nespochybnujem, pretoze som si dost draho nakupil a studoval vsetku dostupnu literaturu. Ono sa to totiz tak robi, aby sa clovek stal zdatny v danej teme, treba poznat aj teoriu, historiu, vyrobne procesy. Ak ti niekto draho predal kordik s popisom ze sa jedna o kordik Macha alebo Tuku, tak ta proste oklamal. Tie kordiky vyzerali inak. A dovol mi tipnut si, rovnaky chlap ti predal aj tie dyky ZHG a VJHG. Hovoril s jemnym polskym prizvukom a pouzival termin RARITAS? skutocne to je na zasah admina

Zasielka prisla z USA. Ukaz sa ako teraz budes mudry.!?

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#168 2. 8. 2021, 22:36

Poprosim akoze odbornikov nech ukazu co vlastnia. Tlachat dokaze kazdy magor!

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#169 2. 8. 2021, 22:38

Urobime ukazku zbierky "pseudo odbornikov" - blokni ma - DEBILKO!!!

Profilový obrázek
Avial

Uživatel

Zaregistrován:
23. 7. 2021

#170 2. 8. 2021, 22:44
Už som to tu písal...ale pre nechapavých to skopírujem ete raz: Len fakticku poznamku...nikdy som nevidel fotku dostojníka s kordíkom na ktorom by bola perletova ručka na kordíku...to ale neznamena že nemohly bit trpene...Natíska sa tu ale dalšia vec a to že dost často bývaju tieto ručky prasknute alebo z nich čast chýba...No a kedže predajca chce zarobit čo najviac a s prasknutou alebo chybajucou častou strenky je to problem,nahradí ju nejakým materialom-perletou,alebo "slonovinou" a hned je z toho rarita alebo zvlaštnost...Takže za mna všetky vylepšene perletovými alebo slonovinovými ručkami su nepovodne uprave kusy...Ale možem sa mýlit... Ja žiadny skvost nemam iba obyčajný kordík s obyčajným povodným zavesníkom,obyčajným povodným portepe,obyčajným povodnym vreckom a aby to nebehalo kde kade,mam k tomu obyčajnu povodnu karbicu v ktorej to dostavali s napísom vyrobnej firmi...Všetko bežne veci,žial žiadnu raritu po Machovi alebo Tukovi s perletovou alebo slonovinovou ručkou nemam,takže fakt sa nie je čím chvalit... PS: takýto komplet mam u kordíka s obyčajnými bielymi a aj obyčajnými čiernymi ručkami...

Nikdy som nevidel PICU " tvojej kamaratky, ale verim, ze ju ma...!! Debilko!!!!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.