Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Táto téma je nazvaná Kordíky Slovenský štát – Falzum. A ja doma žiadne falzum nemám, takže ti nemám ako pomôcť. Ale skús kontaktovať psychologa u vás na základnej škole, pri dlhodobej starostlivosti by ti možno vedel pomôcť. Nebudem písať viac, aj tak celú stranu admin zmaže. A ak ti ide o zbierku čo mám doma, tak nemám 9r aby som sa nechal tak primitívne vyprovokovať. Či už som kúpil Kordíky slovenské, nemecké, dýky HG, šable, vždy som sa staral o to aby z webu rýchlo zmizli. Nie som chvalenkar. Kamarati vedia čo mám doma a mne to tak úplne vyhovuje

Takže mam tu rozuzlenie prípadu "kordík s perletovými rúčkami".
Najskor sa musím ospravedlnit Avialovi že tom zle odhadol jeho kordík...ale hadam uzna že tie jeho fotky su teda nič moc...
A zaver je teda taký že nie len rúčky su nové ale celý kordík je nanovo vyrobený,presne pre takých arogantných pablbov ako je on...Stačilo by pritom keby pozorne čítal toto vlakno a na strane 4 je presne popisovana aj s fotkami zatial nejnebezpečnejšia replika aka sa objavila...tie polske šmejdy sa s nou nedaju porovnat...nižšie uvediem odkaz na stranku kde stale ta replika je...na priloženej fotke je vidiet škvrnu ktora je na replike z tehj strnaky na oboch stranach rúčky kordíka,taka ista je vidiet aj na velmi zlých fotkach od Aviala....či ta nekvalita fotiek je úmysel,alebo neschopnost aviala,necham na posudení čitatela...Myslím že ak avial okrem toho že je blbý,nie je aj slepý,mu už musí bit jasne že naletel...
a tu je ten odkaz...pozorne oko si všimne rozdiely medzi touto replikou a originalom...nebudem ich tu presne opisovat a davat falšovatelom možnost ich odstranait...
Obrázky:

Ano,videl som aj s číslom ale to je velmi zriedkave...a boli originaly...dovod neviem,kedže kordíky boli vlastníctvom majitelov...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.