Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Altmann: súhlasím s tým čo píšeš. Preto som v rozdieloch uviedol len jeden argument:
"Na fotkách fálz nenájdete fotku rúčky zhora, pretože tam je jasne vidieť šrób, ktorý tam nemá čo robiť. O ďalších rozdieloch sa nejdem rozšírnejšie rozpisovať,"
Ak sa objaví replika kde tento nedostatok poliak opraví, dodám ďalší🙂. Repliku som držal v rukách, pekne som ju pomeral, nafotil vedla seba s originálom atd.
Cieľom tejto kampane je jediné. Informovať záujemcov o "živých" aukciách aby mali ešte čas si nákup premyslieť.
Kordíky od Firmy J.Lichardus nie sú nijak kvalitné ani v originále, je to biedne spracovanie, v porovnaní s nemeckými chladnými zbraňami. Ale dobrú repliku som ešte nevidel. Tie polské šunty sú fakt otras.
Brett: no, ono je to tak, že som mu do komentu na bazoši dal link na tuto temu🙂. A Za par dní je priamo na túto tému čo som založil 500 kliknutí. Verím že sa to rozbehne a upozornenia sem budú dávať aj iní. Predaj kópií nezastavíme, ale skusme ich znižovať

Máme tu opäť produkciu priamo z Waršavy. Pán Nicolas373 sa na aukre ani nesnaží presviedčať že to je originál, pretože tento fake asi držal v ruke a dobre vie že to originál nie je. A ľudia prihadzujú ako besní.
Ušetrite si peniaze a nepodporujte podvodníkov !
položka 6923923397 na aukro.cz
Obrázky:

Altmann: reakcia pána z aukra bola dosť prekvapivá. Našiel si moj mail a napísal mi. Že tušil že to nie je ok, ale nevyzná sa v tom. Keď som mu potvrdil že to je fake, nabídku stiahol a ospravedlnil sa, že nikoho podviesť nechcel. Uvažuje či si repliku nechá alebo ju predá ako repro a akceptuje tak stratu.
Myslím že to skončilo dobre a táto rubrika splnila účel.
Obrázky:

Altmann asi určitě ví o čem mluví .... je to hodně nebezpečné... já kdysi takhle kazil kšefty a upozorňoval na aukce mincí v dobré víře, aby lidi nenaletěli.... šlo o podvod, jako prase ... kazil jsem kšefty jedné cizokrajné mafii (to jsem nevěděl) upozorňováním přihazujícím a ve foru, tedy sice jen jejim nejnižším vojáčkům, kteří si takhle přivydělávali, nebyli to ti ani střední, ani nejvyšší ... byli to takoví jen nejnižší vojáčci. Můžu vám říct, že i s těmi vojáčky to není žádná prcka. Musel to zastavit až můj dobrý a vlivný kamarád, kterému jsem se svěřil a ten kontaktoval svého známého z dávných let .... šéfa těch vojáčků s tím, že potřebuje službu a to, aby to vůči mé osobě okamžitě zastavil. Od té doby a je to hodně dlouho už žádné výhrůžky mailem, poštou, telefonem nemám a kamarád mi důrazně řekl, že se mám na ostatní lidi vykašlat ať si každý kupuje to co chce, protože důležitější jsem já a má rodina. Už se toho držím a vím proč. Já vás neodrazuji od pravdy a vážím si vás... jde o to, aby jste se nechtíc nezapletl v dobré víře mezi nějaká mlýnská kola, jako tehdy já.

Altmann v té době na tom portálu byl a ví, že se tam tehdy diskutovalo otevřeně o všem a ti co prodávali falza všeho možného tam byli pranýřováni, dokonce bylo založeno vlákno, kde se na tyto falza a aukce přímo poukazovalo . Možná proto vám to říká, možná si to pamatuje ... třeba se pletu a je to kvůli něčemu jinému nevím. Tak nějak tuším, že by to mohlo tak být a proto vás varuje a teď i já.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.