Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

to sú vážne veci. Rozumiem vášmu postoju, zachoval by som sa rovnako. V tomto prípade ale ide o amaterizmus. Bolek vo svojej Varšavskej garáži zbastlil 100ks kordíkov a myslel že zbohatne. Písal som si s ním. Skúsil som naň fintu, že viem že sú to napodobeniny, ale že by som za dobrú cenu vzal 20-30 ks. Odpísal že nie je problém. Sledujem ho dlhšie. Najdrahší kordík predal za 606Usd cez ebay.com
Predáva to krížom krážom, ebay, bazoš, aukro. Problém je ale s tým sekundárnym predajom, keď predávajú tí nešťastníci čo v dobrej viere kúpili.
A ešte ... jeho aktivity vždy reportujem na danom predajnom servri adminovi. Z aukra bez zásahu, ebay bez zásahu, bazoš bez zásahu. Len raz mi odpovedali z aukra, že preveria. A nič. Peniaze nesmrdia. Ale zas, každý sme strojcom svojho šťastia

Pokud to je vyrobené pro potřebu klubu VH tak to je OK, ale jsou tací, co to koupí a v hospodě nalitým kamarádům prodají jako origo, Nejjednodušší je, když máte jakékoliv podezření- nekupovat. To platí stále.Zde je fakt škoda diskuze. Chodí sem málo lidí, chytrý se nechá poradit a hňup ne. To je neřešitelné.
Ladislavaliev@atlas.cz

Altmann: ja viem, ale .... túto tému som založil nedávno a už má tisíc návštev, čo je extrémne vysoká návšteva. A ak si ľudia uvedomia koľko padělkov je na trhu, budú opatrnejší. Konkrétne výsledky diskusie v tejto téme som už zaregistroval. Plus som konzultoval detaily s ľudmi cez email.
Konkrétne ja som sa stretol s produkciou Loleka a Boleka z Waršavi, aj keď teda našťastie som nebol kupcom. A verte mi, je to neskutočne odfláknutá práca, až mi bolo do plaču. Fakt to dobre nafotili, ale v ruke proste cítite materiál. Niečo ako príbor levnej vývarovni

A je tu ďalší zázrak (tie isté fotky ako minule). Niekedy mám pocit, že sa Slovenské kordíky začnú predávať na váhu, nie na kus.
Napodobenina z Polskej ľudovej republiky. Povedal by som že sa hodí na reneacting, ale nie je to pravda. Materiál aj prevedenie je katastrofa.
predajca Kulek93, ebay item number:173223835938. Síce vyhlasuje že originalitu ponecháva na kupcovi, ale to je chyták na to aby za nožík nemusel vracať prachy
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.