Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Falzum na ebayi
Klasický producenti Lolek a Bolek s modelom Wlaszlovits Stos
predajca: antiquesalee (150 )
100% Positive feedback 😋
eBay item number:
292985127701
Obrázky:

Slovensko se (všeobecně) těší velkému zájmu nejen sběratelů. Při nákupu buďte opravdu obezřetní. Já mám zatím zkušenosti s řády a vyznamenáními a zde bohužel i ty běžné věci jsou vyráběny jako novoděl. Konkrétně tento kordík není vzácný, ale těší se zájmu sběratelů a tak tyto věci, které popisujete jsou pro nás velmi dobré. ALE obávám se, že ti co mají peníze nic nečtou a kupuji. Viděl jsem na zdi tyto a další kordíky, ale žel bohu vše jako novoděl a za velký peníz. Uvědomte si prosím, že tento zájem opadne a ceny docela prudce poklesnou a tak obstojí jen skutečný sběratel, falerista a ti další budou plakat.
Ladislavaliev@atlas.cz

nemyslím si že ceny nejak dramaticky poklesnú. Počet zberateľov rastie, ekonomike sa darí. Až s krízou predpokladám pokles, ale max o 25%. Uvidíme.
Prvé kópie tohto kordíku predali aj za 600eur, druhá séria už klesla pod tristo. Tí čo nakúpili a po rozbalení zistili čo kúpili to hneď hodili na aukro a bazoš, aby minimalizovali škody. Aj u nás v rodine na to doplatil strýko.
Je smutné keď niekto šetrí jak blázen a potom za 500eur kúpi takýto šunt. Dosť to dokáže znechutiť, viem o čom hovorím. Ako obranná reakcia môže byť frustrácia alebo snaha sa niečo naučiť, vzdelávať sa. Ja som si zvolil druhú cestu.
To že má táto téma 6tisíc otvorení znamená že to nerobíme zbytočne. Len by to chcelo aby sa niekto pridal a označoval novodiela, nestíham pokryť všetko. Znalcov tu je dosť a kópie sú jednoducho identifikovateľné

Ten istý predajca, tentoraz dôstojnícky typ Polskej ludovej armády s bielymi črienkami. Ľudia nekupujte tie sračky.
Seller information
antiqshoppl (124 )
95.7% Positive feedback
Evidentne v garáži Lolka a Bolka spustili novú linku aj na kordíky luftwafle, pribudol negatívny feedback nespokojného kupcu
https://ebay.to/2v3zv2K
Obrázky:

zas a znova, polský šunt na ebay.com
https://tinyurl.com/y29mfw8h
model Wlaszlovits stos sa pri kordikoch tohto typu nikdy nevyrábal. Iba vo Waršave
Predajca:antiquesalee (155 )
100% Positive feedback
eBay item number:
293084202934
Obrázky:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.