Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Starožitnosti » Kordík Slovenský štát - falzum

Vykupminci.cz
Numisargo

Kordík Slovenský štát - falzum

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Už som to tu písal...ale pre nechapavých to skopírujem ete raz:
Len fakticku poznamku...nikdy som nevidel fotku dostojníka s kordíkom na ktorom by bola perletova ručka na kordíku...to ale neznamena že nemohly bit trpene...Natíska sa tu ale dalšia vec a to že dost často bývaju tieto ručky prasknute alebo z nich čast chýba...No a kedže predajca chce zarobit čo najviac a s prasknutou alebo chybajucou častou strenky je to problem,nahradí ju nejakým materialom-perletou,alebo "slonovinou" a hned je z toho rarita alebo zvlaštnost...Takže za mna všetky vylepšene perletovými alebo slonovinovými ručkami su nepovodne uprave kusy...Ale možem sa mýlit...

Ja žiadny skvost nemam iba obyčajný kordík s obyčajným povodným zavesníkom,obyčajným povodným portepe,obyčajným povodnym vreckom a aby to nebehalo kde kade,mam k tomu obyčajnu povodnu karbicu v ktorej to dostavali s napísom vyrobnej firmi...Všetko bežne veci,žial žiadnu raritu po Machovi alebo Tukovi s perletovou alebo slonovinovou ručkou nemam,takže fakt sa nie je čím chvalit...
PS: takýto komplet mam u kordíka s obyčajnými bielymi a aj obyčajnými čiernymi ručkami...
Moderátor
Já bych asi již to "Slovensko" vynechal neb se to jen opakuje. Jen mi je záhadné, že na Slovensku není žádné vlákno, že by se styděli?
No a hanbit sa? Ked vynechame to že sa vlastne namame prečo hanbit,tak ide hlavne o zberatelsku stranku veci a to nie len tejto ale vlastne všetkých tu na fore preberaných,či už mincí,znamok,pohladníc ale teda aj rádov,vyznamenaní a odznakov...Akonahle sa do toho začne tahat politika,tak to nikdy neskončí dobre...aj ked samozrejme určite historicke suvislosti ku každej veci patria...Takže sa držme zberatelskej témi a a to či a kto sa ma hanbit nechajme radšej tak...

Altmann napsal
Já bych asi již to "Slovensko" vynechal neb se to jen opakuje. Jen mi je záhadné, že na Slovensku není žádné vlákno, že by se styděli?
Registrovaný uživatel
To su take dristy na urovni Sabaku a Mikulca. "nikto to nenafotil , tak to neeksistuje" Uvahy a dristy!

milosj napsal
Len fakticku poznamku...nikdy som nevidel fotku dostojníka s kordíkom na ktorom by bola perletova ručka na kordíku...to ale neznamena že nemohly bit trpene...Natíska sa tu ale dalšia vec a to že dost často bývaju tieto ručky prasknute alebo z nich čast chýba...No a kedže predajca chce zarobit čo najviac a s prasknutou alebo chybajucou častou strenky je to problem,nahradí ju nejakým materialom-perletou,alebo "slonovinou" a hned je z toho rarita alebo zvlaštnost...Takže za mna všetky vylepšene perletovými alebo slonovinovými ručkami su nepovodne uprave kusy...Ale možem sa mýlit...

Ja žiadny skvost nemam iba obyčajný kordík s obyčajným povodným zavesníkom,obyčajným povodným portepe,obyčajným povodnym vreckom a aby to nebehalo kde kade,mam k tomu obyčajnu povodnu karbicu v ktorej to dostavali s napísom vyrobnej firmi...Všetko bežne veci,žial žiadnu raritu po Machovi alebo Tukovi s perletovou alebo slonovinovou ručkou nemam,takže fakt sa nie je čím chvalit...
PS: takýto komplet mam u kordíka s obyčajnými bielymi a aj obyčajnými čiernymi ručkami...
Registrovaný uživatel
Drzim to v ruke a svetovy odbornik co nikdy nic nevlastnil sa v tom vyzna ako nikto na svete.....

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
Magor co nikdy nemal kordik v ruke tu bude rozhodovat co je prave a co nie je.
Registrovaný uživatel
Roky tu robis mudreho a pravy kordik si nikdy nemal v ruke. Mas tolko drzosti volat inych spekulantmi - ty amater na ntu...

milosj napsal

Registrovaný uživatel
Takže mariano...pardon aviral,nechaj si tie tvoje mudra pre niekoho takeho blbeho ako si ty sam...za mna je to "zberatelsky" upravený kordík pre pablba ako si ty...a tvoja reakcia je presne z kategorie pablbov,ktorý si kupia repliku alebo takuto blbost,ale už ich nikto nepresvedčí o originalite ani keby ti to sam Lichardus povedal aj tak mu verit nebudeš...teda ak vieš vobec kto to bol...
Registrovaný uživatel
Avial: nazor mam, ale si drzy a skutocne neprijemny partner do diskusie, takze z mojej strany ju ukoncujem. Aj tak by sa ti nepacilo co by som ti napisal a z tvojej strany by to spustilo spršku nadavok a uražiek ako sme videli pri tvojej poslednej aktivite este pod nickom Mariano. Velmi rad pomaham zberatelom a vzdy sa snazim byt objektivny. Tu urobim vynimku, nech sa vyjadri niekto iny, s tebou odmietam komunikovat. Povedal by som neber to osobne, ale kludne si to ber aj osobne.
Altmann: vacsinou s tebou suhlasim a chapem aj tvoj pohlad na svet, ale toto som vobec nepochopil. Ja som rad ze mame akk zberatelia priestor na sberatel.com. Politiku neriesim
Registrovaný uživatel
Jasne "odbornik" nic si nepovedal ale stihol si pospinit. Co ine mozes, ked si len knihomol. Reallnu vec si nedrrzal v ruke.

filuta8 napsal
Avial: nazor mam, ale si drzy a skutocne neprijemny partner do diskusie, takze z mojej strany ju ukoncujem. Aj tak by sa ti nepacilo co by som ti napisal a z tvojej strany by to spustilo spršku nadavok a uražiek ako sme videli pri tvojej poslednej aktivite este pod nickom Mariano. Velmi rad pomaham zberatelom a vzdy sa snazim byt objektivny. Tu urobim vynimku, nech sa vyjadri niekto iny, s tebou odmietam komunikovat. Povedal by som neber to osobne, ale kludne si to ber aj osobne.
Altmann: vacsinou s tebou suhlasim a chapem aj tvoj pohlad na svet, ale toto som vobec nepochopil. Ja som rad ze mame akk zberatelia priestor na sberatel.com. Politiku neriesim
Registrovaný uživatel
Verte debilkom ako tento a Matelko - vybudujete mier. Picus nedrzal v ruke pravu vec a keca ako Palacky, dement.

filuta8 napsal
Registrovaný uživatel
Verte debilkom ako tento a Matelko - vybudujete mier. Picus nedrzal v ruke pravu vec a keca ako Palacky, dement.

filuta8 napsal
Registrovaný uživatel
Choď už spať, Avial... ;)
-s-
Registrovaný uživatel
Altmann,navrhujem príspevky tohoto...no budemn slušný,AVIALA...premazat a jeho vymazat...a aj tento moj potom...
Moderátor
šéfem je admini, třeba to smázne.
Avial: prosim dolozit tvrdenie ze nemam originalnu vec doma a nikdy som ju ani nedrzal. Zdroj? Inak sa dostavas na uroven tretej triedy zakladnej skoly, ako som ti pisal uz pri prvom nicku. Knihomol asi budem, to nespochybnujem, pretoze som si dost draho nakupil a studoval vsetku dostupnu literaturu. Ono sa to totiz tak robi, aby sa clovek stal zdatny v danej teme, treba poznat aj teoriu, historiu, vyrobne procesy.
Ak ti niekto draho predal kordik s popisom ze sa jedna o kordik Macha alebo Tuku, tak ta proste oklamal. Tie kordiky vyzerali inak. A dovol mi tipnut si, rovnaky chlap ti predal aj tie dyky ZHG a VJHG. Hovoril s jemnym polskym prizvukom a pouzival termin RARITAS?
skutocne to je na zasah admina
Registrovaný uživatel
Zasielka prisla z USA. Ukaz sa ako teraz budes mudry.!?

filuta8 napsal
Avial: prosim dolozit tvrdenie ze nemam originalnu vec doma a nikdy som ju ani nedrzal. Zdroj? Inak sa dostavas na uroven tretej triedy zakladnej skoly, ako som ti pisal uz pri prvom nicku. Knihomol asi budem, to nespochybnujem, pretoze som si dost draho nakupil a studoval vsetku dostupnu literaturu. Ono sa to totiz tak robi, aby sa clovek stal zdatny v danej teme, treba poznat aj teoriu, historiu, vyrobne procesy.
Ak ti niekto draho predal kordik s popisom ze sa jedna o kordik Macha alebo Tuku, tak ta proste oklamal. Tie kordiky vyzerali inak. A dovol mi tipnut si, rovnaky chlap ti predal aj tie dyky ZHG a VJHG. Hovoril s jemnym polskym prizvukom a pouzival termin RARITAS?
skutocne to je na zasah admina
Registrovaný uživatel
Poprosim akoze odbornikov nech ukazu co vlastnia. Tlachat dokaze kazdy magor!
Registrovaný uživatel
Urobime ukazku zbierky "pseudo odbornikov" - blokni ma - DEBILKO!!!
Registrovaný uživatel
Nikdy som nevidel 'PICU " tvojej kamaratky, ale verim, ze ju ma...!! Debilko!!!!

milosj napsal

Registrovaný uživatel
Jedine co ste schopni vypotit, ze ste o tom este nepoculi, necitali, nevideli - debilkovia????
Registrovaný uživatel
Uz som prezentoval XY fotografiii. Nech aj "pseudo-odbornici nieco prezentuju".
Registrovaný uživatel
Debilkovia iba hovoria, ze maju nieco co nechcu zverejnit. M A G O R I ! ! !
Registrovaný uživatel
Táto téma je nazvaná Kordíky Slovenský štát – Falzum. A ja doma žiadne falzum nemám, takže ti nemám ako pomôcť. Ale skús kontaktovať psychologa u vás na základnej škole, pri dlhodobej starostlivosti by ti možno vedel pomôcť. Nebudem písať viac, aj tak celú stranu admin zmaže. A ak ti ide o zbierku čo mám doma, tak nemám 9r aby som sa nechal tak primitívne vyprovokovať. Či už som kúpil Kordíky slovenské, nemecké, dýky HG, šable, vždy som sa staral o to aby z webu rýchlo zmizli. Nie som chvalenkar. Kamarati vedia čo mám doma a mne to tak úplne vyhovuje
Registrovaný uživatel
Avial napsal
Urobime ukazku zbierky "pseudo odbornikov" - blokni ma - DEBILKO!!!

Bloknúť ťa môže pán Zdeněk Jindra, šéf celého "sberatel."
Ten titul snáď neadresuješ jemu.. :P :P
-s-

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 > »

Sběratel.com » Starožitnosti » Kordík Slovenský štát - falzum

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1