Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Starožitnosti » Kordík Slovenský štát - falzum

Vykupminci.cz
Numisargo

Kordík Slovenský štát - falzum

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 5 6 7 8 9 10 >

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Ukaz mi fotku KOPIE s cislom!!!!
Registrovaný uživatel
milosj napsal
Kamo tebe ak keby som dal gulu do ruky tak ma budeš presviedčat že je to kocka...ty si stratený prípad ...ešte sem daj tu raritu dýku HM s dvojkrížom v rukovatai a začni nas tu všetkých presviedčat že je to original...alebo ti na to máme spravit zvlaštny priečinok?

Stale trepes, nic si neukazal, svoju "profesionalitu" si nepreukazal!
Registrovaný uživatel
Ocakaval som odbornu diskusiu, ale z dementmi je to asi zbytocne.
Registrovaný uživatel
Ocakaval som odbornu diskusiu, ale z dementmi je to asi zbytocne.
Registrovaný uživatel
Toto na vas sedi - v riti ste boli a hovno ste videli. Len Bolek a Lolek vam chodi po rozume. Ako okomentujete, ze to co prezentujem (vy by ste si to financne nemohli dovolit) prislo z USA?
Registrovaný uživatel
Teraz sa pokúsim o nemožne...presvedčit "Experta" všetkých "Epertov" že ta jeho slavna fotka s číslom 25 na spodu je vlastne fotky repliky...Takto vyzera spodna čast originalneho kordíku...takže to čo maš ty možeš používat na dopisy...ale dnes sa už moc nepíše,alebo v zahrade a ním možeš hrabat v zemi...a týto pán Mario Rakyta končím odpovedat na dalšie tvoje výplody...

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
Pokusim sa o nemozne - toto vobec nedokazuje, ze moj kordik je fake. Tvoj je fake....
Registrovaný uživatel
Iba pre to, ze si nezachytil, ze si vplyvni ludia dali robit kordiky (na mieru) a neddrbali sa s plebsom.
Registrovaný uživatel
Tušil som to.. je to zbytočne...toto už bola fakt posledna reakcia...

Petrhlavatko napsal
Pokusim sa o nemozne - toto vobec nedokazuje, ze moj kordik je fake. Tvoj je fake....
Registrovaný uživatel
To co ty prezentujes je vsedna zalezitost. Speciality boli (ocislovane)..
Registrovaný uživatel
Co si tusil? Co si prezentoval? co si ukazal? Holoritkar si!

Petrhlavatko napsal
To co ty prezentujes je vsedna zalezitost. Speciality boli (ocislovane)..
Registrovaný uživatel
Seriozne, co ste prezentovali - okrem invektiv! Nejaky dokaz????? Nic Iba stupidne invektivy. To, ze sa vam zdaju crienky (neprave) - posli mi foto akoze "pravych"!! Zatial len kecate a nic , ziaden dokaz ste nepriniesli!!, Dementi
Registrovaný uživatel
Před pár lety to bylo dobré fórum. Dalo se tu pokecat o starožitnostech, člověk potkal inteligentní lidi.. Ted je tu plno lidí, co se jen ptají na ceny a pak tady podobní negramoti s hubou plnou nadávek. Případám si, jak v diskusi na novinkách :D. Chlapi, čím víc mu budete nahrávat, tím víc bude mít munice.. Navíc mám až podezření, že je to troll, co se snaží vytáhnout z vás fotky originálních věcí, aby jim to falšování šlo příště líp.
Registrovaný uživatel
toto je na zasah admina, a dosť rázny.
Odmyslim si osobné urážky a len veľmi stručne, lebo mam podobny nazor ako Fenix188.
Milosj dodal fotku ktora dokazuje že kordík petrhlavatka je flazum, takže príspevky Petrhlavatko/avial/Mariano su tu v spravnej téme. Jeho dokaz že neexistuje falzum kordíka ktoré by bolo očíslované je tvrdenie ktoré patrí na web novinky.sk a nie na seriozne zberatelské fórum. Čislovacie raznice sa dajú na aliexprese alebo ebayi kúpiť za pár centov. Skutočne ho skúsme všetci ignorovať, možno to pomoze a ja skúsim kontaktovať admina nech to tu prečistí, aby sme sa vrátili k serioznej diskusii. Mňa uplne zabila ta jeho poziadavka "dajte mi fotku kopie s cislom". Vtedy som zistil že sa jedná o skutočný problém, s ktorým pomoze mozno lekár, ale nie my tu. Dovtedy som jeho výlevy bral ako snahu ochranovat svoju nie lacnú investíciu ktorá práve vyletela komínom, ale postihnutým sa nesmejem.
PS: a tvrdenie že my máme kordíky co boli pre plebs a on má zákazkovú individuálnu výrobu na objednávku smotánky a preto je kordík konštrukčne iný je zúfalé.
« Poslední úpravu provedl(a) filuta8 v 7. 10. 2021, 9:40. »
Registrovaný uživatel
Takze podla teba neeksistovali kordiky, ktore boli individualne prerabane?

filuta8 napsal
toto je na zasah admina, a dosť rázny.
Odmyslim si osobné urážky a len veľmi stručne, lebo mam podobny nazor ako Fenix188.
Milosj dodal fotku ktora dokazuje že kordík petrhlavatka je flazum, takže príspevky Petrhlavatko/avial/Mariano su tu v spravnej téme. Jeho dokaz že neexistuje falzum kordíka ktoré by bolo očíslované je tvrdenie ktoré patrí na web novinky.sk a nie na seriozne zberatelské fórum. Čislovacie raznice sa dajú na aliexprese alebo ebayi kúpiť za pár centov. Skutočne ho skúsme všetci ignorovať, možno to pomoze a ja skúsim kontaktovať admina nech to tu prečistí, aby sme sa vrátili k serioznej diskusii. Mňa uplne zabila ta jeho poziadavka "dajte mi fotku kopie s cislom". Vtedy som zistil že sa jedná o skutočný problém, s ktorým pomoze mozno lekár, ale nie my tu. Dovtedy som jeho výlevy bral ako snahu ochranovat svoju nie lacnú investíciu ktorá práve vyletela komínom, ale postihnutým sa nesmejem.
PS: a tvrdenie že my máme kordíky co boli pre plebs a on má zákazkovú individuálnu výrobu na objednávku smotánky a preto je kordík konštrukčne iný je zúfalé.
Registrovaný uživatel
Co hovorite na posvu dostojnickeho kordiku ? Je prava alebo nie?

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Petrhlavatko/Avial/mariano: sleduj ako dokazeme ignorovat
Registrovaný uživatel
zdravim vas dostal sa mi do ruky takyto kordik nemam ziadne info ci je pravy poprosim nejake vyjadrenie dal som ho na aukro s tym ze originalita neurcena dakujem

Obrázky:

Registrovaný uživatel
je to napodobenina, typ Lolek a Bolek, rok 2019
Registrovaný uživatel
Dakujem za nazor Filuta pekny den prajem
Registrovaný uživatel
Ahoj chlapi.
Už som raz naletel. Na celkom dobrú Bolkovinu.
Čo vravíte na toto?

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Ahoj, kordik aj puzdro je ok, aj črienky su povodne, len jedna je prasknuta. Vrchny štuplík je zasunutý dnu, takze kordík uz padol, ale stav sa mi páči.
Registrovaný uživatel
Nuž nepodarilo sa mi ho vybidovať. Ale vďaka za odpoveď.
Registrovaný uživatel
@filuta8 Na aukru je pěkný kordík : https://aukro.cz/slovensky-diplomaticky-kordik-dyka-ww2-7001329043
Registrovaný uživatel
Netuším ako predajca prišiel na to že je to diplomaticky kordík,samozrejme že je to blbost,kordík je v prevedení pre rotmajstrov...Zaujmave že všetky fotky su fotene tak aby ani nahodou nebolo vidiet vrch,či je klepnutý-stlačený alebo nie...strenky,no niečo mi na nich nesedí...chcelo by to lepšie fotky aby mal človek istotu či su povodne...

TS1891 napsal
@filuta8 Na aukru je pěkný kordík : https://aukro.cz/slovensky-diplomaticky-kordik-dyka-ww2-7001329043

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 5 6 7 8 9 10 >

Sběratel.com » Starožitnosti » Kordík Slovenský štát - falzum

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1