Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Numismatika aukce » Krásne aukcie

Vykupminci.cz
Numisargo

Krásne aukcie

Moderátoři: smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2 3 4 5 6 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
:D to jo, takových mincí mám dvě sklenice, také bych je mohl vyfotit z letadla a hodit je na aukro ....
Registrovaný uživatel
načo z lietadla, poukladaj to na chodník a zavolaj do NASA, nech ti to najbližší satelit vyfotí :)
Registrovaný uživatel
tomuto říkám aukce:
http://www.aukro.cz/item444567611_1_corona_1903_b_z_v_raz_lesku.html

nádherné foto nechápu jak to dělá, jestli to nějak retušuje nebo co, dokonale provedená aukce není co dodat.

Mince je hezčí než na obrázku, prostě dokonalá.

Takovýchto aukcí víc ;)
« Poslední úpravu provedl(a) František Josef I. v 4. 10. 2008, 15:17. »
Registrovaný uživatel
co tu aukci říkáte?
Registrovaný uživatel
Nuž, ja osobne by som za korunáčku v stave 2/1 a navyše vyleštenú nedal viac ako 200,- . Ale keď má niekto chuť, tak žiadny dišputát :-).
Registrovaný uživatel
no coment
Registrovaný uživatel
Mince této kvality, dle mého názoru 1/0 až téměř 0/0 (nepatrně otřelý vous panovníka, nezdá se mi moc hrana nad hlavou panovníka, drobné rysky či úhozy v reversu, jinak krásná mince - hodnoceno pouze s foto), ročník 1903 byla vydražena na aukci ČSN v Praze dne 8.9.07 za konečnou cenu Kč 400,- + 10% aukční přirážka (vyvol. cena 300,-). Na aukci ČSN v Šumperku dne 10.5.08 byla nabídnuta za vyvolávací cenu Kč 800,-, bohužel však bez zájmu. Předpokládám že Krasničan jako velký odborník na RU koruny o tom má přehled. Pozn.: minci v Praze jsem viděl na vlastní oči.
Je mi líto......
Registrovaný uživatel
Trvám na 2/1, v žiadnom prípade 0. Je to minca, ktorá prešla obehom a určite viacerými rukami.
Registrovaný uživatel
Zdravím,

mě nevadí když si připlatím za kvalitu a mince si nakoupím pěkně v klídku domova.

Není problém pokud se mi mince nebou líbit je zase prodat a radši dám pár stovek, než jet do prahy kam to mám tam i zpět přes 600km :-D

Myslím, že takovéto kousky jsou opravdu vzácné a budou čím dál tím vzácnější, protože budou v těch nej sbírkách. A ty nikdo jen tak nerozprodává.

Jen jsem chtěl tuto aukci pochválit líbí se mi, i velmi kvalitní foto a dokonalá úprava fotky, vážně nevím jakto dotyčný pan dělá. Musím jako prodejce smeknout. ;)
Registrovaný uživatel
K tomu není co dodat. Jen bych chtěl podotknout, že fotka by se měla co nejvíce podobat realitě. Věřím tomu, že jsou na aukru borci kteří dokáží s fotkami čarovat.
Také občas na aukru nabízím své mince a trvalo mi snad půl roku než jsem se naučil fotit mince tak, že odpovídají realitě a nevypadají hůř než ve skutečnosti.
Moderátor
Je to fotoaparátom. Teda obvykle. Ale dajú sa mince nafotiť aj hapazdrapom za dve tri tisícky, ale chce to denné svetlo, nastavenie na najvyššiu kvalitu snímku, pevnú ruku a cit. Snímky sa dajú urobiť naozaj krásne, vždy to zvýši dopyt po minci (aj keď občas vyzerá v tomto prípade horšie ako na obrázku). Niekto tu písal fajn postu fotografovania, myslím, že to bol Oliver. Nechce sa mi to hľadať, ale asi to bude v návodoch...
Registrovaný uživatel
Nedá mi to a musím vám ukázat tuhle nádheru:
http://www.auktionen-fruehwald.com/product_info.php?products_id=608&XTCsid=f63324ccb38690f6baf36321fe5a89a8
Matyáš II. z pražské mincovny. Cena bude asi taky "nádherná" :'(
Registrovaný uživatel
tak to je hotovy ''PROOF'' :)
Registrovaný uživatel
S Frühwaldem mám zatím dobrou zkušenost, ale je fakt že foto vypadá na tzv."pozdější ražbu".
Registrovaný uživatel
To Denarius: přesně totéž jsem si říkal - vypadá prostě divně - i po výtvarné stránce nepůsobí jako origo.
Registrovaný uživatel
tohle téma nám krapet usnulo, tak ho oživím :) kdo si chce přepočítávat své grošíky v dobovém oblečku v dobové budově, neměl by zaváhat a raději si pořídit svou vlastní tvrz ;)
Registrovaný uživatel
"lze opravit z běžného platu", no nevím, Bakala nejsem.
Registrovaný uživatel
No nepsal za kolik generací potomků to je z běžného platu, ale když se podíváš do dalších aukcí prodejce, můžeš to kupovat i po cihlách nebo prknech :)
ty čtvercové cihly bych na chalupu i bral, ale ta cena je nesmyslná vzhledem ke stavu v jakém budou k odvozu z té bouračky tvrze...
Registrovaný uživatel
Mňa na tom najviac štve, že predajca tvrze (citujem): "Nesouhlasím se zasláním předmětu do zahraničí."
« Poslední úpravu provedl(a) egomc v 16. 2. 2009, 1:44. »
Registrovaný uživatel
Hmm, chápu to je trochu problém.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Registrovaný uživatel
No jo ale v opačném případě, dovedete si představit to poštovné?
Registrovaný uživatel
Hezký mincičky jsem zvědav na kolik to půjde:

http://sz.aukro.cz/item558830691_posledni_cast_sbirky_1.html#gallery
Registrovaný uživatel
cca 15-18 000 tisíc. :roll:
Registrovaný uživatel
Reálná cena 7-10 tis - když to přeženu
Registrovaný uživatel
Ale měl tam občas hezké věci v té sbírce co rozprodával... jedna z mála sbírek, kde byly alespoň trošku slušné mince, v pěkném a koukatelném stavu...

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2 3 4 5 6 ... > »

Sběratel.com » Numismatika aukce » Krásne aukcie

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1